Kurs za limfnu drenažu

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Kneginje Milice br. 21, lokal br. 13 (na spratu), TC Stara Pošta, Jagodina, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
06.04.2023.
Trajanje kursa:
76 radnih sata
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Ada, Aleksandrovac, Aleksinac, Apatin, Aranđelovac, Arilje, Babušnica, Bač, Bačka Palanka, Bačka Topola, Bački Petrovac, Bačko Dušanovo, Bajina Bašta, Banatski Despotovac, Banja Koviljača, Banja Vrujci, Batočina, Bečej, Bečići, Bela Crkva, Bela Palanka, Beočin, Beograd, Blace, Bogatić, Bojnik, Boljevac, Bor, Bosilegrad, Brus, Bujanovac, Čačak, Čajetina, Čelarevo, Ćićevac, Čoka, Čokot, Crna Trava, Crvenka, Ćuprija, Čurčin, Despotovac, Despotovo, Dimitrovgrad, Doljevac, Donji Milanovac, Dragaš, Ečka, Erdevik, Futog, G. Sabanta, Gadžin Han, Gajdobra, Golubac, Gornja Vrežina, Gornji Matejevac, Gornji Milanovac, Grocka, Hajdučica, Inđija, Irig, Ivanjica, Jagodina, Jasenovik, Jelašnica, Kać, Kanjiža, Kikinda, Kladovo, Knić, Knjaževac, Koceljeva, Kopaonik, Kosjerić, Kostolac, Kovačica, Kovin, Kragujevac, Kraljevo, Krčedin, Krupanj, Kruševac, Kučevo, Kucura, Kula, Kuršumlija, Lajkovac, Lapovo, Lazarevac, Lebane, Leposavić, Leskovac, Lipljan, Ljig, Ljubovija, Loznica, Luča

CENA: od 10000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

Kurs za limfnu drenažu

Pohađanje kursa limfne drenaže u našoj školi traje 76 radnih sati, časovi se održavaju tri puta nedeljno u trajanju od tri sata. Nastava je teorijsko-praktična, sav materijal za teorijsku nastavu polaznicima obezbeđuje škola. Polaznici u dogovoru sa svojim mentorom časove mogu prilagođavati svojim obavezama. Nastava se održava u salonima u kojima o polaznicima brinu stručnjaci i stručno osposobljeni članovi našeg tima.

Pohađanjem kursa limfne drenaže polaznik stiče znanje o limfnom sistemu, anatomiji i fiziologiji limfnog sistema. Polaznik se uči tehnikama koje se koriste za limfnu drenažu i upućuje se u tačno određene tehnike koje može koristisi za pojedine delove tela.

Samom činjenicom da u današnjem savremenom svetu, jedan od vodećih problema čini debljina, odnosno višak masnih naslaga, ovo je veoma popularan metod rešavanja tog problema, uz obavezno prihvatanje i upotrebu svih saveta koje terapeut daje. Samim tim, na predviđenom kursu polaznik stiče znaje o povoljnostima ove metode i načinu obavljanja iste. Pored manuelne masaže, limfna drenaža se može obavljati i pomoću određenih aparata, koji se u današnje vreme sve više koriste. Jedan ciklus ove terapije obuhvata svakodnevni rad sa klijentom, a naši učenici se pripremaju za kvalitetan i profesionalan pristup radu. Uče o načinima detoksikacije organizma, načinu ishrane svakog klijenta ponaosob u zavisnosti od potreba, načinima prevencije pojave celulita, a i poboljšanja stanja svog imunog sistema.

Šta dobijate ovim vidom edukacije?

Ovo je često pitanje naših polaznika. Odgovor je veoma jednostavan. Ukoliko ste se do sada već bavili manuelnim radom, ovo je najbolji način nadgradnje znanja. Jer, znanje nikada nije konačno. Ono uvek ima mogućnost nadgradnje, dodavanja novog, savremenog i tek nastalog, a potrebnog za Vaš dalji napredak u poslovnom i profesionalnom svetu. Samim tim, bićete poznati i priznati u Vašem poslu, a zadovoljna radnik zrači pozitivnom energijom. Potrebno je znati i voleti posao kojim se bavite i tek tada će on biti obavljan na pravi, profesionalan način.

Nakon završene praktične obuke i dobijanja ocene od strane mentora koji Vas je kroz praksu i vodio, plaznik polaže ispit koji se sastoji iz pismenog i usmenog dela. Nakon položenog ispita stičete uslov za dobijanje sertifikata o stručnoj osposobljenosti za poslove masera te možete, pored zapošljavanja u nekom od salona, i samostalno obavljati poslove masera, sa završenim višim stepenom. Na osnovu završenog predviđenog kursa nege lepote, Vaš sertifikat je validan za upisivanje u radnu knjižicu, odobren od strane Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja.

Za polaznike koji se nalaze na random mestu masera limfne drenaže i imaju iskustva u ovom poslu
Naša škola nege lepote, na višem kursu masaže, odnosno osposobljavanju polaznika za masera limfne drenaže, pruža širok spektar mogućnosti. Jer, pored do sada navedenog, čime smo istakli mogućnosti za sve one koji žele da nauče kvalitetno da se bave ovom profesijom, pružamo mogućnost i onima koji se na ovom poslu već duže vremena nalaze, kao stručno osposobljeni radnici, kada je u pitanju praksa i prakičan deo nastave.

Ukoliko se u nekom od priznatih salona već nalazite kao majstor svog zanata, a niste svoj rad do sada potkrepili validnim sertifikatom, nudimo Vam mogućnost prijavljivanja završnog ispita. Vaše znanje potrebno je potkrepiti overenom potvdom od najmanje tri meseca obavljanja prakse, sa čim ste dobili mogućnost izlaska na pismeni i usmeni do ispita. Nakon položenih delova predviđenog programa, stekli ste uslov za dobijanje validnog sertifikata i posao možete uspešno nastaviti da obavljate, ali takođe pružena Vam je ovim putem i mogućnost samostalnog otvaranja salona za obavljanje limfne drenaže.

Sigurni smo da smo Vam sve objasnili na najvišem nivou, ali naravno, kao i uvek svako je individua za sebe i svako ima potrebu da porazgovara o svojoj situaciji. Zato Vas očekujemo da nam se u najskorijem vremenu javite putem mail-a, telefona ili lično na adresi i upišete svoj profesionalni napredak, obezbeđujući ostvarenje svojih snova!!!

Očekujemo Vas u našoj školi, u nekom od petnaest gradova, da zajedno postanemo još veći i još bolji!!! Naš tim Akademije Oxford je uvek tu za Vas i zbog Vas!!!

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com