Kompanija "KING ICT" organizovala ECDL edukaciju načelnika opština u Srbiji

09. apr

Kompanija "KING ICT", najveći regionalni sistem integrator je u saradnji sa Stalnom konferencijom gradova i opština (SKGO), organizovala edukaciju za 5 načelnika opština sa svrhom promovisanja ECDL edukacije u lokalnoj samoupravi. U projektu su učestvovali načelnici opština Palilula i Pantelej iz Niša, Čukarica iz Beograda, Žitište i Zrenjanin.

Cilj projekta je upoznavanje s ECDL edukacijom, prezentacija ECDLBox, izvornog proizvoda kompanije "KING ICT" i prezentacija načina edukacije, kroz multimedijalne sadržaje.

ECDLBOX služi za lako, brzo i fleksibilno savladavanje veština upotrebe računara, garantuje kvalitet znanja i koristi se za pripremu ispita za sticanje ECDL diplome. Sastoji se od: multimedijalnog kursa (CD sa predavanjima za svaki od modula i sa predispitnim testovima); uputstva za instalaciju CD-a; priručnika - urađenog po standardima ECDL fondacije; kupona za indeks i ispite; podrške putem help deska - stručno vođenje kroz edukaciju, pomaganje u savladavanju gradiva i rešavanju poteškoća.

Prednosti korišćenja ECDLBOX su: smanjenje troškova rada stvorenih neznanjem; povećanje informatizacije poslovnih procesa kroz kvalitetnije korišćenje IT tehnologije; smanjenje izdataka za IT podršku; veći stepen povrata investicije u IT opremu i dobijanje preciznih pokazatelja informatičke pismenosti zaposlenih.

 

 

Izvor: E kapija



Postavljeno: 09.04.2009.
Broj pregleda: 925

KOMENTARA postavi prvi komentar (0)