Besplatan program za osnovce i srednjoškolce - „Bavimo se sportom i učimo engleski“

03. jun

Đuro Salaj"CROS-EDUC"- Centar za razvoj obrazovanja i stvaralaštva u saradnji sa opštinom Savski Venac, Školom stranih jezika „Đuro Salaj" i pozorištem „Teatar 78" organizuje BESPLATAN program rekreacije i kreativnu radionicu engleskog jezika za decu i mlade pod nazivom „Bavimo se sportom i učimo engleski".

Program će se realizovati radnim danima od 10.јуна do 05.јула u terminu 18-20h u adaptiranom prostoru za rekreaciju i edukaciju pozorišta „Teatar 78", u Resavskoj 78.

Rekreacija i kreativne radionice iz engleskog jezika su namenjene trima starosnim grupama: deci od I do IV razreda osnovne škole, od V do VIII razreda i mladima od I do IV razreda srednje škole.

Sportske aktivnosti uključuju korektivnu gimnastiku, elementarne igre – takmičenja, vežbe koordinacije, spretnosti, okretnosti, preciznosti, brzine, grupne igre, atletske vežbe, vežbe fleksibilnosti, skočnosti i brzine, vežbe koncentracije, sportske igre i rekreaciju.

U okviru jezičke radionice najmlađi se upoznaju sa osnovama engleskog jezika, a starijim osnovcima i srednjoškolcima se nudi pomoć u savladavanju školskog gradiva, kao i unapređenje postojećeg znanja gramatike i vokabulara, kroz opisivanje iskustava, izražavanje mišljenja i diskusije. Raspored aktivnosti je kombinovan, naizmenično se smenjuju jezička radionica i sportske aktivnosti, čime se postiže razvijanje psihičkih i fizičkih sposobnosti na zabavan i dinamičan način.

Cilj ovog programa je da se kod dece razvije želja za učenjem stranih jezika, a da se pritom ne zapostavi fizička aktivnost, koja bi doprinela zdravijem načinu života.

Prijave radnim danima od 10 do 17h putem telefona ili mejla:

tel: 011/3619 462, 011/363621 614,
e-mail: jezici@eunet.rs

BROJ MESTA JE OGRANIČEN!

* Program je podržala Kancelarija za mlade opštine Savski venac



Postavljeno: 03.06.2013.
Broj pregleda: 2244

KOMENTARA postavi prvi komentar (0)