Kurs i obuka za svilene trepavice

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Kneginje Milice br. 21, lokal br. 13 (na spratu), TC Stara Pošta, Jagodina, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
15.04.2023.
Trajanje kursa:
10 sati
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Aranđelovac, Beograd, Bor, Čačak, Ćuprija, Inđija, Kikinda, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Leskovac, Mladenovac, Niš, Novi Beograd, Novi Pazar, Novi Sad, Obrenovac, Pančevo, Paraćin, Pirot, Požarevac, Ruma, Šabac, Smederevo, Sombor, Stara Pazova, Subotica, U svim gradovima i mestima, Užice, Valjevo, Vranje, Vršac, Zaječar, Zrenjanin

CENA: od 24000 din

Opis kursa

Kurs i obuka za svilene trepavice

Nastava se sprovodi u celoj Srbiji, budući da ova institucija sarađuje sa najboljim kozmetičkim salonima, koji su specijalizovani za ovu vrstu tretmana.

Princip je takav da je fokus edukacije stavljen na praktičan rad, koji se odvija u odlično opremljenim salonima, tako da polaznici imaju mogućnost da teorijska znanja primene praktično i osposobe se da pomenuti tretman, kasnije vrše potpuno samostalno.

Potrebno je prvo da zainteresovana lica izvrše zvanično prijavljivanje, to jest da lično dođu u predstavništvo ove institucije u bilo kom gradu, a svakako je dopušteno i prijavu izvršiti na mejl ili kontaktirati izabranu poslovnicu telefonom. Od podataka, svaki pojedinac mora da navede ovlašćenom licu kako svoje ime i prezime, tako i datum rođenja i naravno, broj telefona, a zarad dobijanja svih dodatnih informacija.

Upis se sme izvršiti isključivo uz prisustvo prijavljenog, a tada je on u obavezi da sa sobom ponese i svu dokumentaciju koja se zahteva i o tome će mu, svakako sve potrebne informacije biti pružene na vreme.

Pojedinac koji bude vršio prijavu treba da zna da se specijalizovana obuka i kurs za svilene trepavice može pratiti ili potpuno individualno ili kroz grupnu nastavu, a tada je predviđeno prisustvo od četvoro polaznika najmanje, pa do njih osmoro najviše.

Edukacija koju prijavljeni želi samostalno da pohađa se sprovodi prema vrlo jednostavnom principu, jer organizator tada na sve načine nastoji da njegove zahteve u potpunosti ispoštuje. Zapravo će se on sa ovlašćenim koordinatorom za nastavu i sa predavačem, koji je nadležan za sprovođenje individualne edukacije, dogovoriti kako će se predavanja odvijati. A uz to što će definisati precizan datum početka, oni će se morati usaglasiti i oko termina održavanja časova, te oko toga prema kakvoj dinamici će oni da budu organizovani.

Znatno je strožiji način na koji se grupni kurs i obuka za svilene trepavice sprovodi, jer u tom slučaju isključivo navedena institucija definiše apsolutno sve detalje. Potrebno je da se polaznik, koji želi tako časove da prati, pridržava uputstava koja će dobiti od organizatora, a vezano kako za datum početka i dinamiku održavanja, tako i za termine. Svakako je neophodno da prvo bude ostvaren osnovni zahtev za početak nastave u grupi, to jest da se najmanje 4 osobe prijave i da navedu da ih upravo taj tip edukacije zanima.

S obzirom na to da je institucija organizatora sertifikovana za sprovođenje pomenute obuke, to podrazumeva da će svaki pojedinac imati pravo sertifikat, koji bude tom prilikom stekao, da koristi kad god za tim bude imao potrebu. U principu, zakon nalaže da se stečeni sertifikati upisuju u radne dosijee kandidata, otvorene pri Nacionalnoj službi za zapošljavanje, isključivo od strane nadležnih lica u toj službi. Tačnije, u bilo kom trenutku oni imaju pravo da ih prilože i to kao potpuno pravno važeći dokaz da su propisno sertifikovani za obavljanje ovog posla.

Stručna obuka i kurs za svilene trepavice - nastavni program i plan

Kako je akcenat ove edukacije usmeren na praksu, to znači da će polaznici primarno imati mogućnost da se osposobe u potpunosti za ovu vrstu nadogradnje.

Podrazumeva se da će specijalizovani kurs i obuka za svilene trepavice tokom uvodnog predavanja omogućiti prisutnima da saznaju šta se podrazumeva pod takozvanom jedan - na - jedan metodom, a nakon toga će saznati i kako se ona mora izvršiti. Svakako će im profesori objasniti i koji se alat i preparati tom prilikom koriste, ali će imati mogućnost da saznaju i koja je svrha ovakvog tretmana.

Teoretski deo edukacije će omogućiti prisutnima i da dobiju informaciju o tome koliko otprilike traje sam tretman nadogradnje, te će im predavači govoriti i određenim poteškoćama, koje mogu da se jave tokom vršenja tog postupka.

Naravno da će specijalizovana obuka i kurs za svilene trepavice obraditi i onu temu, koja je vezana za otklanjanje potencijalnih grešaka, tako da se očekuje da svaki polaznik stekne apsolutno zadovoljavajući nivo znanja, te bi trebalo nakon završetka edukacije da može sasvim samostalno da vrši tu vrstu nadogradnje.

Predavači će prisutnima objasniti i kako se nakon završetka tretmana vrši higijena, to jest na koji način se svilene trepavice moraju negovati. A isto tako će imati priliku da saznaju i da li je potrebno vršiti korekcije, te u kom vremenskom periodu i na koji način taj postupak funkcioniše.

Polaznici bi trebalo da budu potpuno slobodni i da predavačima, koji će i voditi ovu edukaciju upute sva pitanja, a kako bi rešili eventualne nedoumice koje možda imaju.

Svakako će akcenat biti stavljen na upoznavanje prisutnih sa praktičnim radom, a predavači će im ukazati i na to kako se za konkretni oblik oka biraju trepavice, koje će na najbolji mogući način odgovoriti zahtevu klijenta. Uz sve to će oni naučiti i po kom principu se vrši skidanje svilenih trepavica, a ako za tim bude postojala potreba.

Kada i gde se održava kurs i obuka za svilene trepavice?

Lokacija na kojoj se sprovodi stručna obuka i kurs za svilene trepavice zavisi od toga u kom gradu se polaznik prijavi, to jest u kojoj tačno poslovnici Obrazovnog centra Akademije Oxford to učini.

Radi se o tome da se akcenat nastave stavlja na praktičan rad, te da se nastava jednostavno rečeno organizuje u specijalizovanim salonima. A s obzirom na to da institucija organizatora ostvaruje saradnju sa velikim brojem njih i to u svakom gradu u našoj zemlji, to podrazumeva da će prijavljeni imati tačne informacije o mestu održavanja već prilikom zvaničnog upisa.

Praktično govoreći, podatke o terminima u kojima se organizuje kurs i obuka za svilene trepavice polaznik dobija tokom upisa, jer tada treba i da navede da li će nastavu pohađati u grupi ili individualno.

Ako se bude odlučio da časove pohađa sa ostalim kandidatima, trebalo bi da zna da najviše osmoro njih može prisustvovati nastavi, a da je neophodno četvoro polaznika najmanje prijavu da izvrše, a da bi mogla da bude kreirana grupa. Kada se u određenoj poslovnici pomenute institucije taj uslov bude ostvario, koordinator će definisati kog datuma tačno će početi nastava, te će odrediti kakvom dinamikom će se sprovoditi i u kojim terminima će polaznici časove da pohađaju. A sve to će biti preneto prijavljenima i od njih se, svakako zahteva da se tih pravila pridržavaju, jer se zahtevi za izmenama neće prihvatati.

Bitno se razlikuje način koji se poštuje kada je u pitanju individualna obuka i kurs za svilene trepavice, a primarno zato što samo jedna osoba edukaciji pristupa. Bitno je da polaznik tada definiše kako će se nastava odvijati i to sa predavačem, kao i sa osobom koja je u konkretnoj poslovnici institucije organizatora za to nadležna. Pored toga što će se usaglasiti oko termina održavanja časova, oni će precizno odrediti i datum početka, te kakvom dinamikom bi trebalo da budu organizovana predavanja.

Koliko traje kurs i obuka za svilene trepavice?

U skladu sa programom prma čijim jasnim smernicama se odvija specijalizovana obuka i kurs za svilene trepavice, određeno je da polaznici treba ukupno da pohađaju nastavu u trajanju od 8 sati.

Uzevši u obzir da dinamiku njenog sprovođenja definiše organizator, a ako se neko odluči časove da pohađa u formi grupne nastave, tada ona traje 2 dana, s tim da će precizne informacije o rasporedu predavanja da dobije svaki polaznik kada bude bio zvaničan upis izvršen.

Iako je, uopšteno govoreći predviđeno da edukacija traje dva dana, to jest da 8 časova bude raspoređeno na taj period, činjenica je da se individualni kurs i obuka za svilene trepavice može rasporediti na nešto drugačiji način, pa će se o svim detaljima dogovoriti polaznik sa ovlašćenim koordinatorom za nastavu i sa onim predavačem, koji će taj tip edukacije biti obavezan i da vodi.

Specijalizovana obuka i kurs za svilene trepavice - cena

Nevezano za to da li polazniku više odgovara princip po kome se organizuje grupni kurs i obuka za svilene trepavice ili individualna edukacija, cena je ista i iznosi 24,000 RSD.

U skladu sa odredbama aktuelnog Zakona o deviznom poslovanju, koji se primenjuje u našoj zemlji, ovaj iznos mora da bude obračunat u dinarskoj protivvrednosti. Zapravo će predstavnik one poslovnice Obrazovnog centra Akademije Oxford, u kojoj se polaznik bude upisao, da taj iznos obračuna po kursu evra, a koji je na dan uplate važeći.

Naglašeno je, isto tako da svako ko po završetku praćenja edukacije želi da kupi svu opremu, koja će mu biti neophodna za rad, treba da plati ukupno 300 evra, obračunato na sam dan uplate u dinarima.

Trajanje obuke: 10 sati

Cena: 24,000 RSD

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com