Građevinska struka - asfalter

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Kneginje Milice br. 21, lokal br. 13 (na spratu), TC Stara Pošta, Jagodina, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
01.04.2023.
Trajanje kursa:
300 radnih sati
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Ada, Aleksandrovac, Aleksinac, Apatin, Aranđelovac, Arilje, Babušnica, Bač, Bačka Palanka, Bačka Topola, Bački Petrovac, Bačko Dušanovo, Bajina Bašta, Banatski Despotovac, Banja Koviljača, Banja Vrujci, Batočina, Bečej, Bečići, Bela Crkva, Bela Palanka, Beočin, Beograd, Blace, Bogatić, Bojnik, Boljevac, Bor, Bosilegrad, Brus, Bujanovac, Čačak, Čajetina, Čelarevo, Ćićevac, Čoka, Čokot, Crna Trava, Crvenka, Ćuprija, Čurčin, Despotovac, Despotovo, Dimitrovgrad, Doljevac, Donji Milanovac, Dragaš, Ečka, Erdevik, Futog, G. Sabanta, Gadžin Han, Gajdobra, Golubac, Gornja Vrežina, Gornji Matejevac, Gornji Milanovac, Grocka, Hajdučica, Inđija, Irig, Ivanjica, Jagodina, Jasenovik, Jelašnica, Kać, Kanjiža, Kikinda, Kladovo, Knić, Knjaževac, Koceljeva, Kopaonik, Kosjerić, Kostolac, Kovačica, Kovin, Kragujevac, Kraljevo, Krčedin, Krupanj, Kruševac, Kučevo, Kucura, Kula, Kuršumlija, Lajkovac, Lapovo, Lazarevac, Lebane, Leposavić, Leskovac, Lipljan, Ljig, Ljubovija, Loznica, Luča

CENA: 15000 din

Opis kursa

 

slikazanati.jpg

GRAĐEVINSKA STRUKA - ASFALTER

Posao asfaltera nije, kao što na prvi pogled izgleda, samo fizički rad. Da bi se ovaj posao obavljao uspešno i doveo do kvalitetnog i dugotrajnog proizvoda, potrebno je poznavanje više različitih segmenata ovog zanata.

U Akademiji Oxford možete pronaći odličnu osnovu ukoliko ste zainteresovani da se bavite poslom asfaltera. Obuka za asfaltera naše akademije podrazumeva teorijsku i praktičnu nastavu. Nakon položenog završnog ispita steći ćete serftifikovanu diplomu koja će vam omogućiti zaposlenje u nekoj od građevinskih ili putarskih firmi.

Na teorijskom delu nastave u našoj školi za asfaltera kandidati uče pojam kolovoza i kolovozne konstrukcije, kao i podelu kolovoznih konstrukcija na tipove.

U okviru kursa za asfaltera detaljno se proučavaju karakteristike pomoćnog, donjeg (tampon) i gornjeg sloja podloge kolovozne konstrukcije. U okviru ovog dela obuke za asfaltera proučavaju se i osnovne karakteristike zastora.

Škola za asfaltera pripremiće vas za prepoznavanje i opis materijala za gradnju i održavanje puteva: koji su nevezani materijali, kako se dobijaju agregati, koje su veličine zrna, kako se dobijaju vezni materijali i kako se spravlja bitumenom vezani materijal.

Na kursu za asfaltera usvojićete znanja o toplom i hladnom postupku dobijanja bitumenom vezanih materijala i šta spada u cementom vezane materijale.

Proces stabilizacije je vrlo važan za dobijanje kvalitetnog asfalta, pa se u našoj školi polaznici uče osnovnim tipovima stabilizacije, od čega se sastoji stabilizacija cementom, a od čega bitumenom.

Površinske obrade su poslednji nivo procesa asfaltiranja. Na našoj obuci ćete se upoznati sa svim načinima površinske obrade (jednostruke, dvostruke i višestruke), kao i sa sastavom i načinom spravljanja betona.

Akademija Oxford je za sve polaznike obezbedila obuku vezanu za zaštitu na radu i sprovođenje mera bezbednosti kako biste na svom budućem poslu bili osigurani i obezbeđeni od eventualnih povreda i šteta.

Ovaj kurs u okviru date cene nudi pohađanje nastave, udžbenik, polaganje završnog ispita i dobijanje diplome. Praktični deo nastave se zasebno plaća, a praksu možete obavljati u ekipi asfaltera sa kojom akademija ima saradnju ili na mestu koje sami dogovorite i obezbedite.

Cena kursa i obuke za asfaltera je 15,000 RSD
U cenu su uračunati:

  • Priručnik
  • Polaganje završnog ispita
  • Izrada sertifikata

* NAPOMENA:

U cenu nije uračunato pohađanje praktične nastave

  • Ukoliko se odlučite da praktičnu nastavu pohađate u firmi sa kojom Akademija Oxford ima poslovnu saradnju, cena praktične nastave se kreće od 5000 RSD mesečno.
  • Ako sami pronađete firmu gde ćete pohađati praksu, cena je stvar dogovora između vas i te firme. U tom slučaju Akademija Oxford nije odgovorna za kvalitet prakse.

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com