Iskustva polaznika - Language Workshop centar

Adresa Vlajkovićeva 19 , Beograd, prikaži na mapi
Adresa Bulevar despota Stefana 95 , Beograd, prikaži na mapi

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
6000 din
9000 din % popust

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

руски језик

Veoma sam zadovoljna metodičkim pristupom profesora Škaljak Vladimira. Nadam se da ću uspeti uz njegovu pomoć da obnovim znanje ovog predivnoig jezika i podignem na viši nivo.

13.05.2016. - Gorana


Kurs španskog jezika

Izuzetno sam zadovoljan sa profesorkom španskog jezika Ivanom Parun. Žao mi je što zbog poslovnih obaveza nisam uspeo nastaviti kurs jer je izuzetno opuštajuće biti na času posle napornog radnog dana. Ivana nas zabavlja raznim igricama kroz koje lako učimo reči i gramatiku a da nismo ni svesni! Posebno je zabavno gledanje delova telenovele i pisanje scenarija i glume :) Preporučujem svima zainteresovanim za španski jezik ovu školu i profesorku!

11.06.2015. - Nino


ONLINE Intenzivni kurs nemačkog jezika

Sve pohvale za profesora nemackog Aleksandra Živkovića, za sva ohrabrenja kada posustanemo, kada nam se čini neizvodljivim savladati gradivo jer se neki od nas prvi put susreću sa nemačkim. Za svako naknadno ostajanje posle časova da bi nam što bolje objasnio ono što nismo shvatili, i za svaku kafu i čašu hladne vode koja nas uvek čeka na stolu na ovih plus 35 stepeni :) Sve preporuke za sve ljude koji se dvoume oko upisa ovog kursa :)

11.06.2015. - Nada Ćukalović


ONLINE Intenzivni kurs nemačkog jezika

Sve pohvale za školu i profesora nemačkog jezika. Veoma sam zadovoljan načinom na koji su predavanja i lekcije organizovane. Knjiga po kojoj se izvodi nastava (Schritte International) je odlično osmišljena, potpuno prilagođena za početnike.

06.06.2015. - Dejan


Kurs španskog jezika

Sve pohvale za školu, i profesorku španskog Ivanu Parun. Na šasovima španskog imam osećaj kao da sam u Španiji :). Topla preporuka za ovu školu :)

19.05.2015. - Dejan


Kurs španskog jezika

Sve pohvale za profesorku španskog Ivanu Parun, sviđa mi se što se daje akcenat na gramatiku a kurs je izuzetno konverzacijski! Ivana izuzetno motiviše sa raznim ukrštenicama, dektektivskim igricama, slušanjem španske muzike, prevođenjem iste. Dostupna je 24 sata, i rada je da putem emaila uvek odgovori ako je nešto nejasno i da dodatno objasni ili da produbi naša dalja interesovanja, preporuči literaturu...Zaista sam prezadovoljna i ovu školu bih preporučila svakom!

14.05.2015. - Nada


Kurs španskog jezika

Pohađao sam početni kurs španskog jezika u ovoj školi. Moje iskrene preporuke. Profesorica izuzetno strpljiva i motivisana, tako da učenje jezika posle svih dnevnih obaveza ne predstavlja nikakav problem. Naročito mi se sviđa pristup jeziku kroz neke sporedne stvari poput pesama na španskom, ukrštenica, zagonetki i sl. Još jednom, škola za svaku pohvalu.

05.05.2015. - Dejan


Standardni kurs engleskog jezika

Škola za svaku preporuku! Upisala sam kurs engleskog jezika jer sam želela da usavršim znanje i poboljšam konverzaciju. Škola raspolaže iskusnim i profesionalnim predavačima što nije čest slučaj u školama u Beogradu gde sam ranije išla. Profesori su odlični, trude se maksimalno da prenesu znanje. Sviđa mi se što svako od učenika učestvuje aktivno na času i svima podjednako posvećuju pažnju. Sjajna atmosfera za učenje! Časovi profesorke Ivane su jako zanimljivi, kreativni, sadržajni i interaktivni što mnogo pomaže pri učenju. Planiram da u ovoj školi uskoro upišem i kurs španskog jezika za koji sam čula da je jako dobar. Još jedna dobra stvar je to što zaposlenima izlaze u susret oko termina. Language workshop Centar iskeno preporučujem svima koji žele na jednostavan i efikasan način da nauče ili da poboljšaju znanje jezika. See you soon!

10.02.2015. - Dragana


Konverzacijski kurs engleskog jezika

Sve pohvale na rad sa polaznicima i profesionalnost ove škole.:)

27.10.2014. - Danijela


Kurs ruskog jezika - Subvencionisani

Prijatna atmosfera,a za profesorku samo reči pohvale.

20.01.2014. - Suzana


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.





=



Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.