Kurs za električara – obuka ili provera znanja

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Bulevar Mihajla Pupina 6 sprat 5 soba 501, Novi Sad, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
27.05.2024.
Trajanje kursa:
Tri meseca, 300 školskih časova odn. 60 školskih časova teorije u Adžiji + 240 školskih časova prakse
Vreme održavanja:
prepodnevni, večernji, vikendom, poslepodnevni, termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Niš, Novi Sad, Odžaci, Šabac, Senta, Smederevo, Srbobran, Vladičin Han

CENA: 27000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

KURS ZA ELEKTRIČARA osposobljava polaznike za rad u preduzećima, da vode sopstvene poslove, da rade u preduzećima inostranstvu. Nastavu drži kvalifikovan, vrlo iskusan predavač, dugogodišnji profesor. Nakon polaganja ispita polaznici dobijaju sertifikat stručne osposobljenosti za električara. Bilo da se podsećate ili učite električarski zanat prvi put sertifikat vam pomaže da se zaposlite, napredujete na poslu ili započnete sopstveni posao.

Kurs za električara  se odvija u  dva dela i traje tri meseca.

Teorijska nastava se odvija jednom puta nedeljno po 4 školska časa, a praktična nastava se odvija više puta nedeljno u dogovoru sa poslodavcem.

Praktičan rad je u realnim radnim uslovima i zahteva poštovanje poslodavca i poslovno ponašanje. Polaznik stiče uslove da udje u novi svet zanimanja kojim će se baviti, stiče kontakte i mogućnost da se dokaže, nauči i preporuči sebe za zaposlenje. Mnogi od njih dobijaju posao u preduzećima u kojima rade praktičnu obuku.

Nakon obuke organizujemo ispit koji se sastoji iz dva dela. Prvi deo se odnosi na usmeno ispitivanje iz  osnova struke, tehnologije zanimanja i organizacije rada i zaštite na radu. Drugi  deo se odnosi na praktičan rad i ocenu koju polaznik dobije na praksi.

Cena obuke je 27.000.00 dinara i plaća se na 3 mesečne rate. Cena literature je 1.000,00 dinara.

Cena ispita je 3.000,00 dinara.

PROVERA ZNANJA – je predvidjena za polaznike koji imaju radno iskustvo kao električari u trajanju od najmanje tri meseca. Provera znanja se organizuje svake poslednje nedelje u mesecu a po potrebi i češće.

Cena provere znanja je 16.000,00 dinara i može se platiti u dve rate.

NAŠI SERTIFIKATI SU PRIZNATI U SRBIJI I U INOSTRANSTVU.

Centar ADŽIJA je jedina kuća koja se bavi ovom delatnošću u Srbiji koja je sertifikovana DIN EN ISO 9001:2015 od strane najjače svetske sertifikacione kuće TÜV NORD iz Esena,  Nemačka.

Osim kursa za električara u Centru za stručno osposobljavanje i usavršavanje možemo ponuditi i druge kurseve iz auto i elektro struka – automehaničar, autolimar, autodizaličar, autobravar, autolakirer, autotapetar, autoelektričar, električar i drugo...

 

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com