Kurs za frizera

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Kneginje Milice br. 21, lokal br. 13 (na spratu), TC Stara Pošta, Jagodina, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
07.04.2023.
Trajanje kursa:
3 - 6 meseci
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Ada, Aleksandrovac, Aleksinac, Apatin, Aranđelovac, Arilje, Babušnica, Bač, Bačka Palanka, Bačka Topola, Bački Petrovac, Bačko Dušanovo, Bajina Bašta, Banatski Despotovac, Banja Koviljača, Banja Vrujci, Batočina, Bečej, Bečići, Bela Crkva, Bela Palanka, Beočin, Beograd, Blace, Bogatić, Bojnik, Boljevac, Bor, Bosilegrad, Brus, Bujanovac, Čačak, Čajetina, Čelarevo, Ćićevac, Čoka, Čokot, Crna Trava, Crvenka, Ćuprija, Čurčin, Despotovac, Despotovo, Dimitrovgrad, Doljevac, Donji Milanovac, Dragaš, Ečka, Erdevik, Futog, G. Sabanta, Gadžin Han, Gajdobra, Golubac, Gornja Vrežina, Gornji Matejevac, Gornji Milanovac, Grocka, Hajdučica, Inđija, Irig, Ivanjica, Jagodina, Jasenovik, Jelašnica, Kać, Kanjiža, Kikinda, Kladovo, Knić, Knjaževac, Koceljeva, Kopaonik, Kosjerić, Kostolac, Kovačica, Kovin, Kragujevac, Kraljevo, Krčedin, Krupanj, Kruševac, Kučevo, Kucura, Kula, Kuršumlija, Lajkovac, Lapovo, Lazarevac, Lebane, Leposavić, Leskovac, Lipljan, Ljig, Ljubovija, Loznica, Luča

CENA: od 10000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

Kurs za frizera

Kurs i obuka za Frizera predviđena je za sve polaznike koji imaju želju da se bave ovim zanimanjem na pravi, profesionalan način. Jer, frizer je profesija u kojoj nikada nije dovoljno edukacije i nadogradnja znanja je potrebna tokom celog radnog veka, ukoliko želite da budete među najboljima u poslu kojim se bavite. Gotovo da se podrazumeva da je neophodno pratiti ne samo nove trendove u šišanju, već i biti u toku sa svim novitetima u metodama rada, što znači da odlični frizeri često posećuju različite seminare, te unapređujući svoje veštine maksimalno utiču i na napredak svog poslovanja. Zato svako ko želi da se bavi ovim poslom kod nas može da pohađa ne samo obuku, već i najkvalitetniju praksu, u okviru koje stiče znanja i veštine koje su mu potrebne da bi započeo profesionalnu karijeru u kojoj će uvek moći da se osloni na sebe i svoja znanja, uz uslov da stalno prihvata i primenjuje nove module u oblasti nege kose, što sve zajedno ima za cilj da postane najbolji u ovom poslu, te da sve mušterije budu i više nego zadovoljne pruženom uslugom.

Kurs i obuka za frizera na Akademiji Oxford se, pre svega bazira na praksi uz profesionalne dodatke teorijske nastave. Materijal za teorijsku nastavu vam obezbeđuje škola, tako da su svi potrebni priručnici takođe uključeni u cenu, koja se razlikuje u zavisnosti od toga za koji program obuke se odlučite. Takođe, i trajanje kursa je različito, a u skladu sa vašom odlukom koju od ponuđenih obuka želite da pohađate zavisi i da li će ona trajati 3 ili 6 meseci.

Praksa se pohađa najčešće 5 puta nedeljno po 8 sati u dogovoru sa mentorom u salonu, kako biste odradili određeni broj sati koji vam je potreban za izabrani kurs. Međutim, ukoliko ste u radnom odnosu i niste u mogućnosti da pohađate praksu u predviđenom vremenu, imate mogućnost da to uradite u dužem periodu. Iz tog razloga i period trajanja kursa nije fiksno određen. Na osnovu odrađene prakse dobijate ocenu, koja je uslov da biste izašli na pismeni i usmeni deo ispita. Škola obezbeđuje praktičnu nastavu u proverenim frizerskim salonima u gradu, sa kojima godinama uspešno sarađuje, jer u njima na naše zadovoljstvo, danas rade frizeri koji su pohađali upravo naše obuke.

Šta dobijate ovim vidom edukacije kod nas i po čemu se mi razlikujemo od drugih?
Ono sto našu školu razlikuje od drugih jeste sam pristup obuci polaznika, uzevši u obzir da predavač potpunu pažnju posvećuje jednom polazniku, jer se nastava odvija po principima individualne. Polaznik kursa, pored osnovnih tehnika potrebnih za rad, stiče znanje i o osnovama nege kose, te se upoznaje sa strukturom i kvalitetom dlake, odnosno kose. Ono što je bitno naglasiti jeste, kako naši stručnjaci kažu, kvalitetna dijagnoza kada je u pitanju poznavanje različitih oboljenja i kože glave i kose, te lečenje oštećene kose, sa čime se takođe upoznaju polaznici tokom trajanja odabranog kursa. Oni uče i kojim preparatima se tretira koji tip kose, odnosno šta treba raditi u slučaju različitih oboljenja kose, kako bi ona bila dobro negovana, te brzo povratila zdrav i sjajan izgled. Svi znamo da jedino kvalitetan rad profesionalno obučenih majstora ovog zanata, mušterije cene, te se takvim frizerima uvek rado vraćaju. Upravo iz tih razloga, kurs za frizera Akademije Oxford teži da polaznike načini takvim mastorima, koji će zahvaljujući svojim veštinama i znanjima vrlo brzo steći nove mušterije koje će biti u potpunosti zadovoljne njihovim radom.

U našem programu za frizera nudimo tri programa obuke:

  • program za ženskog frizera
  • program za muškog frizera
  • program za muško – ženskog frizera

Budući frizeri po završetku kursa i dobijene ocene na praksi, polažu ispit koji se sastoji od pismenog i usmenog dela, nakon čega stiču uslov za dobijanje neophodnog sertifikata koji je validan za upisivanje u radnu knjižicu, odobren od Zavoda za unapređivanje, obrazovanje i vaspitanje i priznat je i u inostranstvu. Ovim sertifikatom, polazniku je pružena mogućnost da se zaposli u nekom od frizerskih salona ali, takođe, i da otvori samostalno salon, kako bi svoje znanje pokazao i u praksi, ali ga i usavršavao na najbolji mogući način.

Za polaznike koji rade i imaju iskustvo na radnom mestu Frizera

Naša škola za frizere, pored svega što smo vam do sada naveli, kao prioritet za polaznike kojima je želja da budu kvalitetni majstori svog zanata, pruža mogućnost i onima koji se već nalaze na radnom mestu frizera, a svoje znanje nisu potkrepili validnim sertifikatom do sada - da to i učine.

Potrebno je da se nalazite najmanje 3 meseca na predviđenom radnom mestu, te da ste u mogućnosti da nam to potvrdite validnom, overenom potvrdom frizerskog salona u kome ste zaposleni. Samim tim, stekli ste uslov za izlazak na pismeni i usmeni deo ispita, nakon čega ste u mogućnosti da dobijete sertifikat, sa kojim ćete lakše nastaviti sa radom i usavršavanjem. Na ovaj način ćete sigurno, po najkonkurentnijim uslovima ostvariti svoj san.

Nakon položenog ispita i svečanog uručivanja sertifikata - vaše mogućnosti su bezgranične, samo ih morate iskoristiti. Zato smo sigurni da je ovo pravi izbor za vas, a da je naša škola najprofesionalnije predviđeno mesto za ovakav vid usavršavanja.

Očekujemo vas što pre, jer vreme ne može da čeka!!!

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com