Kurs za masera

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Kneginje Milice br. 21, lokal br. 13 (na spratu), TC Stara Pošta, Jagodina, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
26.03.2023.
Trajanje kursa:
3 meseca
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Ada, Aleksandrovac, Aleksinac, Apatin, Aranđelovac, Arilje, Babušnica, Bač, Bačka Palanka, Bačka Topola, Bački Petrovac, Bačko Dušanovo, Bajina Bašta, Banatski Despotovac, Banja Koviljača, Banja Vrujci, Batočina, Bečej, Bečići, Bela Crkva, Bela Palanka, Beočin, Beograd, Blace, Bogatić, Bojnik, Boljevac, Bor, Bosilegrad, Brus, Bujanovac, Čačak, Čajetina, Čelarevo, Ćićevac, Čoka, Čokot, Crna Trava, Crvenka, Ćuprija, Čurčin, Despotovac, Despotovo, Dimitrovgrad, Doljevac, Donji Milanovac, Dragaš, Ečka, Erdevik, Futog, G. Sabanta, Gadžin Han, Gajdobra, Golubac, Gornja Vrežina, Gornji Matejevac, Gornji Milanovac, Grocka, Hajdučica, Inđija, Irig, Ivanjica, Jagodina, Jasenovik, Jelašnica, Kać, Kanjiža, Kikinda, Kladovo, Knić, Knjaževac, Koceljeva, Kopaonik, Kosjerić, Kostolac, Kovačica, Kovin, Kragujevac, Kraljevo, Krčedin, Krupanj, Kruševac, Kučevo, Kucura, Kula, Kuršumlija, Lajkovac, Lapovo, Lazarevac, Lebane, Leposavić, Leskovac, Lipljan, Ljig, Ljubovija, Loznica, Luča

CENA: od 10000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

Kurs za masera

Kurs masera u našoj školi traje tri meseca, odnosno 76 školskih časova. Prvi deo same nastave odvija se u vidu savladavanja teorije, a drugi je posvećen praksi i praktičnom savladavanju veština masera. Sav potreban materijal za teorijsku nastavu obezbeđuje škola. Praktični deo nastave, na koji mi stavljamo poseban akcenat, održava se u salonima u gradu, sa kojima naša škola godinama ima uspešnu saradnju. Nastava se održava tri puta nedeljno u trajanju od tri školska časa, a polaznici u dogovoru sa mentorom nastavu mogu prilagoditi svojim obavezama.

Kod nas možete pohađati sledeće kurseve masaže:

  • Anticelulit masaža
  • Kraljevska masaža
  • Limfna drenaža
  • Parcijalna masaža
  • Relaks i antistres masaža
  • Sportska masaža
  • Terapeutska masaža
  • Refleksomasaža
  • Shiatsu masaža
  • Masaza vulkanskim kamenjem

Šta dobijate ovim vidom edukacije i šta našu školu izdvaja od ostalih?

Posvećenost našim polaznicima je samo jedna od predispozicija koju imamo. Jer, kursevi su individualnog karaktera, te je na svaki ponuđeni moguće krenuti onda, kada Vi to želite. Želja nam je da svi budu zadovoljni, ali ne samo obukom, već i čitavim našim timom koji na Akademiji Oxford postoji samo zbog Vas i Vašeg uspeha, koji će sigurno u mnogo čemu kasnije iskustveno i profesionalno napredovati. Jer, vrlina je stalno učiti, školovati se i napredovati u profesiji koja Vas je oduvek interesovala. Samo ćete na taj način biti zadovoljni sobom, a samim tim će i Vama biti zadovoljni svi oko Vas. Profesionaci nisu samo oni koji su dugo u nekom poslu, već i oni koji ga od samog početka rade sa ljubavlju. Želimo, da svaki naš polaznik bude jedan od već pomenutih majstora svog zanata, koga će poželeti svaki vlasnik salona.

Masaža ne služi samo za opuštanje mišića i relaksaciju, ona je jako bitan proces u rešavanju određenih zdravstvenih problema, te na osnovu ovog saznanja naše polaznike upoznajemo sa osnovama anatomije i fiziologije tela. Tokom trajanja kursa masera polaznici uče o osnovnim tehnikama masaže. Savladavaju se osnovni pojmovi i elementi relaksacije, zatim položaji pacijenata kada je u pitanju masaža određenog dela tela, nakon čega se posebna pažnja posvećuje hvatovima, međuhvatovima i samoj tehnici. Posle savladanih osnovnih, prelazi se na upoznavanje naprednih tehnika masaže, kao što su relaks masaža, antistres, anticelulit, sportska masaža i dr. O ovim tehnikama se na osnovnom kursu posvećuje pažnja samo u osnovnim crtama, jer se o svakoj ponaosob uči na višim kursevima u našoj školi.

Po završetku praktičnog dela obuke, svaki polaznik dobija ocenu, koja je uslov kako bi izašao na pismeni i usmeni deo ispita. Učenici polažu ispit i posle dobijene pozitivne konačne ocene stiču mogućnost dobijanja sertifikata stručne osposobljenosti za poslove masera. Dobijeni sertifikat validan je za upisivanje u radnu knjižicu, odobren od Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja i priznata je u inostranstvu. Samim tim, pored mogućnosti zapošljavanja u nekom od predviđenih objekata za ove poslove, imate otvorena vrata da posao masera započnete i sami, ili u saradnji sa nekim ko se bavi istim ili sličnim poslovima kao i Vi. Stoga ne oklevajte, prijavite se i budite deo stručno osposobljenog tima, koji radi za Vas!!!

Za polaznike koji rade i imaju iskustvo na random mestu Masera, koji obavlja relaks masažu

Naša škola za Masera, posebno je prilagođena škola svim polaznicima. Kako smo do sada već naveli, predviđeni kurs i obuka bili su za one koji se nikada nisu bavili ovim poslom. Međutim, postoje i radnici koji ovu vrstu manuelnog rada jednostavno imaju u svojim rukama, te stoga sigurno najkvalietnije što rade i jeste nega tela i pomoć pri rešavanju oređenih zdravstvenih problema klijenata.

Ipak, po zakonu, nije vam pružena mogućnost da se ovakvim vidom poslova bavite bez da ste potkrepljeni sertifikatom. Stoga Vam u našoj školi nudimo posebne pogodnosti. Ukoliko se već duže vreme nalazite na random mestu masera, i kvaliteno obavljate relaks masažu, a sve to možete da potkrepite validnom overom predviđenog poslovnog objekta za navedeni posao, pruža Vam se mogućnost prijave završnog ispita. Ispit se sastoji od pismenog i usmenog dela i nakon položenih predviđenih kategorija, savladavanjem teorije iz priručnika prilagođenih svakom polazniku i obezbeđenih od strane naše škole, stekli ste uslov za dobijanje validnog sertifikata.

Na osnovu svega što smo Vam naveli, a uz činjenicu da je ovo najpovoljniji način da nastavite sa svojim profesionalnim usavršavanjem, mi smo sigurni da je ovaj način rada upravo onaj koji ste oduvek želeli – siguran način da dođete do posla.

Čekamo Vas, jer verujemo u Vas, sigurni u ono što nudimo!!!

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com