Kurs za šminkera

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Kneginje Milice br. 21, lokal br. 13 (na spratu), TC Stara Pošta, Jagodina, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
08.04.2023.
Trajanje kursa:
3 meseca
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Ada, Aleksandrovac, Aleksinac, Apatin, Aranđelovac, Arilje, Babušnica, Bač, Bačka Palanka, Bačka Topola, Bački Petrovac, Bačko Dušanovo, Bajina Bašta, Banatski Despotovac, Banja Koviljača, Banja Vrujci, Batočina, Bečej, Bečići, Bela Crkva, Bela Palanka, Beočin, Beograd, Blace, Bogatić, Bojnik, Boljevac, Bor, Bosilegrad, Brus, Bujanovac, Čačak, Čajetina, Čelarevo, Ćićevac, Čoka, Čokot, Crna Trava, Crvenka, Ćuprija, Čurčin, Despotovac, Despotovo, Dimitrovgrad, Doljevac, Donji Milanovac, Dragaš, Ečka, Erdevik, Futog, G. Sabanta, Gadžin Han, Gajdobra, Golubac, Gornja Vrežina, Gornji Matejevac, Gornji Milanovac, Grocka, Hajdučica, Inđija, Irig, Ivanjica, Jagodina, Jasenovik, Jelašnica, Kać, Kanjiža, Kikinda, Kladovo, Knić, Knjaževac, Koceljeva, Kopaonik, Kosjerić, Kostolac, Kovačica, Kovin, Kragujevac, Kraljevo, Krčedin, Krupanj, Kruševac, Kučevo, Kucura, Kula, Kuršumlija, Lajkovac, Lapovo, Lazarevac, Lebane, Leposavić, Leskovac, Lipljan, Ljig, Ljubovija, Loznica, Luča

CENA: od 10000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

Kurs za šminkera

Kurs i obuka za profesionalnog šminkera na Akademiji Oxford predviđeni su profesionalno za svakog polaznika kome je oduvek bila želja da svoje manuelno umeće za umetnost i lepotu prikaže na ovaj jedinstven i profesionalan način. Samim tim, što pripada kursevima nege lepote, ovakav vid edukacije prilagođen je svakom polazniku i svim njegovim potrebama, kako bi se usavršio do nivoa, kada je osposobljen da posao prihvati sam, sa poverenjem u sebe i svoje izgrađeno znanje i sposobnosti.

Kako je specifičnost u ovom poslu poseban akcenat na lepotu, sposobnost uklapanja boja i nijansi, ali i uklapanje u nove modernije trendove, tokom edukacije koju nudimo našim polaznicima, u najprofesionalnijem obliku, kojem niko ne može da odoli. Samim tim što je specifičnost ovog zanata u izražajnom sredsvu usklađivanja svega do tada naučenog, prikazanog u najsavršenijem skladu na licima koja je potrebno prikazati u najlepšem svetlu za posebnu priliku.

Šta dobijate ovim vidom edukacije, po čemu smo mi različiti od ostalih?

Verujemo da je ovo jedno od prvih pitanja koje biste postavili sebi pre dolaska ili poziva nekog od naših koordinatora u naših petnaest centara širom Srbije. Bez posebnog objašnjavanja, istaći ćemo samo neke od poslovnih i profesionalnih prednosti. Konkurenciju nemamo, prvi smo u svemu, a usavršavanjem smo dostigli sve predviđene standarde, kako biste nakon završene obuke bili sigurni u sebe i stečeno znanje.

Kurs profesionalnog šminkera u našoj školi traje tri meseca, a nastava se pohađa tri puta nedeljno u trajanju od 2 do 3 sata. Polaznik pohađanje časova moze prilagoditi svojim obavezama u dogovoru sa mentorima. Kurs se sastoji od teorije i prakse, koje se prožimaju kroz časove praktične obuke. Materijal za teorijsku nastavu obezbeđuje škola i on je uračunat u cenu kursa. Nastava se odvija u priznatim salonima, a polaznik ima mogućnost da radi sa priborom za rad svetski poznatih brendova sa kojima naša škola godinama ima uspešnu saradnju.

Polaznike našeg kursa šminkera upoznajemo sa priborom za rad, stavljajuci akcenat na higijenu samog prostora i pribora koji koriste. U toku trajanja ovog kursa polaznike edukujemo o samim osnovama profesionalnog šminkanja, a to je pre svega poznavanje anatomije lica i kože, tipovima kože i starosnog doba kože. Nakon savladanih osnova polaznika učimo tehnikama nanošenja šminke i korekcije pojedinačnih delova lica. Ukoliko je sve navedeno savladano, polaznik dobija ocenu od svog mentora, čime je spremnost za izlazak na druge ispite u potpunosti ispunjena.

Po završetku kursa šminkera polaznik polaže ispit, pismeni i usmeni deo. Nakon položenih predviđenih ispita polaznik dobija sertifikat stručne osposobljenosti za poslove šminkera, te je samim tim osposobljen da samostalno radi poslove šminkera. Na ovaj način dali smo Vam u ruke mogućnost lakšeg dobijanja posla, ali i lakšeg samozapošljavanja, jer raznim subvencijama, sa priznatim sertifikatom, lakše se i sigurnije dolazi do posla.

Za polaznike koji imaju iskustvo na radnom mestu Šminkera

Naša škola za šminkera, pored svega što smo do sada naveli, za sve polaznike koji imaju želju da od početka na pravi način započnu svoju profesionalnu karijeru šminkera, nudi mogućnost polaganja ispita i za sve one koji već na ovom radnom mestu provode svoje vreme, te im je neophodan samo validan sertifikat.

Ukoliko ste na radnom mestu šminkera više od tri meseca i to možete da potvrdite overenom potvrdom od strane priznatog salona, imate mogućnost prijave pismenog i usmenog dela ispita, čime stičete uslov za dobijanje validnog sertifikata, koji možete upisati u radnu knjižicu, a koji je priznat od strane Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja.

Nakon svega što smo istakli, uvereni smo da je ovo pravi izbor za Vas, te Vas stoga očekujemo da nam se što pre javite i započnete sa ostvarivanjem dosadašnjih želja!!!

Čekamo Vas!!!

Cena kursa i obuke za šminkera je 10,000 RSD

U cenu su uračunati:

  • Priručnik
  • Polaganje završnog ispita
  • Izrada sertifikata

* NAPOMENA:

U cenu nije uračunato pohađanje praktične nastave

Ukoliko se odlučite da praktičnu nastavu pohađate u firmi sa kojom Akademija Oxford ima poslovnu saradnju, cena praktične nastave se kreće od 5000 RSD mesečno.
Ako sami pronađete firmu gde ćete pohađati praksu, cena je stvar dogovora između vas i te firme. U tom slučaju Akademija Oxford nije odgovorna za kvalitet prakse.

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com