Kurs za depilaciju

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Kneginje Milice br. 21, lokal br. 13 (na spratu), TC Stara Pošta, Jagodina, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
07.04.2023.
Trajanje kursa:
2 meseca
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Ada, Aleksandrovac, Aleksinac, Apatin, Aranđelovac, Arilje, Babušnica, Bač, Bačka Palanka, Bačka Topola, Bački Petrovac, Bačko Dušanovo, Bajina Bašta, Banatski Despotovac, Banja Koviljača, Banja Vrujci, Batočina, Bečej, Bečići, Bela Crkva, Bela Palanka, Beočin, Beograd, Blace, Bogatić, Bojnik, Boljevac, Bor, Bosilegrad, Brus, Bujanovac, Čačak, Čajetina, Čelarevo, Ćićevac, Čoka, Čokot, Crna Trava, Crvenka, Ćuprija, Čurčin, Despotovac, Despotovo, Dimitrovgrad, Doljevac, Donji Milanovac, Dragaš, Ečka, Erdevik, Futog, G. Sabanta, Gadžin Han, Gajdobra, Golubac, Gornja Vrežina, Gornji Matejevac, Gornji Milanovac, Grocka, Hajdučica, Inđija, Irig, Ivanjica, Jagodina, Jasenovik, Jelašnica, Kać, Kanjiža, Kikinda, Kladovo, Knić, Knjaževac, Koceljeva, Kopaonik, Kosjerić, Kostolac, Kovačica, Kovin, Kragujevac, Kraljevo, Krčedin, Krupanj, Kruševac, Kučevo, Kucura, Kula, Kuršumlija, Lajkovac, Lapovo, Lazarevac, Lebane, Leposavić, Leskovac, Lipljan, Ljig, Ljubovija, Loznica, Luča

CENA: od 10000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

Kurs za depilaciju

Verujemo da ste oduvek želeli da se bavite nekom od ovih oblasti, te smo sigurni da je ovo pravi vid edukacije za Vas. Samim tim što ste u mogućnosti lakšeg i sigurnijeg dobijanja posla, nakon završetka obuke, ali kvalitetnog i profesionalnog rada sa svakom mušterijom pojedinačno, jer od njenog prvog doživljaja Vaše usluge, zavisi i sigurnost daljih poseta.

Polaznike kursa depilacije očekuje teorijsko – praktična nastava u trajanju od 76 radnih sati, koje mogu obaviti za 2 meseca. Nastava se održava tri puta nedeljno u trajanju od tri časa. Teorijska nastava se održava zajedno sa praktičnom u predviđenim salonima za negu i lepotu, sa kojima naša škola već godinama uspešno sarađuje. Polaznik može nastavu prilagoditi svojim obavezama u dogovoru sa svojim mentorom, koji ga na kraju praktičnog rada ocenjuje, dajući na taj način svoje finalno mišljenje o Vašem celokupnom dotadašnjem radu.

Znanje je neophodno nadgrađivati tokom celog života, te verujemo u Vas i u Vaše sigurne ciljeve i kvalitetan rad, kako biste sve što ste do sada želeli mogli i da usavršite i ispunite do kraja.

Šta dobijate ovakvim vidom i načinom edukacije?

Ovo je najčešće postavljano pitanje. Ali, odgovori su kod nas veoma laki i jednostavni. Želja nam je da svakom polazniku ispunimo želju, te samim tim imamo mogućnost da usavršavanjem predviđene prakse i teorije svi naši polaznici iz škole odu zadovoljni svojim znanjem i pripremljeni na dalji siguran i kvalitetan rad, u nekom od željenih kozmetičkih salona ili, pak, pri otvaranju sopsvenog, kako bi naučeno mogli da prikažu, po najsavremenijim standardima.

Tokom trajanja kursa depilacije polaznika ćemo upoznati sa različitim tehnikama i materijalima za depilaciju. Proces depilacije je jako delikatan postupak i može prouzrokovati posledice na koži i telu, kakve su recimo podlivi. Zbog toga naša škola stavlja akcenat na bezbednost tehnika i materijala za depilaciju, kao i na negu kože pre i posle depilacije. Jer, posebna nega kože je nešto na šta treba obratiti pažnju, kako bi Vam se mušterija, sigurna u Vaše znanje i rad, uvek ponovo vraćala.

Pohađanjem kursa depilacije polaznici će savladati sledeće tehnike: tehniku depilacije ruku i nogu hladnim voskom; tehniku depilacije ruku i nogu toplim voskom; tehniku depilacije prepona i nausnica; tehniku depilacije intimnih delova tela. Sve navedene tehnike savladavaju se sigurnim postupcima i profesionalno predviđenim metodama, koje ćete uvek i u svakom trenutku moći da upotrebite.

Po završetku ovog kursa polaznik će dobiti sertifikat o stručnoj osposobljenosti za samostalni rad na poslovima depilacije. Svaki učenik će nakon završenog kursa biti osposobljen da otvori i sopstveni salon, te ćemo ga takođe uputiti koje proizvode treba da koristi i kako ih može nabaviti. Iz tih razloga predstavljamo ovaj kurs kao jedan od popularnih i kvalitetno pripremljenih u našoj školi, za sve polaznike koji se nikada nisu do sada bavili ovim poslom.

Verujemo da ćete se nakon ovih pročitanih redova, još sigurniji u svoj cilj, brzo javiti putem e-mail-a, telefona ili lično na adresi u nekom od naših centara, kako biste što pre krenuli na obuku, kojom nakon položenih ispita dobijate validan sertifikat. Svi naši sertifikati mogu da se upišu u radnu knjižicu i priznati su od Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja, te priznati u inostranstvu, mogu mnogo da pomognu svakom polazniku koji je naišao na prepreku u svom poslovnom ili profesionalnom napredovanju.

Očekujemo Vas!!!

Za polaznike koji imaju iskustvo na radnom mestu kozmetičara, osposobljenom za posebnu oblast ove struke – depilacije.
Naša škola za depilaciju pripada kursevima i obukama nege lepote, te samim tim, kako naziv govori, posebno je istaknut način nege i brige o predviđenim delovima tela kada su u pitanju određene tehnike i načini obavljanja depilacije.

Do sada smo govorili o mogućnostima za sve polaznike koji tek žele da se upute u profesionalan rad u ovoj oblasti. Ipak, postoje i oni polaznici kojima je nakon dugogodišnjeg rada potrebno samo prijavljivanje završnih ispita i dobijanje validnog sertifikata, kako bi nastavili sa svojom poslovnom karijerom u pravom smeru. Smeru ka vrhu!

Ukoliko imate mogućnost da svoju dosadašnju praksu overite i povrdite to validnim dokumentom,ostaje samo još polaganje pismenog i usmenog dela ispita. Literaturu smo Vam pripremili, te je vremensko pitanje polaganja ostavljeno Vama i Vašoj dovoljnoj spremnosti!!!

Zato smo uvereni da, kada sve ovo pročitate, Vaš zadatak koji se sastoji samo iz javljanja u nekom od naših centara, ne predstavlja problem, već siguran put ka uspehu!!!

Požurite, naš tim je spreman za svakog polaznika koji ima želju da svoje znanje usavrši na najprofesionlniji način!!!

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com