Kurs za pedikir – manikir sa nadogradnjom noktiju

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Bulevar Mihajla Pupina 6 sprat 5 soba 501, Novi Sad, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
27.05.2024.
Trajanje kursa:
Dva meseca, 30 školskih časova
Vreme održavanja:
prepodnevni, večernji, vikendom, poslepodnevni, termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Aleksinac, Beograd, Niš, Niška Banja, Novi Beograd, Novi Sad, Odžaci, Šabac, Senta, Smederevo, Srbobran, Vladičin Han

CENA: 31000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

KURS ZA PEDIKIR – MANIKIR SA NADOGRADNJOM NOKTIJU osposobljava polaznike za rad u salonima, da vode sopsteve salone, da rade u WELNESS i SPA centrima u zemlji i inostranstvu i na luksuznim prekoookeanskim brodovima. Nastavu drži kvalifikovan, vrlo iskusan predavač. Nakon polaganja ispita polaznici dobijaju sertifikat stručne osposobljenosti za pedikir – manikir sa nadogradnjom noktiju. Bilo da se podsećate ili učite ovaj zanat prvi put sertifikat vam pomaže da se zaposlite, napredujete na poslu ili započnete sopstveni posao.

Kurs za pedikir – manikir sa nadogradnjom noktiju se odvija u kabinetu Zanatsko obrazovnog centra Adžija i traje dva meseca.

Moguće je pohadjati obuku i odvojeno za manikir sa nadogradnjom noktiju

Obuka je rasporedjena u 30 školskih časova rada (teorije – 5 školskih časova i prakse – 25 školskih časova,) u kabinetu za pedikir - manikir u Adžiji ili dva meseca dodatnog praktičnog rada u salonima sa kojima Adžija ima potpisan ugovor o poslovnoj saradnji.

Praktičan rad je na živim modelima i u realnim salonskim uslovima.

Nakon obuke organizujemo ispit koji se sastoji iz dva dela. Prvi deo se odnosi na usmeno ispitivanje iz osnova struke, tehnologije zanimanja i dermatologije. Drugi  deo se odnosi na praktičan rad.

Cena obuke je 31.000.00 dinara i plaća se na 3 mesečne rate.

Cena ispita je 3.000,00 dinara.

PROVERA ZNANJA – je predvidjena za polaznike koji imaju radno iskustvo kao pedikiri - manikiri u trajanju od najmanje četiri meseca. Provera znanja se organizuje svake poslednje nedelje u mesecu a po potrebi i češće.

Cena provere znanja je 20.000,00 dinara i može se platiti u dve rate.

Specifičnost ovakvih obuka Centra je da u svojim kabinetima izvodi praktičnu i teorijsku nastavu. Programi koji prate savremene trendove, dobro osmišljen rad sa polaznicama, razlog su velikog broja zaposlenih, a sertifikat je međunarodno priznat zbog standarda TÜV NORD EN ISO 9001:2015.

Nakon obuke u ovom centru dobijaju se sertifikati koji vam daju mogućnost zaposlenja  u salonima ili otvaranje sopstvenog salona (samostalna delatnost), kako u našoj zemlji tako i u inostranstvu.

Osim kursa za pedikir - manikir u Centru za negu lepote možemo ponuditi i druge kurseve npr. kurs za kozmetičara, masera – klasična masaža i viši nivo masaže, kurs za muško - ženskog frizera, kurs šminkanja, kurs depilacije...

 slika1.jpg

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com