Mašinska struka - građevinski bravar

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Kneginje Milice br. 21, lokal br. 13 (na spratu), TC Stara Pošta, Jagodina, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
15.04.2023.
Trajanje kursa:
300 radnih sati
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Ada, Aleksandrovac, Aleksinac, Apatin, Aranđelovac, Arilje, Babušnica, Bač, Bačka Palanka, Bačka Topola, Bački Petrovac, Bačko Dušanovo, Bajina Bašta, Banatski Despotovac, Banja Koviljača, Banja Vrujci, Batočina, Bečej, Bečići, Bela Crkva, Bela Palanka, Beočin, Beograd, Blace, Bogatić, Bojnik, Boljevac, Bor, Bosilegrad, Brus, Bujanovac, Čačak, Čajetina, Čelarevo, Ćićevac, Čoka, Čokot, Crna Trava, Crvenka, Ćuprija, Čurčin, Despotovac, Despotovo, Dimitrovgrad, Doljevac, Donji Milanovac, Dragaš, Ečka, Erdevik, Futog, G. Sabanta, Gadžin Han, Gajdobra, Golubac, Gornja Vrežina, Gornji Matejevac, Gornji Milanovac, Grocka, Hajdučica, Inđija, Irig, Ivanjica, Jagodina, Jasenovik, Jelašnica, Kać, Kanjiža, Kikinda, Kladovo, Knić, Knjaževac, Koceljeva, Kopaonik, Kosjerić, Kostolac, Kovačica, Kovin, Kragujevac, Kraljevo, Krčedin, Krupanj, Kruševac, Kučevo, Kucura, Kula, Kuršumlija, Lajkovac, Lapovo, Lazarevac, Lebane, Leposavić, Leskovac, Lipljan, Ljig, Ljubovija, Loznica, Luča

CENA: 15000 din

Opis kursa

 

slikazanati.jpg

MAŠINSKA STRUKA - GRAĐEVINSKI BRAVAR

Građevinski bravar obavlja montažne radove na stambenim i poslovnim objektima, na osnovu određenog građevinskog projekta.

Pored toga, može se baviti i izradom elemenata koje ugrađuje (zaštitne rešetke, okovi za vrata i prozore, razne vrste ograda….). Da bi stigao do finalnog proizvoda koji izrađuje neophodno je da, pomoću različitih mašina i alata iseče materijal na željenu dimenziju, obavi savijanje, bušenje, varenje materijala i druge neophodne procese, prema potrebi i želji kupca. Posao obavlja delom u radionici, delom na terenu. Koristi zaštitnu opremu prilagođenu određenim fazama rada. Građevinski bravar, takođe, održava sredstva za rad.

Zašto biste želeli da budete građevinski bravar?
Ukoliko želite da počnete da zarađujete novac odmah, kurs i obuka za građevinskog bravara je prava stvar za Vas.

Ovo zanimanje je posebno traženo u inostransvu, a pogotovo u Rusiji. O tome svedoče brojni oglasi na internetu, koji traže upravo ljude ove struke. Akademija Oxford će vam, kroz školu za građevinskog bravara, otvoriti mogućnost da novac zaradite odmah. Sertifikat koji će Vam biti dodeljen na kraju obuke i kursa za građevinskog bravara, a koji važi, kako u zemlji, tako i u inostranstvu, biće vaša prolaznica za rad u inostranstvu.

Ukoliko se dobro informišete, uvidećete, da je ovo zanimanje, osim u inostranstvu, jednako traženo i na domaćem terenu, odnosno u našoj zemlji.

Na Vama je samo da se odlučite. Akademija Oxford će za Vas uraditi sve ostalo.

Osim teorijske obuke, koja se odvija u idealnim uslovima za sticanje znanja, dobićete najbolju moguću praksu kod licenciranih stručnjaka, a u firmama koje su dokazani lideri u ovoj oblasti, u našoj zemlji. Upišite školu za građevinskog bravara odmah, i krenite stepenicama sopstvenog uspeha.

Nemojte sedeti skrštenih ruku. Društveni sistem u kojem živimo to ne trpi. Nemojte očekivati od društva, kao takvog, da Vam bilo šta obezbedi. Oslonite se na sebe i svoje mogućnosti. Pružite svoj maksimum, i pokažite da Vi to možete. Jedino pitanje je pitanje volje. Oxford Akademija će Vam omogućiti sve ostalo.

Nakon završenog kursa i obuke za građevinskog bravara, bićete sigurni da ste uradili pravu stvar. A to Vam garantuje Akademija Oxford.

Cena kursa i obuke za građevinski bravar je 15,000 RSD

U cenu su uračunati:

  • Priručnik
  • Polaganje završnog ispita
  • Izrada sertifikata

* NAPOMENA:

U cenu nije uračunato pohađanje praktične nastave

  • Ukoliko se odlučite da praktičnu nastavu pohađate u firmi sa kojom Akademija Oxford ima poslovnu saradnju, cena praktične nastave se kreće od 5000 RSD mesečno.
  • Ako sami pronađete firmu gde ćete pohađati praksu, cena je stvar dogovora između vas i te firme. U tom slučaju Akademija Oxford nije odgovorna za kvalitet prakse.

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com