BRAZILSKA MADEROTERAPIJA

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
SEDIŠTE: Save Kovačevića 3 br.5, Novi Sad, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
40 časova
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Novi Sad

CENA: 10000 din

Opis kursa

 

 

Brazilska maderoterapija je vakuum metoda uklanjanja celulita (drvenim vakuum zvonima i specijalno dizajniranim molelatorima) iz porodice maderoterapijskih tehnika, koja koristi drveno vakum zvono i drv. modelator u kombinaciji sa limfnom ručnom drenažom i higijenskim procedurama. Daje fantastične rezultate koji se vide vrlo brzo na delovima tela napadnutim celulitom. Efekti kod ponovljenih tretmana su da je koža zategnutija, tkivo elastičnije i jače, a celulit je postupno sve manje vidljiv.

Brazilska vakum maderoterapija polako dostiže sve veću popularnost u svetu zato što daje nekoliko puta brže rezultate u odnosu na klasičnu anticelulitnu maderoterapiju (klasičnim oklagijama). Lipidi i celulit se značajno brže i temeljnije uklanjaju ovom novom metodom.

Anticelulitna maderoterapija se radi u kombinaciji sa limfnom drenažom i oklagijama specijalno dizajniranih za vakuum drenažu (vakuum zvona) i dubinsku drenažu celulita (veliki modelator).

Na kursu se rade praktične i teorijske oblasti iz problematike nastajanja i uklanjanja celulita, nekoliko metoda dijagnostike celulita i dodatne tehnike posle tretmana kojima se pospešuje uklanjanje celulita (pakovanja, specijalna ulja, itd.). 

 

Kome se i kada maderoterapija ne preporučuje!

Praktično nema osobe kojoj se ovakav tretman ne bi mogao raditi. 

Maderoterapija se ne izvodi u toku ciklusa i treba tretmane isplanirati tako da stignete da uradite seriju od najmanje 8, a optimalno 10 masaža izmedju dva ciklusa!
- Uvek treba ispoštovati opšte principe kada su u pitanju sve masaže i tretmani.
- Naravno da se mora voditi racuna o osobama sa izrazenim venama i kapilarima na nogama! 

Trajanje tretmana: do 45 min. 

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com