Kurs Refleksoterapije

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
SEDIŠTE: Save Kovačevića 3 br.5, Novi Sad, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
40 časova
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Novi Sad

CENA: 10000 din

Opis kursa

 

 

 

 

 

 

ŠKOLA REFLEKSOLOGIJE


REFLEKSO-TERAPIJA ILI REFLEKSOLOGIJA

Refleksologija ili refleksoterapija. Na osnovu jasne veze između delova tela i njihovih refleksnih zona (tačaka), kao i koncepta protoka vitalne energije Či telom, refleksologija je neinvazivna i bezopasna holistička terapija za prevenciju zdravlja, lečenje i celokupno dobrostanje organizma. U suštini, kao i većina alternativnih tehnika lečenja, teži uklanjanju uzroka, a ne simptoma nekog problema. Izuzetno delotvorna u prevenciji, dijagnostikovanju i terapiji.

Ukupno: 40 ČASOVA

PRAKTIČNI DEO KURSA:

(30 ČASOVA) Uključujena je kompletna praktična obuka refleksnih zona na stopalima i rukama.

Osim osnovne obuke uči se i opremanje salona za refleksologjju i negi stopala, priprema refleksologa (fizička i mentalna), odabir kreveta za refleksoterapiju i njihovo podešavanje, itd.

U TEORIJSKOM DELU KURSA:

(10 časova) Uči se detaljna mapa refleksih zona stopala (i ruku), i izrada kartona klijenata tj. dijagnostička mapa stopala pacijenta.

U kurs je uključen:

- Udžbenik refleksologijee (teorija refleksoterapije);
- Praktikum refleksologije (detaljna mapa refleksih zona stopala) i karton sa mapom za karton svakog pacijenta (kompletna dijagnostika)
- Priručnik refleksologije (metodika i obuka primenjenih hvatova na određenim zonama stopala, praktični zadaci, detaljna dijagnostika refl. zona stopala).

PRAKSA:

Stažiranje u trajanju od 3 ili 6 meseci. Obratiti se mentoru za prijavljivanje u grupe za stažiranje. Stažiranje se organizuje 2 (do 4) puta godišnje, podučava se rad sa pravim klijentima uz prisustvo mentora.

CENA: 10.000 DIN

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com