Građevinska struka - moler

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Kneginje Milice br. 21, lokal br. 13 (na spratu), TC Stara Pošta, Jagodina, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
26.03.2023.
Trajanje kursa:
300 radnih sati
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Ada, Aleksandrovac, Aleksinac, Apatin, Aranđelovac, Arilje, Babušnica, Bač, Bačka Palanka, Bačka Topola, Bački Petrovac, Bačko Dušanovo, Bajina Bašta, Banatski Despotovac, Banja Koviljača, Banja Vrujci, Batočina, Bečej, Bečići, Bela Crkva, Bela Palanka, Beočin, Beograd, Blace, Bogatić, Bojnik, Boljevac, Bor, Bosilegrad, Brus, Bujanovac, Čačak, Čajetina, Čelarevo, Ćićevac, Čoka, Čokot, Crna Trava, Crvenka, Ćuprija, Čurčin, Despotovac, Despotovo, Dimitrovgrad, Doljevac, Donji Milanovac, Dragaš, Ečka, Erdevik, Futog, G. Sabanta, Gadžin Han, Gajdobra, Golubac, Gornja Vrežina, Gornji Matejevac, Gornji Milanovac, Grocka, Hajdučica, Inđija, Irig, Ivanjica, Jagodina, Jasenovik, Jelašnica, Kać, Kanjiža, Kikinda, Kladovo, Knić, Knjaževac, Koceljeva, Kopaonik, Kosjerić, Kostolac, Kovačica, Kovin, Kragujevac, Kraljevo, Krčedin, Krupanj, Kruševac, Kučevo, Kucura, Kula, Kuršumlija, Lajkovac, Lapovo, Lazarevac, Lebane, Leposavić, Leskovac, Lipljan, Ljig, Ljubovija, Loznica, Luča

CENA: 15000 din

Opis kursa

 

slikazanati.jpg

GRAĐEVINSKA STRUKA - MOLER

Molerski zanat je uvek tražen zanat. Kada se jednom dobro pokažete u obavljanju molerskih poslova, budite sigurni da će se putem preporuke i zadovoljnih mušterija vaše usluge i dalje tražiti i da ćete uvek imati siguran posao. Dobar moler, pre svega, dobro poznaje materijal koji koristi, kako strukturu, tako i karakteristike i primenljivost materijala. Takođe, on dobro vlada redosledom postupaka u obavljanju molerskih radova, kako bi završni učinak bio uspešan i dugotrajan. Za ovu vrstu posla je neophodno strpljenje, fizička izdržljivost i preciznost.

U akademiji Oxford možete pohađati šestomesečni kurs za molera koji se sastoji od teorijske i praktične nastave. Na teorijskom delu obuke za molera naučićete postupke izvođenja molerskih radova i predradnje koje je neophodno obaviti pre pristupanja glavnom delu posla. U predradnje ulazi postavljanje zaštite prostora i priprema materijala i alata. Takođe, u našoj školi za molera, ćete naučiti postupak gletovanja i šmirglanja zidova i plafonskih površina.

Savremena tehnologija boja za građevinske radove podrazumeva proizvodnju različitih vrsta zidnih boja. Na našem kursu za molera ćete se upoznati sa karakteristikama neperivih i perivih zidnih boja, ali i karakteristikama izolacionih boja. Obuka za molera podrazumeva upoznavanje kandidata sa osnovnim pravilima kod krečenja prostora, način pripremanja površine krečenja pa načinu kako to profesionalni moleri rade i upoznavanje sa izborom najkvalitetnijih boja za zidove. Ukoliko dođe do pojave prljavštine ili fleka na zidu, pristupa se njihovom otklanjanju i saniranju. U našoj školi za molera ćete biti obučeni i za ove postupke.

Da bi ovaj posao imao svoj potpuni efekat neophodno je da budući moler bude upoznat sa estetskom stranom svog zanata. On mora poznavati i razlikovati spektar boja, mora razlikovati hladne od toplih boja i treba da bude spreman da vrši izbor šeme boja pri uređenju prostora.

Praktična nastava u okviru ovog kursa je najvažniji deo obuke jer se kandidati na licu mesta upoznaju sa svim tekućim problemima koje ovaj posao sa sobom nosi.

Ako se odlučite da pohađate školu za molera akademije Oxford budite sigurni da ćete se na najkvalitetniji i najadekvatniji način pripremiti da samostalno počnete da se bavite ovim poslom. Mi vam u okviru date cene nudimo časove teorijske nastave, udžbenik (priručnik), polaganje završnog ispita i izradu sertifikata sa diplomom. Praktični deo nastave plaćate zasebno i možete ga pohađati u okviru ekipe izvođača molerskih radova sa kojim akademija ima saradnju ili možete sami naći odgovarajuću praksu.

Po završenom kursu polaznik dobija sertifikat stručne osposobljenosti za poslove molera i u mogućnosti je da konkuriše za poslove ovog tipa.

Profesionalizam, stručnost i niske cene – reči koje nas opisuju a Vama pružaju mogućnost da unapredite svoje znanje i veštine! Posetite nas!

Cena kursa i obuke za molera je 15,000 RSD
U cenu su uračunati:

  • Priručnik
  • Polaganje završnog ispita
  • Izrada sertifikata

* NAPOMENA:

U cenu nije uračunato pohađanje praktične nastave

  • Ukoliko se odlučite da praktičnu nastavu pohađate u firmi sa kojom Akademija Oxford ima poslovnu saradnju, cena praktične nastave se kreće od 5000 RSD mesečno.
  • Ako sami pronađete firmu gde ćete pohađati praksu, cena je stvar dogovora između vas i te firme. U tom slučaju Akademija Oxford nije odgovorna za kvalitet prakse.

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com