Auto struka - autoelektričar

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Kneginje Milice br. 21, lokal br. 13 (na spratu), TC Stara Pošta, Jagodina, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
08.04.2023.
Trajanje kursa:
300 radnih sati
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Ada, Aleksandrovac, Aleksinac, Apatin, Aranđelovac, Arilje, Babušnica, Bač, Bačka Palanka, Bačka Topola, Bački Petrovac, Bačko Dušanovo, Bajina Bašta, Banatski Despotovac, Banja Koviljača, Banja Vrujci, Batočina, Bečej, Bečići, Bela Crkva, Bela Palanka, Beočin, Beograd, Blace, Bogatić, Bojnik, Boljevac, Bor, Bosilegrad, Brus, Bujanovac, Čačak, Čajetina, Čelarevo, Ćićevac, Čoka, Čokot, Crna Trava, Crvenka, Ćuprija, Čurčin, Despotovac, Despotovo, Dimitrovgrad, Doljevac, Donji Milanovac, Dragaš, Ečka, Erdevik, Futog, G. Sabanta, Gadžin Han, Gajdobra, Golubac, Gornja Vrežina, Gornji Matejevac, Gornji Milanovac, Grocka, Hajdučica, Inđija, Irig, Ivanjica, Jagodina, Jasenovik, Jelašnica, Kać, Kanjiža, Kikinda, Kladovo, Knić, Knjaževac, Koceljeva, Kopaonik, Kosjerić, Kostolac, Kovačica, Kovin, Kragujevac, Kraljevo, Krčedin, Krupanj, Kruševac, Kučevo, Kucura, Kula, Kuršumlija, Lajkovac, Lapovo, Lazarevac, Lebane, Leposavić, Leskovac, Lipljan, Ljig, Ljubovija, Loznica, Luča

CENA: 15000 din

Opis kursa

 

slikazanati.jpg

AUTO STRUKA - AUTOELEKTRIČAR

Autoelektričar servisira, održava, proverava ispravnost, vrši popravku i zamenu električnih i elektronskih uređaja i sistema na vozilima. Dobar i pouzdan autoelektričar bi trebalo da postavlja električne instalacije i mrežnu opremu na vozilima na osnovu električnih šema, da pronalazi i otklanja kvarove na instalacijama i mrežnoj opremi vozila. Takođe, ovaj zanatlija bi trebalo da obavlja kontrolu kvaliteta izvršenih autoelektričarskih radova u skladu sa normativima i drugim propisima.

U okviru svojih kurseva elektrotehničke struke, akademija Oxford u svojoj ponudi ima i šestomesečni kurs za autoelektričara. Po završetku obuke za autoelektričara svaki naš kandidat će biti osposobljen da navede vrste i elemente električnih instalacija i mrežne opreme, da razlikuje vrste električnih simbola i objasni način postavljanja električne instalacije na vozila. Škola za autoelektričara podrazumeva pripremu polaznika da objasne postupke i pravila povezivanja električnih i elektronskih uređaja na instalacije, ali i da razlikuju vrste i načine upotrebe alata i uređaja za izradu i postavljanje električnih instalacija i mrežne opreme. Uz teorijsko poznavanje ovih postupaka, kandidati će na obuci za autoelektričara biti osposobljeni da postave i povežu električne i elektronske uređaje na instalacije, da provere ispravnost te instalacije i da upotrebe odgovarajući alat.

Kurs za autoelektričara akademije Oxford pružiće vam priliku da se upoznate sa pojmom ECU-a i CPU-a, da saznate šta su to senzori sistema i da objasnite njihov princip rada (senzor temperature rashladne tečnosti, temperature vazduha i protoka).

U našoj školi za autoelektričara naučićete šta je enkoder i kakav je njegov princip rada, šta je Hallov efekat, čemu služi „Knock“ senzor i kakva je svrha senzora brzine automobila.

Ova obuka za autolektričara podrazumeva najbolju mogućnost da se na sveobuhvatan način, pouzdano i kvalitetno pripremite za obavljanje ovog traženog zanimanja.

Praktični deo obuke je, svakako, najvažniji. Praksu ćete moći da obavljate u servisu sa kojim akademija Oxford ima poslovnu saradnju i ona ne ulazi u cenu kursa. U okviru cene kursa dobićete priručnik, polaganje završnog ispita i sertifikovanu diplomu.

Cena kursa i obuke za autoelektričara je 15,000 RSD
U cenu su uračunati:

  • Priručnik
  • Polaganje završnog ispita
  • Izrada sertifikata

* NAPOMENA:

U cenu nije uračunato pohađanje praktične nastave

  • Ukoliko se odlučite da praktičnu nastavu pohađate u firmi sa kojom Akademija Oxford ima poslovnu saradnju, cena praktične nastave se kreće od 5000 RSD mesečno.
  • Ako sami pronađete firmu gde ćete pohađati praksu, cena je stvar dogovora između vas i te firme. U tom slučaju Akademija Oxford nije odgovorna za kvalitet prakse.

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com