Kurs za autodijagnostičara

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Kneginje Milice br. 21, lokal br. 13 (na spratu), TC Stara Pošta, Jagodina, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
10.06.2023.
Trajanje kursa:
300 radnih sati
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Ada, Aleksandrovac, Aleksinac, Apatin, Aranđelovac, Arilje, Babušnica, Bač, Bačka Palanka, Bačka Topola, Bački Petrovac, Bačko Dušanovo, Bajina Bašta, Banatski Despotovac, Banja Koviljača, Banja Vrujci, Batočina, Bečej, Bečići, Bela Crkva, Bela Palanka, Beočin, Beograd, Blace, Bogatić, Bojnik, Boljevac, Bor, Bosilegrad, Brus, Bujanovac, Čačak, Čajetina, Čelarevo, Ćićevac, Čoka, Čokot, Crna Trava, Crvenka, Ćuprija, Čurčin, Despotovac, Despotovo, Dimitrovgrad, Doljevac, Donji Milanovac, Dragaš, Ečka, Erdevik, Futog, G. Sabanta, Gadžin Han, Gajdobra, Golubac, Gornja Vrežina, Gornji Matejevac, Gornji Milanovac, Grocka, Hajdučica, Inđija, Irig, Ivanjica, Jagodina, Jasenovik, Jelašnica, Kać, Kanjiža, Kikinda, Kladovo, Knić, Knjaževac, Koceljeva, Kopaonik, Kosjerić, Kostolac, Kovačica, Kovin, Kragujevac, Kraljevo, Krčedin, Krupanj, Kruševac, Kučevo, Kucura, Kula, Kuršumlija, Lajkovac, Lapovo, Lazarevac, Lebane, Leposavić, Leskovac, Lipljan, Ljig, Ljubovija, Loznica, Luča

CENA: 15000 din

Opis kursa

slikaautodijagnosticar.jpg

Kurs za autodijagnostičara 

Kurs i obuka za Autodijagnostičara zasigurno je pravi izbor za sve polaznike koji su oduvek želeli da se bave ovim zanimljivim zanimanjem, za koje je potrebna koncentracija, znanje, veština ruku, ali i ljubav prema svemu što se dešava oko Vašeg automobila. Pogotovo u današnje vreme, kada su kola potrebna svakoj porodici ili firmi.

Autodijagnostika je kompjuterska dijagnostika kvara na vozilu. Kompjuteri u automobilima regulišu i prate rad uređaja. Ukoliko dođe do kvara, neophodno je pročitati i pronaći kvar na automobilu, a zatim obrisati grešku iz elektronskog uređaja automobila. Za to su potrebni adekvatni autodijagnostički aparati.

Akademija Oxford vrši obuku za kurs autodijagnosticara, koja traje 3 meseca. U tom periodu odrađujete 300 radnih sati prakse, nakon čega sledi polaganje pismenog i usmenog dela ispita. Pored praktičnog dela, dobijate profesionalne smernice i za teorijski deo, za čije savladavanje koristite priručnike naše škole. Posle naše obuke stičete kvalitetno znanje i veštinu autodijagnostičara i spremni ste za samostalan rad.

Velika je vrlina svakog polaznika koji ima želju da se edukuje, jer znanje nikada ne nestaje, ono se stalno nadograđuje. Potrebno je samo da sebi odredite cilj i krenete sigurnim koracima u njegovo ostvarenje. Jer, samo tako ćete se uvek penjati ka vrhu.

Šta dobijate ovim vidom edukacije? Možda to jeste od konkretnijih pitanja uvek kada ulažete u nešto novac! Ipak, kada ulažete u znanje, ta finansijska sredstva su zasigurno upotrebljena na najkvalitetniji način. Kursevi su inače kraći oblici edukacija, ali zasigurno profesionalno i kvalitetno pripremljeni, samim tim što je najvećim delom zastupljena praksa. Upisuju ih polaznici koji su završili osnovnu ili srednju školu, te samim tim osnovno znanje redovnih predmeta već postoji. Ovo je vid profesionalnog usmerenja, kojim ćete steći veliki broj mogućnosti, kako zapošljavanja u nekom od državnih ili privatnih preduzeća, tako i samozapošljavanja, odnosno otvaranja sopstvene radionice. Bitna informacija za polaznike je validnost naših diploma, što podrazumeva mogućnost upisivanja svake u radnu knjižicu, jer su svi naši sertifikati priznati od strane Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja, ali i u inostranstvu.

Požurite i prijavite se što pre. Nastava je individualnog karaktera, te samim tim imate mogućnost da svoje želje ispunite onda, kada to Vama najviše odgovara. Čekamo Vas!!!

Za polaznike koji rade i imaju iskustvo na radnom mestu Autodijagnostičara
Naša škola za autodijagnostiku pored istaknutog i navedenog do sada za sve polaznike koji tek započinju svoju profesionalnu karijeru, osmišljena je i za one koji se nalaze već na radnom mestu autodijagnostičara, najmanje tri meseca, koliko traje i sam kurs.

Ovim polaznicima pružena je mogućnost da, overom potvrde u firmi ili preduzeću u kom su zaposleni, mogu samo da prijave završni ispit i time steknu uslov za dobijanje diplome određenog profila, odnosno određenog zanata. Prijave su takođe individualnog karaktera, te je i sam ispit vremenski orjentisan prema svakom polazniku. Nakon prijave, potrebno nam je do petnaest dana da Vam pripremimo priručnik, kako biste imali mogućnost da savladate neophodno gradivo za pismeni i usmeni deo ispita. Nakon položenog testa i savladana tri usmena pitanja, uslov ste stekli i Vaša diploma će biti kod nas za najviše dve nedelje.

Zbog svih istaknutih razloga, sigurni smo da smo mi baš ono što ste do sada tražili, jer konkurenciju nemamo, sigurnost nudimo i sve to po najpovoljnijim uslovima!!!

Cena kursa i obuke za autodijagnostičara je 15,000 RSD
U cenu su uračunati:

  • Priručnik
  • Polaganje završnog ispita
  • Izrada sertifikata

* NAPOMENA:

U cenu nije uračunato pohađanje praktične nastave

  • Ukoliko se odlučite da praktičnu nastavu pohađate u firmi sa kojom Akademija Oxford ima poslovnu saradnju, cena praktične nastave se kreće od 5000 RSD mesečno.
  • Ako sami pronađete firmu gde ćete pohađati praksu, cena je stvar dogovora između vas i te firme. U tom slučaju Akademija Oxford nije odgovorna za kvalitet prakse.

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com