Case Study Show 2009

08. apr

Evropska studentska organizacija ESTIEM poziva sve zainteresovane da od 9. do 11. aprila dođu na Fakultet organizacionih nauka na Case Study Show 2009 - manifestaciju internacionalnog i edukativnog karaktera koja ima za cilj da podigne kvalitet obrazovanja studenata.

Studiju slučaja zadavaće kompanije i predstavlja savremena alat za učenje i sticanje praktičnih iskustva, gde studenti imaju priliku da primene sva stečena znanja i iskustva u rešavanju realne problematike savremenog poslovanja i menadžmenta. Tom prilikom, prvog dana 9. aprila održava se Company Day, kada će se kompanije učesnice Coca Cola Hellenic, Holcim, British American Tobacoo i Kon Tiki travel, sponzori i prijatelji projekta predstaviti svim prisutnima, a studenti imati priliku da ostave svoj CV i time potraže put do prvog zaposlenja, prakse i/ili stipendije.


Sve prezentacije rešenja studija slučaja, kao i predavanja gostujućih predavača su otvorenog karaktera. Predavanja gostujućih predavača održaće se u četvrtak 9. aprila sa početkom u 16:30 časova, i u petak 10. aprila sa početkom u 14 časova. Svečano otvarenje održaće se 9. aprila na Fakultetu organizacionih nauka u amfiteatru 015, sa početkom u 12:15 časova.


Detaljniju agendu možete videti na www.casestudyshow.org.rs.
Dođi i ti, da zajedno zakoračimo putem ideja, izazova i uspeha.



Postavljeno: 08.04.2009.
Broj pregleda: 797

KOMENTARA postavi prvi komentar (0)