Kurs i obuka za tretman kože plazma penom

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Kneginje Milice br. 21, lokal br. 13 (na spratu), TC Stara Pošta, Jagodina, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
13.04.2023.
Trajanje kursa:
7 dana
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Aranđelovac, Beograd, Bor, Čačak, Ćuprija, Inđija, Jagodina, Kikinda, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Leskovac, Mladenovac, Niš, Novi Beograd, Novi Pazar, Novi Sad, Obrenovac, Pančevo, Paraćin, Pirot, Požarevac, Ruma, Šabac, Smederevo, Sombor, Sremska Mitrovica, Stara Pazova, Subotica, Užice, Valjevo, Vranje, Vršac, Zaječar, Zrenjanin

CENA: na upit

Opis kursa

Kurs i obuka za tretman kože plazma penom

Važno je odmah naglasiti da ne postoji apsolutno nikakav zahtev koji mora zainteresovano lice da ispuni, da bi mu bilo omogućeno da pohađa stručni seminar za tretman kože plazma penom. Međutim mora znati da se nastava organizuje u većini slučajeva u okviru specijalizovanih salona, sa kojima Obrazovni centar Akademije Oxford u konkretnom gradu ima uspešnu saradnju. Naravno da će svaki kandidat dobiti precizno obaveštenje o tome gde će biti organizovan teoretski deo ove edukacije, a gde praktični, kao i o svim ostalim važnim detaljima.

Svakako je prijavljivanje fizičkih lica obavezno, pa se u tom smislu zahteva da osnovne podatke o sebi dostavi svaki zainteresovani kandidat ili na mejl adresu bilo koje poslovnice ove obrazovne institucije ili da ih izdiktira lično, odnosno preko telefona zaposlenima u okviru odabranog predstavništva. A te informacije uključuju najpre njegovo ime i prezime, zatim datum rođenja, s tim da je vrlo važno i da dostavi podatke za kontakt, kako bi nadležni mogli da ga informišu o postupku upisa na prvom mestu.

Predviđeno je obavezno lično prisustvo svakog pojedinačnog kandidata u momentu upisa, kao i obavezno dostavljanje propisane dokumentacije. A sve informacije će biti na vreme na raspolaganju svakom pojedinačnom kandidatu, kako bi određena dokumenta mogao da pribavi.

S obzirom na to da specijalizovana obuka i kurs za tretman kože plazma penom može biti organizovana i za grupu polaznika i za samo jedno lice, ali i za dvoje njih, te da teoretski deo može biti praćen online ili na klasičan način, očekuje se od svakog kandidata da se između svih tih opcija odluči.

A ukoliko njegova odluka podrazumeva da nastavu želi u formi grupne da prati, to znači da je spreman da pričeka formiranje grupe u toj poslovnici, jer je to osnovni i jedini uslov za organizaciju nastave tog tipa. Biće napomenuto to posebno svakom kandidatu, kako ne bi bio u nedoumici zbog čega mora da pričeka da bi dobio informaciju o datumu početka nastave tog tipa. Inače je pravilnikom pomenute obrazovne institucije određeno da najviše osmoro ljudi tada treba predavanja da pohađaju, jer se na taj način jedino može očuvati kvalitet edukacije u grupi. Dakle, onog momenta kada bude oformljena grupa zvanično, koordinator za nastavu preuzima na sebe da precizira kako će časovi biti organizovani, to jest kog datuma će obuka početi, kojim tempom će biti sprovođena predavanja i u kojim terminima. A nadležni u okviru navedene obrazovne institucije pre toga imaju obavezu da odrede i koliko će ukupno edukacija za grupu polaznika da traje i taj podatak je primenljiv na svako predstavništvo institucije organizatora. Inače se radi o prilično strogim pravilima sprovođenja nastave, pa se u tom smislu ne prihvataju zahtevi polaznika u vezi sa izmenama.

Na raspolaganju je fizičkim licima i mogućnost da stručni kurs i obuka za tretman kože plazma penom bude organizovan samo za jedno lice ili za dvoje njih u isto vreme. Inače se prema istovetnim pravilima organizuju i individualni i poluindividualni tip edukacije, a jedina razlika se odnosi na broj osoba koje predavanja treba da pohađaju. Potrebno je da se zajedno sa profesorom, sa jedne strane i sa koordinatorom za nastavu konkretne poslovnice, sa druge, u tom slučaju kandidati usaglase oko načina organizacije časova. A pored toga što će precizirati kog datuma bi trebalo nastava u paru ili takozvana individualna da počne, potrebno je da definišu i kojim tempom će biti organizovana predavanja i u kojim terminima. S obzirom na to da odlučuju i o dinamici organizacije časova, oni posredno definišu i koliko će nastava trajati.

Oni kandidati koji budu odlučili da individualnu, odnosno grupnu ili poluindividualnu nastavu pohađaju na klasičan način, imaju mogućnost da izaberu u kojoj od preko 35 poslovnica Obrazovnog centra Akademije Oxford žele teoretski deo ove obuke da pohađaju.

Dostupna im je i mogućnost da to učine onlajn, kada će potpuno samostalno izabrati lokaciju, sa koje žele časove da pohađaju. Bitno je da veza sa internetom bude stabilna u toku trajanja nastave online. Isto tako će biti u obavezi kandidati i da instaliraju poseban softver, kako bi mogli stručni seminar za tretman kože plazma penom da pohađaju online. Svakako će biti obavešteni pre toga o detaljima koji se tiču postupka instalacije, a ako ne budu u tome uspeli, imaju pravo da kontaktiraju članove tima za pružanje tehničke podrške, koji postoji u okviru svake poslovnice institucije organizatora. Mada je tematika ove edukacije specifična, moramo napomenuti da konkretna obrazovna institucija nudi mogućnost organizacije i korporativnog tipa nastave. Tom prilikom bi trebalo samo zaposleni u određenoj kompaniji predavanja da pohađaju, a njihovi nadležni će sa predstavnikom navedene obrazovne institucije definisati i kako će časovi biti organizovani, odnosno na kom mestu. Napominjemo da isključivo kada je u pitanju korporativna obuka može da bude dozvoljeno polaznicima teoretski deo nastave da pohađaju u okviru svoje matične kompanije, ali samo ako njihovi nadležni obezbede propisane uslove za rad. Svakako će se predstavnik jedne od poslovnica institucije organizatora u tom slučaju o načinu održavanja časova dogovoriti precizno sa klijentom, to jest sa ovlašćenim licem zainteresovanog preduzeća. Pored toga što će precizirati na kom mestu će zaposleni teoretski deo nastave da pohađaju, usaglasiće se i oko trajanja, jer je potrebno da definišu i raspored časova. A u obavezi će biti da preciziraju i kog datuma će nastava početi za zaposlene, to jest u kojim terminima će časovi da budu održani u tom slučaju.

Stručni seminar za tretman kože plazma penom - program edukacije

Tokom teorijskog dela ove specijalizovane obuke je predviđeno na prvom mestu da se polaznici upoznaju sa različitim tipovima kože, a zatim i sa osnovnim karakteristikama ove specifične i trenutno vrlo tražene metode.

U toku uvodnog predavanja, koji uključuje specijalizovana obuka i kurs za tretman kože plazma penom je predviđeno da profesor objasni kratak istorijat ovog tretmana, te da uputi polaznike u to na koji način se on vrši i u kojim slučajevima.

Dobiće prisutni informaciju i o tome od čega se sastoji plazma i zbog čega je odlično koristiti je kako bi regenerativni procesi u ćelijama kože bili pokrenuti.

Interesantno je što ovaj tretman ne podrazumeva upotrebu igrala, a istovremeno utiče pozitivno ne samo na uklanjanje bora, nego i uopšteno na kvalitet kože.

Isto tako je predviđeno nastavnim programom da stručni kurs i obuka za tretman kože plazma penom u teorijskom delu omogući polaznicima da saznaju kako funkcioniše specijalan uređaj, koji mora biti korišćen tokom ovog tretmana. Takođe će profesori informisati prisutne i o tome da svi tipovi kože mogu biti tretirani na taj način, te da izuzev za umanjenje dubokih bora, ovaj tretman može biti korišćen i kada postoji potreba da budu uklanjane tetovaže, ali postepeno, te da budu posvetljene fleke različitog porekla na koži i u drugim slučajevima.

A nakon što teoretski budu sve to predstavili, te upoznali polaznike sa celokupnim tretmanom, biće im omogućeno da pristupe praktičnom delu edukacije. Ovde je izuzetno značajno da naglasimo i to da vrhunski stručnjaci vode i jedan i drugi segment nastave, pa će u tom smislu svaki polaznik biti osposobljen da samostalno koristi specijalan aparat za vršenje ovog tretmana, odnosno da tretira pacijenta sa bilo kojim tipom kože.

Očekuje se da uzme učešće u toku nastave svaki pojedinačni polaznik, to jest da pita predavača sve vezano za konkretnu tematiku, kako bi na licu mesta bilo kakvu nedoumicu razjasnio i da bi mogao samostalno da koristi namenski aparat i vrši ovaj tretman sa uspehom.

Stručna obuka i kurs za tretman kože plazma penom - lokacija i termini održavanja nastave

Zvaničnom ponudom Obrazovnog centra Akademije Oxford je obuhvaćena kako nastava namenjena pojedinačnim polaznicima, to jest fizičkim licima, tako isto i korporativni kurs i obuka za tretman kože plazma penom, kada zaposleni u nekoj kompaniji pohađaju časove.

A kada je u pitanju edukacija namenjena radnicima firmi, poštuju se nešto drugačija pravila organizacije, koja su ujedno i prilično fleksibilna. Naime, u tom slučaju je određeno da se predstavnik zainteresovanog preduzeća mora oko apsolutno svih segmenata organizacije usaglasiti direktno sa zvanično ovlašćenim licem u okviru bilo koje od preko 35 poslovnica navedene obrazovne institucije. Sve to ustvari znači da su oni u obavezi da preciziraju ne samo kog datuma bi trebalo edukacija da počne i u kojim terminima će časovi da budu održani, već i koliko će ona trajati, uzevši u obzir da se dogovaraju i o rasporedu časova, odnosno da zajedno definišu dinamiku njihovog sprovođenja. Međutim, to nije sve, jer isključivo kada je u pitanju korporativni tip nastave, ova obrazovna institucija dozvoljava izmenu u vezi sa mestom njenog održavanja. Ukoliko u okviru dotične kompanije budu postojali adekvatni uslovi za rad, odnosno prostor koji poseduje sve što je neophodno, nastava će za zaposlene te kompanije biti održana upravo u okviru njihovog radnog mesta.

Od fizičkih lica koja žele sa tematikom ovog stručnog kursa da se upoznaju se u momentu zvaničnog prijavljivanja zahteva da se izjasne o tome na koji način žele specijalizovani seminar za tretman kože plazma penom u tom slučaju da pohađaju, pošto se u ponudi nalazi kako poluindividualna i grupna, tako isto i individualna nastava. A uz to je neophodno i da odluče gde će pohađati predavanja, pošto postoji mogućnost da ona budu održana i u okviru same poslovnice i preko kompjutera.

Da krenemo od početka, te da navedemo da je osnovna razlika između individualne, poluindividualne i grupne nastave isključivo vezana za broj osoba, koje treba da pohađaju predavanja. Ali iako to jeste osnovna razlika, primetna je i razlika u načinu organizacije časova.

U skladu je sa pravilnikom navedene obrazovne institucije da specijalizovana obuka i kurs za tretman kože plazma penom u formi grupne nastave može biti organizovana za najmanje 4 osobe, s tim što je određeno da maksimalno osmoro polaznika može biti prisutno u okviru jedne grupe. Uslov za početak organizacije nastave tog tipa jeste vezan za formiranje grupe, to jest za prijavljivanje četiri osobe najmanje u okviru svakog predstavništva pomenute obrazovne institucije. Ustvari tek kada taj uslov bude bio ispunjen, moći će da bude sprovedena nastava prema tom principu, pa će kandidatima biti naglašeno da svakako moraju biti strpljivi dok četiri osobe najmanje prijavu ne budu izvršile. Isključivo kada je u pitanju grupni tip edukacije će polaznici dobiti prethodno informaciju o tome koliko će ona trajati, s obzirom na to da je u obavezi ova obrazovna institucija da to definiše na nivou svih poslovnica. A sve ostale detalje će polaznici saznati vrlo brzo nakon što grupa od minimalnog broja članova bude kreirana, to jest pošto koordinator za nastavu bude odredio datum početka, termine u kojima će biti časovi organizovani i kakva će dinamika biti poštovana. Apsolutno sve što on bude definisao ne sme da bude izmenjeno ako to neko od polaznika bude zahtevao, pa će im to biti predočeno na vreme.

Nasuprot tome, kada polaznik odluči da nastavu pohađa ili u paru ili samostalno, važiće sasvim drugačija pravila. A ta pravila podrazumevaju da se upravo kandidatima daje mogućnost da u dogovoru sa profesorom, koji bi trebalo poluindividualni ili individualni tip nastave da vodi, kao i sa ovlašćenim koordinatorom za nastavu usaglase oko načina organizacije časova. Najjednostavnije rečeno, oni će precizirati kog datuma bi trebalo da počne poluindividualni ili individualni kurs i obuka za tretman kože plazma penom, potom u kojim terminima će jedan ili dvoje kandidata časove da pohađaju. A pored svega toga, odlučiće i o trajanju odabranog tipa nastave, jer je neophodno da definišu i kakva će dinamika da bude primenjena kada bude predviđeni broj časova organizovan.

Kao što smo naveli na samom početku, i individualni i poluindividualni i grupni tip edukacije mogu biti organizovani na dva načina, to jest prema klasičnom principu i online.

U suštini su jednostavna pravila organizacije kada je u pitanju klasičan tip nastave, jer to podrazumeva organizaciju predavanja u prostorijama prethodno izabrane poslovnice navedene obrazovne institucije. A samim tim što se one nalaze u skoro svakom većem gradu, te u brojnim manjim gradovima i to na više od 35 lokacija, to je i prilično jednostavno svakom zainteresovanom kandidatu da odabere gde će nastavu na taj način da prati.

Samostalno će odabrati lokaciju na kojoj želi da boravi onaj kandidat, koga interesuje da stručni seminar za tretman kože plazma penom pohađa onlajn. Potrebno je samo da poseduje računar i da taj uređaj odgovara zahtevima institucije organizatora, to jest da ima propisane performanse. Svaki kandidat će dobiti informacije o tome koje karakteristike taj uređaj mora imati, da bi nastava mogla da bude preko njega praćena. Isto tako će biti obavešten polaznik i da je u tom slučaju njegova obaveza najpre da instalira tačno definisani tip softvera i to potpuno samostalno, a zatim i da kvalitet konekcije sa internetom u toku trajanja nastave osigura. Dakle, mada on u principu ima pravo da izabere prostor u kome će boraviti dok traju predavanja, posebno mora voditi računa o postojanju stabilne internet veze. Svakako će dobiti precizne informacije o postupku instalacije softvera, a biće mu ponuđena i pomoć stručnjaka, koji su u okviru svakog predstavništva navedene obrazovne institucije zaduženi za pružanje tehničke podrške kandidatima kad god je to potrebno.

Specijalizovani kurs i obuka za tretman kože plazma penom - trajanje

Uzevši u obzir da se u zvaničnoj ponudi Obrazovnog centra Akademije Oxford nalaze tri tipa edukacije za fizička lica, a da prilikom organizacije svake od njih važe nešto drugačija pravila, to nije moguće unapred navesti koliko će ukupno stručna obuka i kurs za tretman kože plazma penom da traje. Ustvari sve zavisi od toga da li kandidat odluči časove da pohađa individualno ili u društvu još jedne osobe, odnosno u okviru grupne nastave, pošto se sve te mogućnosti u ponudi institucije organizatora nalaze u ovom momentu.

Isključivo ukoliko polaznik bude želeo da časovima pristupa u društvu više osoba, moći će prilikom prijavljivanja da dobije podatak o tome koliko će nastava da traje u tom slučaju. Naime, kada je u pitanju grupni tip edukacije, obaveza je nadležnih u okviru celokupne institucije organizatora da odrede trajanje nastave. A posle formiranja grupe od 4 člana minimum u okviru bilo kog predstavništva će koordinator za nastavu odrediti i datum početka, ali i sve ostale detalje, poput termina održavanja časova i dinamike, to jest njihovog rasporeda.

Ukupno se 12 časova nalazi u nastavnom programu, prema čijim pravilima će biti organizovana ova edukacija.

A prilikom sprovođenja nastave u grupi je predviđeno da na 7 dana taj broj predavanja bude raspoređen. Svakako će vrlo brzo posle oformljenja grupe od najmanjeg broja članova u okviru jedne od poslovnica institucije organizatora, svaki kandidat biti obavešten ne samo o rasporedu časova, nego i o datumu početka nastave i naravno u kojim terminima tačno će biti u obavezi predavanja da pohađa.

A kako se u ponudi nalazi i opcija da stručni seminar za tretman kože plazma penom bude pohađan u paru ili samostalno, kojom prilikom se organizuju poluindividualna ili individualna nastava, to uključuje i drugačija pravila organizacije, pa se vrlo često događa da i trajanje tih vidova nastave bude drugačije nego kada se ona organizuje za grupu polaznika. Potrebno je da se nadležni predavač i jedan ili dvoje polaznika, a u prisustvu koordinatora za nastavu u tom slučaju dogovore kako oko datuma početka obuke, tako i oko njenog trajanja. Jednostavnije rečeno, oni će precizirati raspored časova, to jest usaglasiće se oko toga u skladu sa kakvom dinamikom će biti nastava organizovana, što podrazumeva da će definisati i njeno trajanje.

Slobodni smo da kažemo da će gotovo istovetna pravila organizacije biti primenjena i u slučaju da određeni broj radnika bilo kog preduzeća treba ovu stručnu obuku da pohađaju. Reč je o tome da je na zahtev klijenta dostupan i korporativni kurs, a da se očekuje da trajanje nastave definišu međusobnim dogovorom nadležni u okviru zainteresovanog preduzeća i u okviru bilo kog predstavništva pomenute obrazovne institucije. Uz to se očekuje i da oni preciziraju na kom mestu će zaposleni časove da pohađaju, jer promena može biti dozvoljena samo kod korporativne obuke, te da se usaglase i oko datuma početka i da definišu u kojim vitaminima trebalo da budu organizovana predavanja. Prema pravilniku navedene obrazovne institucije je predviđeno da nakon toga svakom pojedinačnom polazniku, to jest zaposlenom u okviru dotične kompanije, sve te informacije treba da budu propisno prosleđene.

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com