Građevinska struka - izolater

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Kneginje Milice br. 21, lokal br. 13 (na spratu), TC Stara Pošta, Jagodina, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
08.04.2023.
Trajanje kursa:
300 radnih sati
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Ada, Aleksandrovac, Aleksinac, Apatin, Aranđelovac, Arilje, Babušnica, Bač, Bačka Palanka, Bačka Topola, Bački Petrovac, Bačko Dušanovo, Bajina Bašta, Banatski Despotovac, Banja Koviljača, Banja Vrujci, Batočina, Bečej, Bečići, Bela Crkva, Bela Palanka, Beočin, Beograd, Blace, Bogatić, Bojnik, Boljevac, Bor, Bosilegrad, Brus, Bujanovac, Čačak, Čajetina, Čelarevo, Ćićevac, Čoka, Čokot, Crna Trava, Crvenka, Ćuprija, Čurčin, Despotovac, Despotovo, Dimitrovgrad, Doljevac, Donji Milanovac, Dragaš, Ečka, Erdevik, Futog, G. Sabanta, Gadžin Han, Gajdobra, Golubac, Gornja Vrežina, Gornji Matejevac, Gornji Milanovac, Grocka, Hajdučica, Inđija, Irig, Ivanjica, Jagodina, Jasenovik, Jelašnica, Kać, Kanjiža, Kikinda, Kladovo, Knić, Knjaževac, Koceljeva, Kopaonik, Kosjerić, Kostolac, Kovačica, Kovin, Kragujevac, Kraljevo, Krčedin, Krupanj, Kruševac, Kučevo, Kucura, Kula, Kuršumlija, Lajkovac, Lapovo, Lazarevac, Lebane, Leposavić, Leskovac, Lipljan, Ljig, Ljubovija, Loznica, Luča

CENA: 15000 din

Opis kursa

 

slikazanati.jpg

GRAĐEVINSKA STRUKA - IZOLATER

Izolater polaže i popravlja izolacije od raznih materijala, pre svega na građevinskim objektima, ali i na nekim drugim vrstama objekata. U akademiji Oxford možete pohađati školu za izolatere, koja se sastoji iz teorijske i praktične nastave. Na teorijskom delu nastave kandidati stiču neophodna znanja koja će im poslužiti kao osnov za praktično bavljenje ovim poslom.

Kurs za izlatera će svim polaznicima pomoći da se upoznaju sa vrstama materijala koji se koriste u ovom poslu: koje zahteve materijal mora ispuniti da bi bio termoizolacioni, koje su osobine mineralne vune i za šta se ona koristi, kako se upotrebljava stiropor i koje su njegove karakteristike.

Na obuci za izolatera objašnjava se i vrši podela suvog i mokrog postupka izolacije, navode komponente perlit maltera, kao i način njegovog ugrađivanja.

Na časovima teorijske nastave u školi za izolatera, polaznicima se pruža prilika da uoče prednosti upotrebe stiropora za izolaciju fasadnih zidova. Kandidati se u okviru obuke za izolatera upoznaju sa podelom stiropora za izolaciju fasadnih zidova stiroporom po debljini, postupkom oblaganja fasadnih zidova stiroporom i sa neophodnošću postavljanja duple mrežice na uglovima fasadnih zidova. U ovom postupku postoji tačan redosled postavljanja slojeva, pa se polaznici kursa za izolatera podučavaju kako da primene taj redosled.

Pored izolacije zidova, buduće zanatlije-izolateri, savladaće i postupke izolacije i termoizolacije kosih krovova i međuspratne ploče. Izolacija podrazumeva i zaštitu od vode. To je tzv. hidroizolacija i ona ima sopstvenu podelu u tehnološkom postupku. U našoj školi, budući izolateri uče koje zahteve moraju ispunjavati materijali da bi bili hidroizolacioni i koji materijali čine grupu krutih hidroizolacija.

Da bi se ovaj posao obavljao kvalitetno i u skladu sa važećim standardima, naša akademija je za sve polaznike organizovala nastavu koja se tiče zaštite na radu i mera predostrožnosti pri bavljenju ovim poslom.

U datu cenu ovog kursa ulazi udžbenik, polaganje završnog ispita i izrada diplome, dok se praktični deo nastave mora zasebno uplatiti. Praksu možete pohađati u našoj organizaciji ili u majstorskoj ekipi sa kojom se sami dogovorite.

Profesionalizam, stručnost i niske cene – reči koje nas opisuju a Vama pružaju mogućnost da unapredite svoje znanje i veštine! Posetite nas!

Cena kursa i obuke za izolatera je 15,000 RSD
U cenu su uračunati:

  • Priručnik
  • Polaganje završnog ispita
  • Izrada sertifikata

* NAPOMENA:

U cenu nije uračunato pohađanje praktične nastave

  • Ukoliko se odlučite da praktičnu nastavu pohađate u firmi sa kojom Akademija Oxford ima poslovnu saradnju, cena praktične nastave se kreće od 5000 RSD mesečno.
  • Ako sami pronađete firmu gde ćete pohađati praksu, cena je stvar dogovora između vas i te firme. U tom slučaju Akademija Oxford nije odgovorna za kvalitet prakse.

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com