Kurs i obuka za vođenje poslovnih knjiga

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Kneginje Milice br. 21, lokal br. 13 (na spratu), TC Stara Pošta, Jagodina, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
30.03.2023.
Trajanje kursa:
115 školskih časova
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Aranđelovac, Beograd, Bor, Čačak, Ćuprija, Inđija, Jagodina, Kikinda, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Leskovac, Mladenovac, Niš, Novi Beograd, Novi Pazar, Novi Sad, Obrenovac, Online - putem interneta, Pančevo, Paraćin, Pirot, Požarevac, Ruma, Šabac, Smederevo, Sombor, Sremska Mitrovica, Stara Pazova, Subotica, Užice, Valjevo, Vranje, Vršac, Zaječar, Zrenjanin

CENA: od 22500 din

Opis kursa

Vođenje poslovnih knjiga, je zanimanje koje je jako odgovorno, zahtevno ali i isplativo. Bez obzira da li se ovim poslom bavite u okviru specijalizovane agencije ili u okviru sektora neke firme, posao je isti, i od njega često zavisi zakonito i valjano poslovanje cele firme. Da bi se ovim poslom bavili na odgovarajući način, neophodno Vam je iskustvo i velika praktična znanja.

Zato Akademija Oxford, u okviru kursa za vođenje poslovnih, koji traje tri meseca, obezbeđuje sticanje praktičnih znanja kod svojih partnera. Cilj nam je da naši polaznici budu sposobni za samostalan rad po završetku obuke. Kurs za vođenje poslovnih knjiga ima i svoj teorijski deo, koji se obavlja u našim prostorijama. Teorijska znanja prenose Vam naši iskusni predavači. Po završetku kursa, polaže se završni test, radi dobijanja sertifikata, koji se može upisati u radnu knjižicu.

Cena kursa i obuke za vođenje poslovnih knjiga je 22,500 RSD

U cenu su uračunati:

  • Priručnik
  • Polaganje završnog ispita
  • Izrada sertifikata


* NAPOMENA:

U cenu nije uračunato pohađanje praktične nastave

Ukoliko se odlučite da praktičnu nastavu pohađate u firmi sa kojom Akademija Oxford ima poslovnu saradnju, cena praktične nastave se kreće od 5000 RSD mesečno.
Ako sami pronađete firmu gde ćete pohađati praksu, cena je stvar dogovora između vas i te firme. U tom slučaju Akademija Oxford nije odgovorna za kvalitet prakse.

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com