Serviser računara - obuka i provera znanja

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Bulevar Mihajla Pupina 6 sprat 5 soba 501, Novi Sad, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
13.07.2024.
Trajanje kursa:
3 meseca - 122 školska časa
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Kikinda, Kragujevac, Leskovac, Niš, Novi Beograd, Novi Sad, Odžaci, Pirot, Šabac, Senta, Smederevo, Vladičin Han, Vranje, Zrenjanin

CENA: 33000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

KURS ZA SERVISERA RAČUNAR osposobljava polaznike za rad u servisima, da vode sopstvene poslove, da rade u servisima u inostranstvu. Nastavu drži kvalifikovan, vrlo iskusan predavač. Nakon polaganja ispita polaznici dobijaju sertifikat stručne osposobljenosti za servisera računara. Bilo da se podsećate ili učite serviserski zanat prvi put sertifikat vam pomaže da se zaposlite, napredujete na poslu ili započnete sopstveni posao.

Kurs za servisera računara se odvija u  dva dela i traje tri meseca.

Teorijska nastava se odvija jednom nedeljno po 4 školska časa, a praktična nastava se odvija više puta nedeljno u dogovoru sa poslodavcem.

Praktičan rad je u realnim radnim uslovima i zahteva poštovanje poslodavca i poslovno ponašanje. Polaznik stiče uslove da udje u novi svet zanimanja kojim će se baviti, stiče kontakte i mogućnost da se dokaže, nauči i preporuči sebe za zaposlenje. Mnogi od njih dobijaju posao u preduzećima u kojima rade praktičnu obuku.

Nakon obuke organizujemo ispit koji se sastoji iz dva dela. Prvi deo se odnosi na usmeno ispitivanje iz osnova struke, tehnologije zanimanja i organizacije rada i zaštite na radu. Drugi  deo se odnosi na praktičan rad i ocenu koju polaznik dobije na praksi.

Cena obuke je 33.000.00 dinara i plaća se na 3 mesečne rate. Cena literature je 1.000,00 dinara.

Cena ispita je 3.000,00 dinara.

Popust na grupe, popust na drugi i treći kurs u Adžiji

PROVERA ZNANJA – je predvidjena za polaznike koji imaju radno iskustvo kao serviseri računara u trajanju od najmanje tri meseca. Provera znanja se organizuje svake poslednje nedelje u mesecu a po potrebi i češće.

Cena provere znanja je 20.000,00 dinara i može se platiti u dve rate.

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com