Poziv nazaposlenim Beograđanima

07. apr

Filijala Beograd NSZ organizuje za sve zainteresovane nezaposlene sugrađane da se prijave na besplatne obuke za prodavce mesa, i radnike fizičko-tehničkog i protivpožarnog obezbeđenja i zaštite, koje se organizuju u okviru projekta «Radimo zajedno do posla».

Obuke su namenjene mladima i dugoročno nezaposlenima sa dobrim zdravstvenim stanjem i najmanje završenom osnovnom školom za prodavce mesa, i najmanje završenom srednjom školom za radnike FTO. Zainteresovani za obuke treba da se jave svom savetniku za zapošljavanje koji će ih uputiti na Grupno informisanje o obukama.

Grupno informisanje kandidata će se održati u sredu 08. aprila u 11 sati za FTO, i u 13 sati za prodavce mesa, u velikoj sali Filijale Beograd, Gundulićev venac 23-25.

Predviđeno trajanje obuke je za prodavce mesa 35 radnih dana po 6 časova dnevno, a za FTO 26 radnih dana po 8 časova dnevno. Obuke obuhvataju teorijski i praktični deo, kao i obuku na radnom mestu. Predviđena je i završna provera praktičnog znanja i dobijanje sertifikata po završetku obuke. Za radnike FTO nakon polaganja ispita i dobijanja sertifikata o završenoj obuci, predviđeno je i dobijanje uverenja o položenom stručnom ispitu, i zvaničnog sertifikata za rukovanje oružjem.

Nezaposlenima koji se uključe u obuku biće pokriveni troškovi obuke, ishrane, prevoza, i osiguranja za slučaj povrede na radu i profesionalnog oboljenja tokom trajanja obuke, kao i troškovi lekarskih pregleda u toku procesa selekcije.

Uspešno završena obuka omogućiće najuspešnijim polaznicima da dobiju posao u firmama u kojima se realizuje praktični deo obuke.

 



Postavljeno: 07.04.2009.
Broj pregleda: 1120

KOMENTARA postavi prvi komentar (0)