Kurs za kranistu/dizaličara - obuka i provera znanja

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Bulevar Mihajla Pupina 6 sprat 5 soba 501, Novi Sad, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
24.06.2024.
Trajanje kursa:
tri meseca - 300 školskih časova
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Niš, Niška Banja, Novi Sad, Pirot, Prokuplje, Senta, Zrenjanin

CENA: 45000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

KURS ZA KRANISTU / DIZALIČARA osposobljava polaznike za rad na poslovima rukovanja kranom ili dizalicom u otvorenom ili zatvorenom prostoru. Nastavu drži kvalifikovan, vrlo iskusan predavač, dugogodišnji profesor mašinstva. Nakon polaganja ispita polaznici dobijaju sertifikat stručne osposobljenosti za kranistu ili dizaličara.

Teorijska nastava se odvija jednom puta nedeljno po 4 školska časa, a praktična nastava se odvija više puta nedeljno u dogovoru sa poslodavcem.

Praktičan rad je u realnim radnim uslovima i zahteva poštovanje poslodavca i poslovno ponašanje. Polaznik stiče uslove da udje u novi svet zanimanja kojim će se baviti, stiče kontakte i mogućnost da se dokaže, nauči i preporuči sebe za zaposlenje. Mnogi od njih dobijaju posao u preduzećima u kojima rade praktičnu obuku.

Nakon obuke organizujemo ispit koji se sastoji iz dva dela. Prvi deo se odnosi na usmeno ispitivanje iz osnova struke, tehnologije zanimanja i organizacije rada i zaštite na radu. Drugi deo se odnosi na praktičan rad i ocenu koju polaznik dobije na praksi.

Cena obuke je 45.000.00 dinara i plaća se na 2 mesečne rate.

Trenutno je moguća praksa samo u Beogradu.

PROVERA ZNANJA – je predvidjena za polaznike koji imaju radno iskustvo kao kranista / dizaličar u trajanju od najmanje tri meseca. Provera znanja se organizuje svake poslednje nedelje u mesecu a po potrebi i češće.

Cena provere znanja je 20.000,00 dinara i može se platiti u dve rate.

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com