Online napredni kurs knjigovodstva - ovlašćeni knjigovodja

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Bulevar Mihajla Pupina 6/5/521, Novi Sad, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
5+2 meseca gratis
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Online - putem interneta

CENA: 73000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

Napredni kurs knjigovodstva ovlašćeni knjigovodja

Kreiran je 2014 godine po jedinstvenoj metodi škole FINANCE TEAM. Ovaj kurs je uradjen od vrhunskih stručnjaka iz oblasti računovodstva i revizije. To što u ovoj oblast trenutno ne postoji niti jedan drugi napredni kurs u online varijanti , govori u prilog velikog značaja ovog kursa za obuku za buduće računovodje . Imamo sa čime da se ponosimo ! Niti jedna druga skola nema ovaj sistem rada , ponosni smo da smo upravo mi za vas kreiralii ovakav kurs . Mnogi naši polaznici zahvalili su nam se i ostavili svoje veoma pozitivne utiske . Sigurni smo da ćete i vi 

Online kurs knjigovodstva: FINANCE TEAM škola je kreirala online aplikaciju za online kurs knjigovodstva koja oslikava ručno knjigovodstvo. Sada zaista zavisi samo od Vas. Cena je popularna. Kod svojih ste kuća. Dostupan je On-line nastavnik. Aplikaciju za Kurs i metodu i tehnologiju uradio je jedan od vrhunskih stručnjaka za računovodstvo i računovodstveno obrazovanje. Na tebe je red. Uključi se!

Online aplikacija vam omogućava da ceo kurs možete uspešno odraditi dok sedite kod kuće za svojim računarom. Dobrodošli !

Akcijske cene

Kurs za sertifikat Ovlašćeni knjigovođa - Napredni akademski

cena kursa 73000,00

trajanje 5+2 meseca gratis

Autori

1. Nada Zlatković, diplomirani ekonomista ,ovlašćeni revizor, stečajni upravnik,
2. Jelena Bogdanović, master strateskog menadžmenta

Online kursevi knjigovodstva Napredni - Akademski pre svega su kreirani da :

  1. organizacijom i dinamikom zadovolje nedostatak vremena koje studenti mogu da posvete još jednom paralelnom obrazovanju
  2. Da je donekle izmenjen pristup obrazovanju u smislu da je prilagodjeniji načinu razmišljanja koje imaju studenti dok studiraju što znači studiozniji su i zadovoljavaju radoznalost.


ONLINE Kurs za sertifikat Ovlašćeni knjigovođa - Napredni je dopunjena online verzija online knjigovodstvenog kursa Ovlašćeni Knjigovođa. Kurs je radjen primenom ekspertske metode obuka .Polaznicima je u toku kursa obezbedjeno pristupanje partnerskim portalima u cilju studioznijeg obrazoivanja . Svi online kursevi škole FINANCE TEAM kreirani su na osnovu naših offline kurseva koji se već 8 godina rade po jedinstvenoj metodi škole FINANCE TEAM.

Sve veći zahtevi tržišta za online komunikacijom donose pred nove izvršioce i menadžere nove zadatke i nova znanja. Računovodstvo sa razvojem e-poslovanja više nije težak i naporan posao! Sve danas možemo raditi od kuće, sami organizujemo svoje vreme, jer danas su tu :e-dokumenta, e-aplikacije, e-softveri; e-banking, e-porezi! Na tebe je red!

Uključi se!

trajanje 5+2 meseca gratis;

Tip kursa: akademski;

Obuka: 100 % Praktičan;

Plaćanje: u 5 mesečnih rata . Za studente i nezaposlene dodatni popust 10%

Akademski kursevi vam omogućavaju dodatni pristup profesorima za kontinuiranu edukaciju iz date oblasti putem povezivanja sa partnerskim sajtovima ojašnjenja propisa i mišljenja nadležnih ministarstava vezano za konkretni problem , što omogućava veoma dobro studioznije prihvatanje edukacije.

Način rada

Polaznik ima pristupa aplikaciji 24 h sami polaznici određuju dinamiku ali rad mora biti kontinuiran.

Vežbe su 100% pokrivene uputstvima!

Online kurs knjigovodstva je napravljen tako da vi radite od svojih kuća na aplikaciji koja je na vašem računaru, u koju ulazite preko našeg sajta. Efekat je isti kao da radite ručno! Kurs je 100% praktičan i indentičan offline kursu. Nastavniku su dostupni radovi i Vaš rad se prati i kontroliše sa slanjem utvrđenih grešaka koje polaznik mora da ispravi po paketima vežbi.

Ispit: traje 2 sata i besplatan je

Ručno knjigovodstvo (online aplikacija Ovlašćeni knjigovođa-akademski ):40 poena;

Izrada Finansijskih izveštaja i Poreskih prijava: 40 poena;

Praktična nastava - Unos i kontrola dokumentacije kroz računovodstveni program: 20 poena

Izrada sertifikata košta 5000,00

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com