Građevinska struka - rukovalac građevinskih mašina

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Kneginje Milice br. 21, lokal br. 13 (na spratu), TC Stara Pošta, Jagodina, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
08.04.2023.
Trajanje kursa:
300 radnih sati
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Ada, Aleksandrovac, Aleksinac, Apatin, Aranđelovac, Arilje, Babušnica, Bač, Bačka Palanka, Bačka Topola, Bački Petrovac, Bačko Dušanovo, Bajina Bašta, Banatski Despotovac, Banja Koviljača, Banja Vrujci, Batočina, Bečej, Bečići, Bela Crkva, Bela Palanka, Beočin, Beograd, Blace, Bogatić, Bojnik, Boljevac, Bor, Bosilegrad, Brus, Bujanovac, Čačak, Čajetina, Čelarevo, Ćićevac, Čoka, Čokot, Crna Trava, Crvenka, Ćuprija, Čurčin, Despotovac, Despotovo, Dimitrovgrad, Doljevac, Donji Milanovac, Dragaš, Ečka, Erdevik, Futog, G. Sabanta, Gadžin Han, Gajdobra, Golubac, Gornja Vrežina, Gornji Matejevac, Gornji Milanovac, Grocka, Hajdučica, Inđija, Irig, Ivanjica, Jagodina, Jasenovik, Jelašnica, Kać, Kanjiža, Kikinda, Kladovo, Knić, Knjaževac, Koceljeva, Kopaonik, Kosjerić, Kostolac, Kovačica, Kovin, Kragujevac, Kraljevo, Krčedin, Krupanj, Kruševac, Kučevo, Kucura, Kula, Kuršumlija, Lajkovac, Lapovo, Lazarevac, Lebane, Leposavić, Leskovac, Lipljan, Ljig, Ljubovija, Loznica, Luča

CENA: 15000 din

Opis kursa

 

slikazanati.jpg

GRAĐEVINSKA STRUKA - RUKOVALAC GRAĐEVINSKIH MAŠINA

Kurs i obuka za zanimanje vozača viljuškara, viljuškariste, veoma je popularan i tražen kurs u današnje vreme, te je i broj polaznika u našoj školi svake godine sve veći. Smim tim, što je ovo zanimanje traženo kako kod nas, tako i u inostranstvu. Pripada oblasti unutrašnjeg transporta i obuhvata kroz praksu i svaladavanje teorije koa prati praktičnu nastavu sve neophodne oblasti, potrebne za usavršavanje ovog zanata na najprofesionalniji način.

Unutrašnji transport podrazumeva između ostalog i manipulaciju robom pomoću viljuškara. Vozač viljuškara – viljuškarista upravlja ovom radnom mašinom u okviru nekog većeg radnog pogona, stovarišta, magacina pa čak i samog prodajnog objekta.

Na predviđenom kusru savladavate prioritetne oblasti, kada je u pitanju rukovanje navedenom mašinom. Učite kako da pripremate i izvodite radove na najkvalitetniji način. Savladavate racionalno korišćenje sredstava za rad. Saznajete o podelama viljuškara, njihovim osnovnim karakteristikama, primeni i načinu rada. Do kraja kursa sigurno ćete ovladati kako da pravilno i bezbedno rukujete viljuškarom. Poznavaćete nosioce prenosa snage, sistem za kočenje i upravljanje, kao i način održavanja ovih mašina. Ono što je bitno, naučićete da koristite sredstva zaštite na radu i kako se primenjuju propisi kada je u pitanju zaštita ljudi i životne sredine.

Akademija Oxford omogućava Vam da po najpovoljnijim uslovima završite najkvalitetniju obuku i kurs za vozača viljuškara – viljuškaristu. U ovoj školi možete upisati kurs za vozača viljuškara – viljuškaristu u trajanju od tri do šest meseci. U predviđenom periodu neophodno je da odradite 300 radnih sati prakse, kako biste stekli uslov za izlazak na ispit i mogućnost dobijanja sertifikata. Pored navedenog praktičnog dela, dobijate i priručnik iz kog ćete pripremati teoretski deo za samo polaganje. Priručnik u potpunosti prati Vaš praktični rad, te je i sam sistem savladavanja teorije veoma pristupačan.

Šta dobijate ovim vidom edukacije? Sigurno je ovo jedno od često postavljenih pitanja u našoj školi. Ali sigurno da odgovor možete sebi dati i sami. Jer, većina Vas je završila neku školu, bilo da je reč o osnovnoj ili srednjoj. Međutim, sa zanimanjem koje ste do sada stekli, često ne možete da pronađete posao. Potrebo je da svoje umeće samo prekvalifikujete u onom pravcu i smeru koji Vam nudi sigurniji i bolji život, bar kada je u pitanju posao. Bilo da je reč o zapošljavanju, ili samozapošljavanju. Naši sertifikati su priznati od strane Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja, mogu se upisati u radnu knjižicu i priznati su u inostranstvu.

Zato smo mi posebni, profesionalni, specifični i sigurni u kvalitet koji nudimo sa sigurnošću svakom polazniku, Jer, nastava je individualnog karaktera, te imate mogućnost da se prijavite kad god Vam je edukacija u vidu permanentnog obrazovanja i stručnog osposobljavanja potrebna. Zato Vas očekujemo što pre!!!

Za sve polaznike koji rade i imaju iskustvo na random mestu Vozača viljuškara – Viljuškariste
Naša škola za vozača viljuškara, viljuškariste predviđena je za svakog polaznika, kao što smo već istakli do sada. Ali, pored onih koji se do sada nikada nisu bavili ovom strukom, postoje i iskusni radnici u ovom poslu, koji se na predviđenom random mestu nalaze dugi niz godina, ali svoje znanje do sada nisu sertifikovali validnim dokumenom.

Ukoliko se Vi nalazite u ovakvoj situaciji, potrebno je samo da u firmi u kojoj radite overite našu tipsku potvrdu, da se na random mestu za viljuškaristu nalazite najmanje tri meseca, koliko i sam kurs traje.

Na ovaj način stičete uslov za prijavu završnog ispita. Prethodno ćete preko aših centrala dobiti priručnik, iz kog je neophodno da polažete pismeni i usmeni deo ispita. Nakon uspešno položenog testa, koji se sastoji od dvanaest pitanja i umenog dela ispita, koji se sastoji od tri pitanja, stičete uslov za dobijanje sertifikata, koji će biti u Vašim rukama za najviše dve nedelje od samog trenutka polaganja.

Verujemo da smo Vam pomogli pri odabiru samog zanimanja, ali i načina pohađanja jednog od permanentnih oblika edukacije, koji je prilagođen potrebama svakog polaznika. Zato Vas pozivamo da nam se u najskorije vreme javite, kako bismo zajedno nastavili tamo, gde Vam se učilo da ste zastali na kratko. Požurite!!!

Cena kursa i obuke za rukovaoca građevinskih mašina je 15,000 RSD
U cenu su uračunati:

  • Priručnik
  • Polaganje završnog ispita
  • Izrada sertifikata

* NAPOMENA:

U cenu nije uračunato pohađanje praktične nastave

  • Ukoliko se odlučite da praktičnu nastavu pohađate u firmi sa kojom Akademija Oxford ima poslovnu saradnju, cena praktične nastave se kreće od 5000 RSD mesečno.
  • Ako sami pronađete firmu gde ćete pohađati praksu, cena je stvar dogovora između vas i te firme. U tom slučaju Akademija Oxford nije odgovorna za kvalitet prakse.

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com