Kurs i obuka za japansko iscrtavanje obrva

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Kneginje Milice br. 21, lokal br. 13 (na spratu), TC Stara Pošta, Jagodina, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
26.04.2023.
Trajanje kursa:
4 dana
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Aranđelovac, Beograd, Bor, Čačak, Ćuprija, Inđija, Jagodina, Kikinda, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Leskovac, Mladenovac, Niš, Novi Beograd, Novi Pazar, Novi Sad, Obrenovac, Pančevo, Paraćin, Pirot, Požarevac, Ruma, Šabac, Smederevo, Sombor, Sremska Mitrovica, Stara Pazova, Subotica, Užice, Valjevo, Vranje, Vršac, Zaječar, Zrenjanin

CENA: 500 eur | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

Kurs i obuka za japansko iscrtavanje obrva

Definisano je pravilnikom koji se primenjuje u okviru institucije organizatora, da osoba koja želi da stekne važeći sertifikat za japansko iscrtavanje obrva, prvo ima obavezu da zvanično izvrši prijavu za pohađanje ove edukacije, a nakon toga i da se upiše.

Potrebno je da svaki pojedinac kontaktira najbližu poslovnicu Obrazovnog centra Akademije Oxford i da se prijavi putem telefona, a ukoliko mu više odgovara, ima mogućnost i da zvanično ovlašćenom licu, svoje ime i prezime, kao i broj telefona, te datum rođenja da direktno u predstavništvu, pošto je dozvoljeno i lično izvršiti prijavu. Isto tako je omogućeno i elektronsko prijavljivanje, a što podrazumeva da navedene informacije treba svaki pojedinac na mejl da dostavi izabranoj poslovnici ove institucije.

Podrazumeva se da je prijavljeni obavezan da lično dođe u predstavništvo, u kome se prethodno prijavio, a kako bi pristupio upisivanju. Sve podatke vezano za dokumentaciju koju tada mora da dostavi, će mu prethodno dati lice, koje je u toj poslovnici zvanično i ovlašćeno.

Svakako je važno da kandidat izabere da li mu više odgovara princip koji se primenjuje kada se organizuje grupna obuka i kurs za japansko iscrtavanje obrva ili onaj, koji važi za individualnu edukaciju, budući da su i jedna i druga vrsta nastave u ponudi.

Najmanje četvoro polaznika se prvo mora prijaviti u konkretnoj poslovnici, jer je to uslov za početak nastave u grupi. Predviđeno je da najviše 8 kandidata da prisustvuje časovima u tom slučaju, a oni se odvijaju u skladu sa dinamikom, koju prethodno određuje koordinator za nastavu predstavništva u kome je dovoljan broj polaznika izvršio prijavu i u kome je kreirana grupa. Isto tako, institucija organizatora nakon ispunjenja navedenog zahteva definiše i termine održavanja časova, te naravno datum početka nastave. Svaki prijavljeni dobija obaveštenje o apsolutno svim detaljima i njih je obavezan da poštuje, budući da je princip organizacije tog tipa edukacije specifičan, u smislu da se ne vrše promene po zahtevu članova grupe.

Prema sasvim drugačijim pravilima se organizuje individualni kurs i obuka za japansko iscrtavanje obrva, a isključivo jedna osoba tada ima pravo časove da pohađa. Zahvaljujući činjenici da se radi o vrsti edukacije, koja omogućuje polazniku da navede sve svoje zahteve, to znači da se on o dinamici održavanja, potom o datumu početka i o terminima, direktno dogovara kako se zvanično ovlašćenim predstavnikom poslovnice u kojoj se upisao, tako i sa onim stručnjakom koji će taj tip edukacije da vodi.

Mora se naglasiti i to da je obrazovna institucija, u čijoj aktuelnoj ponudi se nalazi specijalizovana obuka i kurs za japansko iscrtavanje obrva ovlašćena da navedenu edukaciju sprovodi. A ta informacija je bitna zbog sertifikata, koje ona izdaje pojedincima pošto se ova obuka završi, tako da oni mogu da budu uvršteni i u radnu biografiju svakog pojedinca i upisani u njegov radni dosije. Što se tiče zvaničnog upisa diploma i sertifikata, to je prepušteno ovlašćenim licima u Nacionalnoj službi za zapošljavanje. Naime, prema promenjenim odredbama zakona, samo oni imaju dozvolu da upišu stečene sertifikate, tako da će biti neophodno da polaznik odnese taj dokument u onu poslovnicu pomenute službe, u kojoj je i prijavljen na evidenciju, te da od zaposlenih zahteva zvaničan upis tog dokumenta.

Obuka i kurs za japansko iscrtavanje obrva - plan i program edukacije

Na samom početku će polaznici dobiti informacije o osobenostima navedene metode, a ukratko će profesori pojasniti i njen naziv, te upoznati prisutne i sa njenim razvojem.

Odmah posle toga će se specijalizovani kurs i obuka za japansko iscrtavanje obrva fokusirati na praksu, odnosno na prezentovanje svih onih koraka koji se moraju ispoštovati, a da bi taj proces bio izvršen po zahtevu klijenta i to na najkvalitetniji mogući način.

Profesori će objasniti polaznicima ove edukacije i koji alat se neizostavno mora primenjivati i na koji način, ali će isto tako imati mogućnost da saznaju i koja je specifičnost navedene metode, to jest koja je njena osnovna svrha.

Svakako će prisutni saznati i koja vrsta pigmenata se mora koristiti, odnosno na osnovu kojih tačno parametara se mora odabrati njihova nijansa. A podrazumeva se da će predavači na primerima pokazati kako se na osnovu, ne samo boje očiju može pravilno odabrati nijansa pigmenta, već i kako na taj odabir utiče boja tena.

Isto tako je nastavnim planom i programom, a u skladu sa čijim smernicama se organizuje stručna obuka i kurs japanskog iscrtavanja obrva, predviđeno da polaznici dobiju informacije i o tome u kojim slučajevima primena ove metode pruža najbolje efekte. Govoriće im i o trajnosti, to jest o potrebi za vršenjem korekcija, a posebna pažnja će biti usmerena na sva ona pravila, kojih se klijenti moraju pridržavati po završetku tretmana.

Sa ciljem što uspešnijeg pružanja ove usluga u budućem radu, polaznicima edukacije će biti posebno ukazano i na određene propuste, koji možda mogu da se dogode. A ne samo da će im predavači pružiti priliku da uz pomoć dobro izabranih primera doznaju koje se greške najčešće u praksi javljaju, nego će im omogućiti i da saznaju kako se one mogu izbeći, sve sa ciljem maksimalnog zadovoljstva svakog pojedinačnog klijenta.

U kojim terminima i na kom mestu se kurs i obuka za japansko iscrtavanje obrva?

Najpre je vrlo važno da se svaki pojedinačni polaznik opredeli kako će nastavu pohađati, to jest da li će je pratiti u grupi ili je pre za onu vrstu edukacije, koja predviđa prisustvo samo jedne osobe.

Zapravo se radi o tome da je sasvim drugačiji način na koji se organizuje, sa jedne strane grupna obuka i kurs za japansko iscrtavanje obrva, a nasuprot tome individualna edukacija. Svakako je primarna razlika vezana za broj osoba, koje bi trebalo da uzmu tom prilikom učešće, tako da je institucija organizatora predvidela da najviše 8 polaznika ima pravo da bude prisutno u jednoj grupi, te da je 4 kandidata potrebno za njeno formiranje i početak tog tipa edukacije, s tim da samo jedna osoba pohađa individualnu nastavu.

A pored osnovne razlike u broju osoba koje uzimaju učešće, tu je i ona koje se odnosi na sam princip organizacije.

Nakon što bude minimalno 4 polaznika, u jednom predstavništvu Obrazovnog centra Akademije Oxford izvršilo prijavu i upisalo se, koordinator za nastavu je zadužen da oformi grupu, ali i da definiše na koji način će se grupni kurs i obuka za japansko iscrtavanje obrva organizovati. Podrazumeva se da će, osim određivanja datuma početka edukacije, on morati da precizira i termine u kojima će polaznici pratiti nastavu, ali i da definiše kakvom će se dinamikom časovi u tom slučaju odvijati. Sa svim tim se mora u potpunosti složiti polaznik, to jest svaki član određene grupe, budući da nije dozvoljeno vršenje izmena niti jednog segmenta.

Prilično je jednostavan način koji se poštuje tokom sprovođenja nastave za individualnog polaznika i to prvenstveno zato što je sve njemu i podređeno. Detalje vezano za datum početka, te dinamiku održavanja i termine, za tu vrstu edukacije treba da definiše taj polaznik i to sa ovlašćenim licem konkretne poslovnice i sa osobom, koja će individualnu nastavu i voditi.

Ostalo je da napomenemo i to da će tačne informacije o mestu na kome će biti održana specijalizovana obuka i kurs za japansko iscrtavanje obrva biti dostupne svakom pojedincu, a u zavisnosti od toga u kojoj poslovnici ove institucije bude izvršio prijavu. Budući da se nastava sprovodi van prostorija predstavništva, to jest u okviru specijalizovanih kozmetičkih salona sa kojima organizator ostvaruje dugogodišnju saradnju, a da se oni nalaze na teritoriji cele zemlje, jasno je da će polaznici podatke o tome imati na raspolaganju prilikom upisa.

Kurs i obuka za japansko iscrtavanje obrva - koliko traje?

Trajanje ove edukacije je precizno određeno nastavnim programom, s tim da može doći do određenih odstupanja kada se sprovodi individualna obuka i kurs za japansko iscrtavanje obrva.

U principu, 4 dana će polaznici pratiti predavanja, a 8 časova ukupnog fonda će biti raspoređeno takvom dinamikom, da oni na dnevnom nivou treba da prate predavanja, koja će trajati po 2 časa.

Iako je isti nastavni fond predviđen i za onu edukaciju koju će samo jedna osoba pohađati, tada je dozvoljeno da se polaznik usaglasi sa svojim profesorom i naravno, sa koordinatorom za nastavu, na koji način će časovi biti raspoređeni. Zato i naglašavamo da tom prilikom može da se desi da edukacija traje i duže od predviđenih 4 dana, ali i kraće, pošto sve zavisi od njihovog međusobnog dogovora.

Koliko košta ukupno obuka i kurs za japansko iscrtavanje obrva?

Mora se odmah naglasiti da institucija organizatora posluje prema pravilima Zakona o deviznom poslovanju Republike Srbije, što znači da iznosi koji su navedeni u stranoj valuti, uvek moraju biti obračunati u dinarima. Svakako će pojedinac koji bude vršio plaćanje ili samo jedne rate ili ukupnog iznosa dobiti informaciju o tome kolika je dinarska protivvrednost, a obračun se vrši po kursu evra koji je na dan uplate važeći.

Navedeno je da specijalizovani kurs i obuka za japansko iscrtavanje obrva košta ukupno 500 evra, ali je isto tako naglašeno da se može plaćanje izvršiti i u ratama. Podrazumeva se da će onaj kandidat koji je zainteresovan za tu opciju, biti na vreme informisan o broju rata koje su dozvoljene i o visini svake od njih.

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com