Kurs za kozmetičara

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Kneginje Milice br. 21, lokal br. 13 (na spratu), TC Stara Pošta, Jagodina, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
08.06.2023.
Trajanje kursa:
2-3 meseca
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Ada, Aleksandrovac, Aleksinac, Apatin, Aranđelovac, Arilje, Babušnica, Bač, Bačka Palanka, Bačka Topola, Bački Petrovac, Bačko Dušanovo, Bajina Bašta, Banatski Despotovac, Banja Koviljača, Banja Vrujci, Batočina, Bečej, Bečići, Bela Crkva, Bela Palanka, Beočin, Beograd, Blace, Bogatić, Bojnik, Boljevac, Bor, Bosilegrad, Brus, Bujanovac, Čačak, Čajetina, Čelarevo, Ćićevac, Čoka, Čokot, Crna Trava, Crvenka, Ćuprija, Čurčin, Despotovac, Despotovo, Dimitrovgrad, Doljevac, Donji Milanovac, Dragaš, Ečka, Erdevik, Futog, G. Sabanta, Gadžin Han, Gajdobra, Golubac, Gornja Vrežina, Gornji Matejevac, Gornji Milanovac, Grocka, Hajdučica, Inđija, Irig, Ivanjica, Jagodina, Jasenovik, Jelašnica, Kać, Kanjiža, Kikinda, Kladovo, Knić, Knjaževac, Koceljeva, Kopaonik, Kosjerić, Kostolac, Kovačica, Kovin, Kragujevac, Kraljevo, Krčedin, Krupanj, Kruševac, Kučevo, Kucura, Kula, Kuršumlija, Lajkovac, Lapovo, Lazarevac, Lebane, Leposavić, Leskovac, Lipljan, Ljig, Ljubovija, Loznica, Luča

CENA: od 10000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

Kurs za kozmetičara

Kurs kozmetičara u našoj školi pruža Vam mogućnost da se upoznate sa osnovama profesije aktuelnog i popularnog zanimanja – kozmetičara. Samo trajanje je tri meseca, u zavisnosti od mogućnosti obavljanja prakse koja se u najboljem vremenskom periodu održava tri do pet puta nedeljno u trajanju od osam sati. Nastava je teorijsko-praktična, i održava se u prostorijama naše škole. Materijal koji je polaznicima potreban za teorijsku nastavu obezbeđuje škola, te je samimm tim literature, polaganje ispita i dobijanje sertifikata uračunato u cenu. Praktična nastava se održava u priznatim kozmetičkim salonima u gradu sa kojima naša škola već godinama uspešno sarađuje i iz kojih izlaze, nakon obavljene prakse, zadovoljni i profesionalno obučeni budući majstori ovog zanata.

 

Šta dobijate ovim vidom edukacije i po čemu se Akademija Oxford razlikuje od drugih obrazovnih ustanova ove vrste?

U našoj školi sve je predodređeno željama i potrebama polaznika. Jer, samo na taj način možemo dobiti zadovoljne učenike, koji će se za dalji vid edukacije, doškolovavanja, ali i kao savet drugima, uvek vraćati mestu iz kog su poneli sa sobom neophodno i kvalitetno osnovno znanje. Samim tim, sigurni smo u našu profesionalnost, ali i posvećenost poslu, koji pruža, uz veliki trud, mnogo zadovoljstva.

Tokom trajanja kursa za kozmetičara polaznik se upoznaje sa materijalima i priborom za rad, građom i funkcijom kože, kozmetičkim sirovinama, kozmetičkim maskama i pakovanjima, negom kože, preparatima koji se koriste za izvođenje tretmana kada je u pitanju kozmetika lica, ali i tela. Polaznika ćemo upoznati sa tipovima i strukturom kože, kako da prepozna nedostatke na koži i na koji način da ih tretira, kako bi ceo tretman nakon završetka imao neophodan i željeni efekat.

Nakon završenog celokupnog kursa I dobijene ocene na praktičnoj nastavi, polaznik polaže pismeni i usmeni deo ispita, kako bi stekao neophodne uslove za dobijanje sertifikata. Po obavljenim svim predviđenim ispitnim delovima učenik dobija sertifikat stručne osposobljenosti za obavljanje poslova kozmetičara. Sertifikat je validan za upisivanje u radnu knjižicu i odobren od strane Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja. Na taj način imaće mogućnost zapošljavanja u nekom od priznatih salona, ali će mu, takođe, biti omogućena i varijanta samostalnog obavljanja poslova kozmetičara.

Stoga smo sigurni da najprofesionalnija obuka koja je predviđena u našoj školi odgovara onome što ste oduvek želeli. Potrebno je samo na vreme se informisati i krenuti onda, kada za svoje usavršavanje odlučite da je pravo vreme!!! Očekujemo Vas!!!

Za polaznike koji rade i imaju iskustvo na radnom mestu Kozmetičara

Naša škola za kozmetičara, pored svega što smo do sada istakli kao veoma važno za sve buduće polaznike koji žele da se profesionalno bave ovim poslom, pruža mogućnost svima, koji se na ovom radnom mestu već nalaze, a posebnu prepreku im predstavlja što svoje znanje nisu do sada potkrepili validnim dokumentom – da do tog dokumenta i dođu.

Samim tim, na ovaj način svima, koji se nalaze u toj situaciji, nudimo posebne pogodnosti. Ukoliko svoje znanje možete da potvrdite validno overenom potvdom iz navedenih priznatih salona, pružena je mogućnost prijavljivanja i polaganja samo završnog ispita. Samim tim, omogućeno im je brzo i jednostavno verifikovanje svog znanja i rešavanje problema po najkonkurentnijim uslovima.

Ukoliko je bilo koja od navedenih mogućnosti ona koju ste oduvek želeli, kako biste nastavili sa svojom profesionalnom i poslovnom karijerom, ovo je pravi izbor za Vas.

Čekamo Vas kod nas, jer mi smo mesto koje ste oduvek tražili, kako biste ostvarili svoje snove!!! Pozovite nas i informišite se o svemu!!! Kurs je individualnog tipa, te na nastavu možete krenuti kad god to zaželite!

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com