Auto struka - auto tapetar

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Kneginje Milice br. 21, lokal br. 13 (na spratu), TC Stara Pošta, Jagodina, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
09.04.2023.
Trajanje kursa:
300 radnih sati
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Ada, Aleksandrovac, Aleksinac, Apatin, Aranđelovac, Arilje, Babušnica, Bač, Bačka Palanka, Bačka Topola, Bački Petrovac, Bačko Dušanovo, Bajina Bašta, Banatski Despotovac, Banja Koviljača, Banja Vrujci, Batočina, Bečej, Bečići, Bela Crkva, Bela Palanka, Beočin, Beograd, Blace, Bogatić, Bojnik, Boljevac, Bor, Bosilegrad, Brus, Bujanovac, Čačak, Čajetina, Čelarevo, Ćićevac, Čoka, Čokot, Crna Trava, Crvenka, Ćuprija, Čurčin, Despotovac, Despotovo, Dimitrovgrad, Doljevac, Donji Milanovac, Dragaš, Ečka, Erdevik, Futog, G. Sabanta, Gadžin Han, Gajdobra, Golubac, Gornja Vrežina, Gornji Matejevac, Gornji Milanovac, Grocka, Hajdučica, Inđija, Irig, Ivanjica, Jagodina, Jasenovik, Jelašnica, Kać, Kanjiža, Kikinda, Kladovo, Knić, Knjaževac, Koceljeva, Kopaonik, Kosjerić, Kostolac, Kovačica, Kovin, Kragujevac, Kraljevo, Krčedin, Krupanj, Kruševac, Kučevo, Kucura, Kula, Kuršumlija, Lajkovac, Lapovo, Lazarevac, Lebane, Leposavić, Leskovac, Lipljan, Ljig, Ljubovija, Loznica, Luča

CENA: 15000 din

Opis kursa

slikazanati.jpg

AUTO STRUKA - AUTO-TAPETAR

Uređivanje unutrašnjosti vozila je često jedan od načina da osvežite auto koji je izgubio na sjaju i prvobitnoj lepoti. U tom slučaju obraćate se autotapetaru koji menja izgled sedišta, patosnica, stranica i unutrašnje strane krova automobila ili bilo kog putničkog vozila. U zavisnosti od vaše želje, autotapetar može imati rešenje za izlizana ili oštećena sedišta, za dotrajale presvlake, a može izvršiti i sitnije promene, kao što su zamena zaštite na volanu ili ručice na menjaču.

Akademija Oxford, u svojoj ponudi stručnih obuka i kurseva ima i kurs za autotapetara. Na obuci za autotapetara kandidati stiču osnovna znanja o krojenju i izradi delova materijala za uređivanje i prepravku unutrašnjosti vozila. U našoj školi za autotapetara polaznik se upoznaje sa svim vrstama materijala koji su česti i pogodni za izradu i reparaciju sedišta, stranica, podova i unutrašnje strane krova vozila. U pitanju mogu biti: koža, eko koža, skaj, razne vrste mebl štofova i itisoni. Proučavaju se sastav i karakteristike ovih materijala. Da bi autotapetar svoj posao obavljao uspešno i kvalitetno, mora da poznaje tajne krojačkog zanata. Na kursu za autotapetara pripremićete se za uspešno iscrtavanje krojeva prema uzorku ili ručno, kao i za upotrebu svih alata i mašina neophodnih za izvođenje ovog dela posla. Obuka za autotapetara podrazumeva prenošenje znanja iz oblasti poznavanja tekstilnih i kožnih materijala i sunđera. U okviru ove obuke osposobićete se za tapaciranje sedišta, podova i plafona automobila, autobusa, kombija.

Kurs podrazumeva teorijski i praktični deo nastave. U ovom zanatu je najvažnije učiti od najboljih i najiskusnijih. Data cena kursa obuhvata priručnik, polaganje završnog ispita i izradu diplome, a praksa se plaća zasebno. Praktičnu nastavu možete obavljati u nekoj od radionica sa kojom akademija ima saradnju ili kod mentora koga sami izaberete.

Cena kursa i obuke za autotapetara je 15,000 RSD

U cenu su uračunati:

  • Priručnik
  • Polaganje završnog ispita
  • Izrada sertifikata

* NAPOMENA:

U cenu nije uračunato pohađanje praktične nastave

  • Ukoliko se odlučite da praktičnu nastavu pohađate u firmi sa kojom Akademija Oxford ima poslovnu saradnju, cena praktične nastave se kreće od 5000 RSD mesečno.
  • Ako sami pronađete firmu gde ćete pohađati praksu, cena je stvar dogovora između vas i te firme. U tom slučaju Akademija Oxford nije odgovorna za kvalitet prakse.

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com