Kurs za poslastičara - obuka ili provera znanja

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Bulevar Mihajla Pupina 6 sprat 5 soba 501, Novi Sad, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
24.06.2024.
Trajanje kursa:
tri meseca - 300 školskih časova
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Aleksinac, Bačka Palanka, Bečej, Beograd, Kikinda, Knjaževac, Kragujevac, Kruševac, Leskovac, Niš, Novi Pazar, Novi Sad, Odžaci, Pirot, Šabac, Senta, Smederevo, Subotica, Valjevo, Vladičin Han, Vranje, Zrenjanin

CENA: 27000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

KURS ZA POSLASTIČARA osposobljava polaznike za rad u poslastičarnicama, kuhinjama restorana i hotela, da vode sopsteve poslastičarnice, da rade u restoranima inostranstvu i na luksuznim prekoookeanskim brodovima. Nastavu drži kvalifikovan, vrlo iskusan predavač, dugogodišnji profesor i šef kuhinje. Nakon polaganja ispita polaznici dobijaju diplomu stručne osposobljenosti za poslastičara. Bilo da se podsećate ili učite poslastičarski zanat prvi put sertifikat vam pomaže da se zaposlite, napredujete na poslu ili započnete sopstveni posao

Kurs za poslastičara se odvija u  dva dela i traje tri meseca.

Teorijska nastava se odvija jednom puta nedeljno po 4 školska časa, a praktična nastava se odvija više puta nedeljno u dogovoru sa poslodavcem.

Praktičan rad je u realnim radnim uslovima i zahteva poštovanje poslodavca i poslovno ponašanje. Polaznik stiče uslove da udje u novi svet zanimanja kojim će se baviti, stiče kontakte i mogućnost da se dokaže, nauči i preporuči sebe za zaposlenje. Mnogi od njih dobijaju posao u restoranima u kojima rade praktičnu obuku.

Nakon obuke organizujemo ispit koji se sastoji iz dva dela. Prvi deo se odnosi na usmeno ispitivanje iz osnova struke, tehnologije zanimanja i organizacije rada i zaštite na radu. Drugi  deo se odnosi na praktičan rad i ocenu koju polaznik dobije na praksi.

Cena obuke je 27.000.00 dinara i plaća se na 3 mesečne rate. Cena literature je 1.000,00 dinara.

Mogućnost plaćanja u više mesečnih rata. Popust na drugi i treći kurs u Adžiji. Popust za grupu. Popust za porodicu.

Cena ispita je 3.000,00 dinara.

PROVERA ZNANJA – je predvidjena za polaznike koji imaju radno iskustvo kao poslastičari u trajanju od najmanje tri meseca. Provera znanja se organizuje svake poslednje nedelje u mesecu a po potrebi i češće.

Cena provere znanja je 16.000,00 dinara i može se platiti u dve rate

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com