Online kurs knjigovodstva

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Ustanička 189/4a, Beograd, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
5 nedelja
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Online - putem interneta

CENA: 29900 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

 

Online kurs knjigovodstva

KGB akademija, edukativni centar KGB finance doo je za osam godina postojanja postala apsolutni lider po kvalitetu obuke i broju uspešno edukovanih knjigovodstvenih kadrova u Srbiji. Naš SERTIFIKAT je prepoznatljiv na širokom tržištu knjigovodstvenih kadrova.

slikam.jpgVeć treću sezonu u ponudi je naš jedinstveni novi proizvod - prvi pravi online kurs knjigovodstva u Srbiji!  Za one koji su sprečeni da fizički prisustvuju obuci u našem edukativnom prostoru obezbedili smo učenje na daljinu (e-Learning). Oslanjajući se na softverski paket MOODLE - softverski najkompletnije i najprimenjivanije rešenje u Evropi omogućili smo Vam da ovladate knjigovodstvenim znanjima sedeći za svojim kompjuterom gde god se nalazili. Sve ono što bi naučili dolazeći kod nas apsolutno možete savladati kroz naš online kurs.

 

 

 

Obuka se obavlja kroz tri etape:

  1. Nastavna faza;
  2. Ispit i
  3. Edukativna praksa

Nastavni materijal ima 10 (deset) nastavnih blokova. Svaki nastavni blok pokriva nekoliko tema. Ukupan broj tema kursa je 35. Polaznici online kursa nedeljno savladavaju po dva nastavna bloka, tako da nastavna faza traje ukupno pet nedelja. Nastavni blokovi se uče (otvaraju od strane predavača) pojedinačno .

NASTAVNA FAZA

Nastavna faza se uči kroz nekoliko koraka:

  1. Sa nastavnom temom kandidat se upoznaje pomoću prezentacionog materijala (pripremljenih video predavanja i slajdova u PDF formatu) čime ovladava nephodnim teorijskim znanjima koja će koristiti za naredni praktični deo obuke.
  2. U praktičnom delu se kroz zadatu knjigovodstvenu ispravu objašnjava ručna evidencija i knjiženje u računovodstvenom softveru MiniMax. Ručna evidencija se sprovodi popunjavanjem svakog pojedinačno potrebnog obrasca. Podrška ovom radu predstavlja video uputstvo za evidencije u obrađivanoj temi.
  3. Sličan postupak se sprovodi objašnjenjima rada koristeći softver MiniMax. (takođe sa video uputstvom)
  4. Naredni korak su zadaci za samostalni rad. Na osnovu knjigovodstvenog dokumenta treba izvršiti potrebna knjiženja kako u ručnoj evidenciji, tako i u programu MiniMax. Nakon isteka zadatog vremena za izradu zadataka, kandidat može pogledati rešenja kroz popunjene obrasce (ili u urađenim evidencijama u MiniMax-u), uporediti ih sa svojim radom i eventualne nedoumice i pitanja razrešiti sa predavačem pomoću pisane korespondencije, Zoom-a, TeamViewer-a, ili nekog drugog alata.
  5. Kao kontinuiranu podršku kandidatima, organizujemo redovne nedeljne online konsultacije (putem Zoom-a, ili drugog načina uspostavljanja kontakta), a na lični zahtev polaznika zakazujemo i vanredne konsultacije. 

ISPIT

Ispit se održava druge subote po završetku nastavne faze. Polaže se ručno i prati se od strane predavača korišćenjem softvera za online komunikaciju - Skype. Polaznici koji polože ispit, dobijaju sertifikat, kao dokaz stručne osposobljenosti za vođenje poslovnih knjiga.

EDUKATIVNA PRAKSA

Nakon položenog ispita sledi edukativna praksa - vođenje poslovnih knjiga privrednih subjekata sa kojima KGB finance ima zaključen ugovor o vršenju knjigovodstvenih usluga. Praksa traje neograničeno vreme, odnosno do procene polaznika da je dostigao zadovoljavajući stepen obučenosti za samostalan rad u knjigovodstvu. Softver MiniMax omogućava vođenje poslovnih knjiga (takođe i izvođenje edukativne prakse) pomoću online pristupa.

Uspešnim polaznicima je takođe omogućeno i obavljanje online edukativne prakse.

Našim kandidatima takođe pružamo podršku i na njihovim radnim mestima.

Da saznate više o temama koje obrađuje online kurs, pogledajte detaljan Program obuke

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com