Auto struka - automehaničar

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Kneginje Milice br. 21, lokal br. 13 (na spratu), TC Stara Pošta, Jagodina, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
12.04.2023.
Trajanje kursa:
300 radnih sati
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Ada, Aleksandrovac, Aleksinac, Apatin, Aranđelovac, Arilje, Babušnica, Bač, Bačka Palanka, Bačka Topola, Bački Petrovac, Bačko Dušanovo, Bajina Bašta, Banatski Despotovac, Banja Koviljača, Banja Vrujci, Batočina, Bečej, Bečići, Bela Crkva, Bela Palanka, Beočin, Beograd, Blace, Bogatić, Bojnik, Boljevac, Bor, Bosilegrad, Brus, Bujanovac, Čačak, Čajetina, Čelarevo, Ćićevac, Čoka, Čokot, Crna Trava, Crvenka, Ćuprija, Čurčin, Despotovac, Despotovo, Dimitrovgrad, Doljevac, Donji Milanovac, Dragaš, Ečka, Erdevik, Futog, G. Sabanta, Gadžin Han, Gajdobra, Golubac, Gornja Vrežina, Gornji Matejevac, Gornji Milanovac, Grocka, Hajdučica, Inđija, Irig, Ivanjica, Jagodina, Jasenovik, Jelašnica, Kać, Kanjiža, Kikinda, Kladovo, Knić, Knjaževac, Koceljeva, Kopaonik, Kosjerić, Kostolac, Kovačica, Kovin, Kragujevac, Kraljevo, Krčedin, Krupanj, Kruševac, Kučevo, Kucura, Kula, Kuršumlija, Lajkovac, Lapovo, Lazarevac, Lebane, Leposavić, Leskovac, Lipljan, Ljig, Ljubovija, Loznica, Luča

CENA: 15000 din

Opis kursa

slikazanati.jpg

AUTO STRUKA - AUTOMEHANIČAR

 

Zadatak automehaničara je da obavlja tekuće održavanje i popravku vozila, utvrđuje kvar proverom i pregledom celog vozila, proverava funkcionisanje popravljenog dela, itd. Imati dobrog i stalnog automehaničara je osnov kvalitetnog svakodnevnog života za svakog čoveka koji je u situaciji da zavisi od svog vozila. Preduslov za znalačko obavljenje ovog posla je veliko predznanje iz mehanike, ali i velika fizička izdržljivost.

S obzirom na to da se automobilska industrija stalno razvija i napreduje, od budućeg automehaničara se očekuje da stalno prati nove trendove, informiše se o novinama na automobilskom tržištu, da bude voljan i spreman na stalnu edukaciju. Ovo je posao od koga se može pristojno živeti ukoliko steknete poverenje vaših klijenata i ukoliko budu zadovoljni i sigurni u vaš rad.

Na akademiji Oxford imate mogućnost pohađanja tromesečnog kursa za automehaničara. On je organizovan iz dva dela, teorijskog i praktičnog. Teorijski deo nastave obavlja se u našim prostorijama, a praktični deo nastave možete pohađati u servisu sa kojim naša akademija ima saradnju ili po vašem izboru, u nekom od servisa koji sami pronađete i ugovorite praksu sa njim.

Obuka za automehaničara omogućiće vam da se osposobite za postavljanje standardne dijagnoze o stanju vozila, uz upotrebu dijagnostičkih alata, da ugrađujete, održavate i popravljate mehaničke sisteme, uređaje i njihove sklopove. Teorijski deo nastave u školi za automehaničara obezbediće vam znanje iz oblasti ugradnje, održavanja i popravljanja pneumatskih i hidrauličkih sistema. Ukoliko se odlučite da pohađate kurs za automehaničara savladaćete održavanje i popravljanje točkova, ali i opremanje motornog vozila dodatnom opremom i priborom. Obuka za automehaničara se vrši postupno, redosledom koji je primenjljiv u svakom savremenom servisu. Kandidati uče da kontrolišu funkcionalne sposobnosti motornog vozila pri prijemu vozila i funkcionisanje pojedinih sistema na vozilu, poštujući tehnička i radna uputstva i propise proizvođača. Osposobljavaju se da procenjuju obim i vrstu grešaka, oštećenja i kvarova i utvrđuju njihove uzroke, uz metodičko ispitivanje. Ovaj dijagnostički deo zanata je, zapravo, najvažniji nivo u bavljenju ovim poslom. Dobar automehaničar je, pre svega, dobar dijagnostičar uzroka problema na vozilu. Škola za automehaničara akademije Oxford teorijski deo nastave posvećuje i oblasti pogonskog motora: utvrđivanje stanja nepokretnih i pokretnih delova motora, utvrđivanje stanja delova razvodnog mehanizma, utvrđivanje postojanja mehaničkih oštećenja na delovima motora i preduzimanje postupaka radi postizanja funkcionalne ispravnosti sklopova.

U okviru našeg stručnog kursa za ovo zanimanje dobićete sve neophodne osnove i bazu znanja kako biste ovaj posao obavljali kvalitetno i uspešno. Cena kursa obuhvata priručnik, koji će vam pomoći u pripremanju teorijskog dela ispita, polaganje završnog ispita i izradu diplome. Praktični deo nastave ne ulazi u datu cenu.

Cena kursa i obuke za automehaničara je 15,000 RSD
U cenu su uračunati:

  • Priručnik
  • Polaganje završnog ispita
  • Izrada sertifikata

* NAPOMENA:

U cenu nije uračunato pohađanje praktične nastave

  • Ukoliko se odlučite da praktičnu nastavu pohađate u firmi sa kojom Akademija Oxford ima poslovnu saradnju, cena praktične nastave se kreće od 5000 RSD mesečno.
  • Ako sami pronađete firmu gde ćete pohađati praksu, cena je stvar dogovora između vas i te firme. U tom slučaju Akademija Oxford nije odgovorna za kvalitet prakse.

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com