Iščekujemo: Virtuelni sajam karijere i znanja u oktobru!

05. sep

Ove godine u periodu od 11.10. do 18.10. Infostud, u saradnji sa partnerima iz regiona, organizuje osmi Virtuelni sajam karijere i znanja.

Prošlogodišnji Virtuelni sajam karijere i znanja posetilo je 300.000 ljudi. Posetiocu su mogli da u virtuelnom, 3D okruženju, pogledaju infomacije u vezi aktuelne ponude kurseva, studijskih programa i  poslova.

Ali nisu samo posetioci imali tu pogodnost da pronađu sve što ih interesuje vezano obrazovanje i karijeru na jedan klik. Izlagači su mogli da se opuste i da imaju pristup velikoj poseti iz svojih kancelarija. Nije bilo potrebe za dodatnim logističkim troškovima, efekti sajma su mogli da se izmere i imali su mogućnost direktnog kontakta putem chat-a sa posetiocima.

80% prošlogodišnjih učesnika je svoje zadovoljstvo učešćem ocenilo najvećom ocenom, 100% učesnika bi preporučilo ostalim kolegama da učestvuju u sajmu, a 90% prošlogodišnjih učesnika namerava da učestvuje u sajmu i ove godine.

Ne propustite priliku da ove godine budete učesnik u najvećem online sajmu u regionu.

Posetioci sajma već sada mogu da pogledaju kako je to bilo prošle godine i da strpljivo sačekaju 11. oktobar kada će vrata sajma biti otvorena na adresi http://www.dankarijera.com/RS/.

Ove godine se očekuje veliki broj izlagača koji će na svojim štandovima ponuditi prilike za zaposlenje, prekvalifikaciju, usvajanje dodatnog znanja kroz programe neformalnog obrazovanja kao i prilike za informisanje o studijskim programima. Petra Prćić, iz organizacije sajma, navodi da su prijave za predstavljanje izlagača još uvek otvorene. Zainteresovani izlagači se za svoje mesto na sajmu mogu interesovati putem telefona 24/4155-712 ili e-mailom



Postavljeno: 05.09.2017.
Broj pregleda: 1508

KOMENTARA postavi prvi komentar (0)