Iskustva polaznika - Beauty Glamour

Adresa Bulevar despota Stefana 90 , Beograd, prikaži na mapi

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
na upit

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

Nail-Art - Tehničar

Zavrsila sam kurs za Nail-Art Tehnicara pre par dana i prezadovoljna sam! Kurs je sveobuhvatan, osoblje vrlo stručno i profesionalno, i verujem da nigde ne bih dobila količinu znanja, a i prakse, koju sam stekla ovde. Kurs jeste malo skuplji od drugih ali vredi! Naučila sam sve sto piše u opisu kursa, a i malo više čak.

19.12.2014. - Bojana


Obuka za kozmetičara - estetičara

Model sam u Institute Glamour. Devojke koje uče tu školu, uče na meni da rade razne kozmetičke pilinge, tretmane, masaže i sve ostalo. Dosla sam u Institute Glamour preko drugarice koja je završila prošle godine. Lice tj. obrazi su mi bili u katastrofalnim ožiljcima, imala sam puno akni i bubuljica, mitisera... Imam hormonski problem ukratko rečeno. Dok nisam došla u Institue Glamour išla sam svuda i probala sve i svašta, 6 godina svaki dan pokušavala da nađem rešenje za moje lice. Profesorka Aleksandra Dabić Brkić, odlična i veoma pametna žena i njen tim su mi jako puno pomogli i za godinu dana moje lice se drastično promenilo. Bubiljica i akni više nema, ožiljci su se dosta smanjili skoro da ih više ni nemam. Toplo preporučujem svima da dodju i pokušaju, reše sve svoje probleme ovde neće se pokajati. A ja se puno zahvaljujem profesorki sto mi je mnogo pomogla.

29.12.2013. - Teodora


Obuka za kozmetičara - estetičara

Institute Glamour vlasnice profesorke Aleksandre Brkić Dabić je jedinstvena i neponovljiva škola za negu lepote zaista bez ikakve lažne skromnosti. Sve reči hvale na račun profesorke lično i njenog rada nisu dovoljne i verodostojne opisu onoga sto se tamo može naučiti. Vrhunska obuka za negu lepote ali i zdravlja je ono što ćete ovde naučiti vrlo lako. Rad se profesorkom je toliko zanimljiv i pristupačan nama početnicima da se sa neverovatnom lakoćom usvaja. Najlepši deo školovanja je praksa koja je zastupljena u znatnoj meri primenom svega što se nauči teoretski. Kroz predavanja profesorke radi se praktično dok se potpuno ne usavrši. Temeljne obuke potkrepljene teoretskim znanjem,njihova praktična primena dovodi do toga da ste za ne punih godinu dana pripremljeni za rad u nekom salonu. Ovde se nauči sve od tretmana za osnovnu negu i opštu urednost žena kao što su depilacija i sl. do tretmana za mladu,zrelu i damu u godinama. Tu su i estetski momenti usavršavanja šminkanja,manikira i pedikira. Sve što se od vas može tražiti za rad u salonu nege lepote. Sve ćete to naučiti i znati da primenite u praksi.Nakon školovanja Institute Glamour kod profesorke Aleksandre Brkić Dabić vreme, trud, rad i novac koji uložite u sebe onog momenta kada krenete u Institute Glamour zaista je ulaganje koje se višestruko isplati. To je jedna od najboljih odluka koje ćete u životu doneti. Ja sam zaista iskrena kada ovo govorim. Prezadovoljna sam onim sto mi je ovde pruženo, nadam se da će i vaše iskustvo biti poput mog.

14.05.2013. - Mirjana


Obuka za kozmetičara - estetičara

Završavam školu u Institutu Glamour i jako sam zadovoljna. Radi se sa najboljom kozmetikom( nekoliko svetskih brendova) i sa savremenim aparatima. Nastava je izuzetno dobra i zanimljiva. Profesori se detaljno posvete svakom studentu. Po završetku i dalje imate saradnju i podršku škole. Ako želite visoko znanje, da učite od profesionalaca i da budete najbolji u ovom poslu preporučujem vam Institute Glamour.

10.05.2013. - Tamara


Obuka za kozmetičara - estetičara

Moje prvo iskustvo i upoznavanje sa pravilnom negom bilo je u Institutu Glamur. Završila sam školu 2011 god. i ubrzo sam otvorila salon u Kragujevcu. Jako sam zadovoljna znanjem koje sam ponela iz Instituta Glamur, predavači su odlični i detaljni tokom cele obuke, kozmetika Olos, Dibi, Auriege i još nekoliko svetskih brendova sa kojim se uči i radi u školi su odlični i visoko kotirani u svetu. Meni se mnogo dopalo to što se uči i upoznaje dosta kozmetičkih brendova, jer mislim da je to jako važno za jednog početnika. Takođe mi se dopalo što i po završetku škole svi brendovi sa kojima se uči organizuju nekoliko puta godišnje seminare, kada dolaze njihovi treneri iz sveta, drže predavanje o novitetima u kozmetici i estetici. Institut Glamur preporučujem svim budućim studentima kao dobar izbor za buduću karijeru i uspešno poslovanje na svetskom nivou.

09.01.2013. - Teodora


obuka za kozmeticara

Zdravo svima koji ovo čitate. Ja se zovem Jelena, prošle godine sam završila školu u Institutu Glamour u Beogradu. Toplo bih preporučila svima ovu školu, jer imaju stručne profesore koji drže obuku,jako su temeljni i detaljni tokom prakse. Što se tiče kozmetike uči se sa najboljim svetskim brendovima i radi se sa savremenim aparatima. Ono što želim da kažem je da su najbolji, posle završene škole zaista imate znanje i osposobljeni ste za rad za šta oni i garantuju. I još nešto, sertifikat im je validan u Evropskoj Uniji, jer ja živim u Beču i uspešno vodim svoj salon.

20.11.2012. - Jelena


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.





=



Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.