Mašinska struka - mašinbravar

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Kneginje Milice br. 21, lokal br. 13 (na spratu), TC Stara Pošta, Jagodina, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
14.04.2023.
Trajanje kursa:
300 radnih sati
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Ada, Aleksandrovac, Aleksinac, Apatin, Aranđelovac, Arilje, Babušnica, Bač, Bačka Palanka, Bačka Topola, Bački Petrovac, Bačko Dušanovo, Bajina Bašta, Banatski Despotovac, Banja Koviljača, Banja Vrujci, Batočina, Bečej, Bečići, Bela Crkva, Bela Palanka, Beočin, Beograd, Blace, Bogatić, Bojnik, Boljevac, Bor, Bosilegrad, Brus, Bujanovac, Čačak, Čajetina, Čelarevo, Ćićevac, Čoka, Čokot, Crna Trava, Crvenka, Ćuprija, Čurčin, Despotovac, Despotovo, Dimitrovgrad, Doljevac, Donji Milanovac, Dragaš, Ečka, Erdevik, Futog, G. Sabanta, Gadžin Han, Gajdobra, Golubac, Gornja Vrežina, Gornji Matejevac, Gornji Milanovac, Grocka, Hajdučica, Inđija, Irig, Ivanjica, Jagodina, Jasenovik, Jelašnica, Kać, Kanjiža, Kikinda, Kladovo, Knić, Knjaževac, Koceljeva, Kopaonik, Kosjerić, Kostolac, Kovačica, Kovin, Kragujevac, Kraljevo, Krčedin, Krupanj, Kruševac, Kučevo, Kucura, Kula, Kuršumlija, Lajkovac, Lapovo, Lazarevac, Lebane, Leposavić, Leskovac, Lipljan, Ljig, Ljubovija, Loznica, Luča

CENA: 15000 din

Opis kursa

 

slikazanati.jpg

MAŠINSKA STRUKA - MAŠINBRAVAR

Potreba za kadrom mašinbravara je ogromna, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Međutim, nasuprot ovoj potrebi, broj ljudi koji se ovim poslom bavi, je sve manji.

Kao i većina zanata, i ovo zanimanje je potpuno zanemareno, i skrajnuto, iako je zarada znatno viša od proseka plate u našoj zemlji.

Prema podacima Nacionalne službe za zapošljavanje, ovo je jedno od najdeficitarnijih zanimanja. Ova činjenica široko otvara polja zaposlenja svima onima koji žele da rade na sebi, da steknu nove veštine, i da se usavršavaju.

To željeno i neophodno usavršavanje, pružiće Vam upravo Oxford Akademija, kroz kurs i obuku za mašinbravara.

Ovladajte novim veštinama, i steknite nova iskustva. Uložite u svoje znanje. Imajte u rukama zanat, i počnite da ostvarujete profit, i da zarađujete novac.

Oxford Akademija će Vas osbosobiti za obavljanje poslova mašinbravara.

Nakon završene obuke za mašinbravara , bićete potpuno spremni da se nosite sa svim izazovima ove profesije.

Posao mašinbravara podrazumeva: sečenje, savijanje, bušenje i brušenje, kao i zavarivanje limova. Rad se odvija u radionici, i na terenu. Jedan od glavnih asppekata ovog posla je krojenje limova po krojnim listama. Posao može podrazumevati i montažu konstrukcije na terenu. Mašinbravar je zadužen i za čišćenje i za održavanje alata i opreme.

U toku kursa za mašinbravara, polaznik se obučava da: rastumači tehničke crteže i da ih čita, da radi na priručnim alatima, kao što su: bušilica, brusilica, aparat za varenje, i da se razume u materijal sa kojim radi.

Oxford Akademija, nudi Vam mogućnost napredovanja, uz jedinstven kurs i obuku za mašinbravara. Osim teoriijske nastave, koju drže eminentni profesori i elektroinženjeri, naša kompanija Vam, u sklopu kursa za mašinbravara, omogućava praktičan vid obuke u preduzećima i fabrikama koje su vodeći lideri u ovoj oblasti, u našem regionu.

Ne gubite vreme, upišite kurs za mašinbravara i osigurajte svoju egzistenciju.

Nakon završenog kursa i obuke za mašinbravara Oxford Akademije, kao i položenog ispita, kao krunu svoga truda, dobićete međunarodni sertifikat za mašinbravara, koji Vam može otvoriti vrata uspeha, kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Cena kursa i obuke za mašinbravara je 15,000 RSD

U cenu su uračunati:

  • Priručnik
  • Polaganje završnog ispita
  • Izrada sertifikata

* NAPOMENA:

U cenu nije uračunato pohađanje praktične nastave

  • Ukoliko se odlučite da praktičnu nastavu pohađate u firmi sa kojom Akademija Oxford ima poslovnu saradnju, cena praktične nastave se kreće od 5000 RSD mesečno.
  • Ako sami pronađete firmu gde ćete pohađati praksu, cena je stvar dogovora između vas i te firme. U tom slučaju Akademija Oxford nije odgovorna za kvalitet prakse.

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com