Kurs i obuka za nadogradnju 4D trepavica

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Kneginje Milice br. 21, lokal br. 13 (na spratu), TC Stara Pošta, Jagodina, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
13.04.2023.
Trajanje kursa:
2 dana
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Aranđelovac, Beograd, Bor, Čačak, Ćuprija, Inđija, Jagodina, Kikinda, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Leskovac, Mladenovac, Niš, Novi Beograd, Novi Pazar, Novi Sad, Obrenovac, Pančevo, Paraćin, Pirot, Požarevac, Ruma, Šabac, Smederevo, Sombor, Stara Pazova, Subotica, Užice, Valjevo, Vranje, Vršac, Zaječar, Zrenjanin

CENA: 400 eur

Opis kursa

Kurs i obuka za nadogradnju 4D trepavica

Prvo što treba da učini svako, ko je zainteresovan da se upozna sa ovim postupkom, jeste da izvrši zvaničnu prijavu za pohađanje nastave, a nakon toga je obaveza svakog prijavljenog da se pojavi u poslovnici Obrazovnog centra Akademije Oxford i upiše se. Podrazumeva se da će ovlašćeno lice izabrane poslovnice organizatora da obavesti svakog prijavljenog o dokumentima, koja će biti obavezan tada da priloži.

Isto tako se mora naglasiti da se specijalizovani kurs i obuka za nadogradnju 4D trepavica organizuje na dva načina, a što podrazumeva da pojedinac bira između pohađanja individualne i grupne edukacije.

Svaki pojedinačni polaznik, kome najviše pogoduje da časove pohađa samostalno će dobiti veliku slobodu u odlučivanju, a vezano za način sprovođenja predavanja. Radi se o tome da bi trebalo sa ovlašćenim licem onog predstavništva, u kome bude izvršio prijavu i upis, da se dogovori kako će se predavanja odvijati, s tim da njihovom dogovoru obavezno mora prisustvovati i profesor, čija je dužnost da individualnu edukaciju vodi. A to zapravo znači da su oni u obavezi zajedno da definišu kako tačan datum početka individualne nastave, tako i termine održavanja časova i naravno, dinamiku.

Organizator je predvideo da se po drugačijim pravilima sprovodi grupna obuka i kurs za nadogradnju 4D trepavica, a sa njima će svaki polaznik biti detaljno upoznat. Naime, tom prilikom časovima prisustvuje veći broj polaznika, odnosno može ih biti najmanje četvoro i najviše osmoro u okviru konkretne grupe. Uzevši u obzir da je broj osoba kojima je dozvoljeno prisustvo jasno definisan, to se i podrazumeva da je vrlo važno prvo da se minimum 4 osobe prijave i na taj način da bude kreirana grupa. Obavezan je ovlašćeni koordinator za nastavu, odmah nakon toga da odredi kog datuma će edukacija početi, odnosno kakvom tačno dinamikom, ali i u kojim terminima će polaznici predavanja da pohađaju. Sa svim tim informacijama će da budu upoznati svi prijavljeni, a od njih se zahteva da ih poštuju, budući da promene po zahtevu prijavljenih ne smeju da budu izvršene.

Bitno je i da svaki polaznik ima na umu da se specijalizovani kurs i obuka organizuje isključivo u saradnji sa vrhunskim salonima, tako da se nastava u okviru njih i organizuje, te se akcenat isključivo usmreava na praktičan rad.

Budući da institucija koje sprovodi ovo edukaciju poseduje sve dozvole za to, podrazumeva se da su i sertifikati koji je ona izdaje apsolutno priznati. Zato i naglašavamo da oni treba da budu upisani u dosije svakog polaznika, a ako za to postoji uslov, to jest ukoliko je zvanično prijavljen na evidenciju Nacionalne službe za zapošljavanje, jer je samo ona i ovlašćena za taj postupak. Takođe se podrazumeva i da svaki pojedinac koji bude postao vlasnik sertifikata, treba da ga kao potpuno relevantan dokaz preda, a ukoliko želi da se zaposli, te mu se preporučuje i da ga uvrsti u svoju zvaničnu radnu biografiju, to jest CV.

Šta sve izučava kurs i obuka za nadogradnju 4D trepavica?

Definisano je pravilnikom da uvodni deo ove edukacije bude posvećen upoznavanju polaznika sa osnovama same tehnike, budući da je ona jedna od novijih. Svakako će obuka i kurs za nadogradnju 4D trepavica omogućiti polaznicima da saznaju i koji je osnovni cilj, te zbog čega se pripadnice lepšeg pola sve više odlučuju upravo za ovaj tretman.

Biće predstavljeni i osnovni materijali koji se koriste, kao i njihove karakteristike, a predavači će objasniti kandidatima i zbog čega se mora ispoštovati svaki korak tokom ovog procesa, te će posebno da im ukažu na to o čemu se mora voditi računa.

A da bi tretman zaista imao pozitivan efekat, mora se pažljivo odabrati kako dužina, tako i sam oblik trepavica, pa će profesori posebnu pažnju usmeriti na taj segment. Zapravo će biti objašnjeno polaznicima na osnovu kojih parametara se donosi odluka o tome, to jest šta se sve mora posmatrati pre nego što stručnjak koji stekne ovaj sertifikat, zvanično klijentu predloži konkretan oblik, odnosno dužinu trepavica.

Podrazumeva se, takođe da će biti predstavljen i pribor koji se mora tom prilikom koristiti, a zatim će se fokus usmeriti na brojne tehnike, to jest metode koje se primenjuju prilikom postupka same nadogradnje.

Programom je definisano da specijalizovani kurs i obuka za nadogradnju 4D trepavica posveti pažnju i temi koja je vezana za takozvanu tehniku pramen po pramen, ali će naravno, akcenat biti stavljen upravo na 4D nadogradnju trepavica.

Budući da se edukacija sprovodi pod budnim okom stručnjaka, koji su u svom poslu dokazano dobri, to znači da će polaznici saznati i o čemu naročito moraju voditi računa, da eventualno ne bi načinili neku grešku tokom ovog postupka.

Naravno da će biti informisani i o trajanju ovako nadograđenih trepavica, te će imati priliku da se upoznaju i sa postupkom vršenja korekcija, a kada za tim bude bilo potrebe.

Na kom mestu i kada obuka i kurs za nadogradnju 4D trepavica organizuje?

Svaki će pojedinačni polaznik biti u obavezi već prilikom upisa da navede zvaničnu odluku o tome da li će pohađati individualnu ili grupnu nastavu, pa će na osnovu toga i biti informisan kako o terminima u kojima se specijalizovani kurs i obuka za nadogradnju 4D trepavica sprovodi, tako i o dinamici, te o mestu održavanja i datumu početka.

Stvar je u tome da su svi ti detalji kod grupne edukacije definisani isključivo od strane zvanično ovlašćenog lica i to u okviru one poslovnice Obrazovnog centra Akademije Oxford, u kojoj je glavni zahtev za početak nastave u grupi ostvaren. Da budemo malo precizniji, jednu grupu čini četvoro polaznika najmanje, a osmoro najviše, što znači da se prvo mora tačno određeni broj kandidata prijaviti, da bi organizator imao pravo da precizira kako dinamiku održavanja i datum početka, tako i termine. A sve to pojedinci imaju obavezu da prihvate, uzevši u obzir da se ne ispunjavaju njihovi zahtevi vezano za promene bilo kog od navedenih detalja.

Sasvim je drugačiji način koji se primenjuje kada se organizuje individualna obuka i kurs za nadogradnju 4D trepavica. U tom slučaju će samo jedan polaznik predavanjima pristupati, a o načinu organizacije, to jest o datumu početka, zatim terminima i dinamici održavanja, će se on lično usaglasiti sa koordinatorom za nastavu predstavništva u kome prijavu izvrši i sa onim stručnjakom, koji će obuku zvaničnog da vodi.

Potrebno je napomenuti i to da se ova specijalizovana edukacija ne organizuje u poslovnicama institucije organizatora, već u specijalizovanim kozmetičkim salonima, a sa kojima organizator sarađuje. Uzevši u obzir da se predstavništva te institucije nalaze na više od 20 lokacija u celoj zemlji, te da postoje brojni saloni sa kojima je uspostavljena poslovna saradnja, jasno je da će polaznik informacije o tome na kom mestu se organizuje kurs i obuka za nadogradnju 4D trepavica dobiti kada bude izvršio prijavu, to jest kada se bude upisao u konkretnoj poslovnici.

Koliko traje kurs i obuka za nadogradnju 4D trepavica?

Generalno govoreći, 2 dana ukupno traje stručna obuka i kurs za nadogradnju 4D trepavica i svakoga od tih dana će kandidati da budu u obavezi da prisustvuju nastavi, koje će trajati po pet časova.

Neophodno je napomenuti da je ova informacija validna isključivo kada je u pitanju ona vrsta edukacije koju prati veći broj polaznika, jer institucija organizatora definiše ne samo termine i datum početka grupne obuke, nego i dinamiku u skladu sa kojom će polaznici časove pohađati.

Potpuno je isti broj časova koje obuhvata individualni kurs i obuka za nadogradnju 4D trepavica, ali je dozvoljeno da 10 časova, koliko je predviđeno nastava da traje, bude raspoređeno na nešto drugačiji način. Upravo iz tog razloga se i može desiti da kandidat koji odluči tako časove da pohađa, definiše sa ovlašćenim koordinatorom za nastavu, odnosno sa predavačem čija je nadležnost da sprovodi edukaciju, da ukupan nastavni fond bude raspoređen tako da edukacija traje i duže nego kada se pohađa u formi grupne nastave.

Specijalizovana obuka i kurs za nadogradnju 4D trepavica - cena

Neophodno je da svaki pojedinac koji je zainteresovan za sertifikaciju u navedenoj oblasti plati ukupno 400 evra, budući da toliko košta specijalizovani kurs i obuka za nadogradnju 4D trepavica.

Svejedno je da li ga interesuje individualna ili edukacija koju treba da pohađa veći broj polaznika, ali je važno napomenuti da konkretni iznos, svakako može da bude plaćen i u nekoliko rata. Podrazumeva se da će svaki pojedinačni prijavljeni, a koji se za tu varijantu opredeli, dobiti precizne podatke o načinu plaćanja na rate.

Neophodno je reći i to da se iznos koji je naveden u evrima, obavezno obračunava u domaćoj valuti, a prema kursu koji je na zvaničan dan uplate važeći, budući da tako na vodi Zakon o deviznom poslovanju Republike Srbije, prema čijim pravilima konkretna institucija i posluje.

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com