Građevinska struka - fasader

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Kneginje Milice br. 21, lokal br. 13 (na spratu), TC Stara Pošta, Jagodina, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
14.04.2023.
Trajanje kursa:
300 radnih sati
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Ada, Aleksandrovac, Aleksinac, Apatin, Aranđelovac, Arilje, Babušnica, Bač, Bačka Palanka, Bačka Topola, Bački Petrovac, Bačko Dušanovo, Bajina Bašta, Banatski Despotovac, Banja Koviljača, Banja Vrujci, Batočina, Bečej, Bečići, Bela Crkva, Bela Palanka, Beočin, Beograd, Blace, Bogatić, Bojnik, Boljevac, Bor, Bosilegrad, Brus, Bujanovac, Čačak, Čajetina, Čelarevo, Ćićevac, Čoka, Čokot, Crna Trava, Crvenka, Ćuprija, Čurčin, Despotovac, Despotovo, Dimitrovgrad, Doljevac, Donji Milanovac, Dragaš, Ečka, Erdevik, Futog, G. Sabanta, Gadžin Han, Gajdobra, Golubac, Gornja Vrežina, Gornji Matejevac, Gornji Milanovac, Grocka, Hajdučica, Inđija, Irig, Ivanjica, Jagodina, Jasenovik, Jelašnica, Kać, Kanjiža, Kikinda, Kladovo, Knić, Knjaževac, Koceljeva, Kopaonik, Kosjerić, Kostolac, Kovačica, Kovin, Kragujevac, Kraljevo, Krčedin, Krupanj, Kruševac, Kučevo, Kucura, Kula, Kuršumlija, Lajkovac, Lapovo, Lazarevac, Lebane, Leposavić, Leskovac, Lipljan, Ljig, Ljubovija, Loznica, Luča

CENA: 15000 din

Opis kursa

 

slikazanati.jpg

GRAĐEVINSKA STRUKA - FASADER

Završni radovi u okviru procesa gradnje tiču se postavljanja fasade. Fasaderi stavljaju različite vrste fasada na izgrađene objekte i svojom stručnošću, a prateći želju i zamisao vlasnika, doprinose krajnjem izgledu i lepoti objekta. Fasade, pored estetske funkcije, kao primarnu funkciju imaju zaštitnu ulogu. One služe kao odlični izolatori, čuvajući unutrašnjost objekta od temperaturnih promena. Karakteristike materijala su najvažnije pri izboru i postavljanju fasade. Od debljine i kvaliteta materijala zavisi i njihova funkcija i dugotrajnost.

Na akademiji Oxford možete pohađati obuku za fasadera. U okviru našeg kursa za fasadera glavni deo nastave biće posvećen predavanjima o osnovnim grupama osobina materijala u fasaderskom poslu: koje su hemijske, fizičke, mehaničke i tehničko-tehnološke osobine materijala. Škola za fasadera priprema svoje polaznike da prepoznaju sva područja rada u okviru fasaderskog posla i koje sposobnosti mora da poseduje majstor koji obavlja ovaj posao.

Na kursu za fasadera kandidati stiču znanja o osnovnim materijalima koji se koriste u ovom poslu, o alatima i mašinama koji se koriste za ugradnju, kao i o podeli rada između molera i fasadera. Da bi se kvalitetno obavljali poslovi fasadera moraju se ispuniti radni uslovi. Naši kandidati se upoznaju sa njima, kao i sa kvalifikacijama i osobinama koje mora posedovati osoba koja se bavi ovim poslom.

Škola za fasadera upoznaće vas sa vrstama postojećih fasada, sa njihovom osnovnom podelom, sa značajem stiropor fasade. Staklene fasade se dele na više vrsta, pa će u okviru naše obuke za fasadera polaznici učiti o njima.

Danas su fasade raznovrsne i veliki je izbor materijala od kojih se prave. Na našoj obuci spomenućemo metalne, drvene, kamene i betonske.

U ovom poslu je bitna preciznost i ozbiljna posvećenost poslu. Ako se pokažete kao dobar majstor fasader u samom startu, vama je budućnost osigurana. Akademija Oxford vam svakako pruža šansu da se na najbolji način pripremite za bavljenje ovim zanatom.

U okviru date cene kursa dobićete udžbenik, polaganje završnog ispita i sertifikovanu diplomu. Praktični deo obuke plaćate zasebno i obavljate ga u majstorskoj ekipi koju vam mi preporučimo ili na mestu koje sami izaberete.

Akademija Oxford pruža Vam mogućnost da po najpovoljnijim cenama završite najkvalitetniju obuku i kurs za zanimanje – FASADER.

Cena kursa i obuke za fasadera je 15,000 RSD
U cenu su uračunati:

  • Priručnik
  • Polaganje završnog ispita
  • Izrada sertifikata

* NAPOMENA:

U cenu nije uračunato pohađanje praktične nastave

  • Ukoliko se odlučite da praktičnu nastavu pohađate u firmi sa kojom Akademija Oxford ima poslovnu saradnju, cena praktične nastave se kreće od 5000 RSD mesečno.
  • Ako sami pronađete firmu gde ćete pohađati praksu, cena je stvar dogovora između vas i te firme. U tom slučaju Akademija Oxford nije odgovorna za kvalitet prakse.

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com