Kurs knjigovodstva Samostalni knjigovođa - online

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Bulevar Mihajla Pupina 6/5/521, Novi Sad, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
07.06.2023.
Trajanje kursa:
3 meseca
Vreme održavanja:
na raspolaganju 24h
Gradovi u kojima se kurs održava:
Online - putem interneta

30%
popust
CENA: 23100 din | Moguće je plaćanje na rate.
Cena bez popusta: 33000 din
Popust važi do: 31-08-2023

Iskustva polaznika

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

Online kurs Samostalni knjigovođa

Kurs Samostalni Knjigovodja-ONLINE je odlicno osmisljen kako za polaznike tako i za one koje zele da svoje znanje dopune, na neki nacin da sebi postave dobre temelje za rad u knjigovodstvu. Obuhvacene su i na vrlo temeljan nacin objasnjene sve najvaznije oblasti u knjigovodstvu. Vrlo prakticno i efikasno. Sve preporuke za online kurs. Ja ovom prilikom zelim jos jednom da se zahvalim na strpljenju, lljubaznosti i toleranciji mentorima Nadi i Jeleni.

25.03.2020. - Tamara


Kurs knjigovodstva Samostalni knjigovođa - online

Prvi put sam imao priliku da pohađam jedan online kurs (samostalni knjigovođa online) i veoma sam zadovoljan istim. Naime, iako sam bio skeptičan u početku kako će sve to funkcionisati, na kraju mogu reći da nisam pogrešio što sam upisao ovaj kurs. Nada i Jelena su vrlo ažurne prilikom dostavljanja materijala i uputstava za vežbe kao i otključavanja istih u aplikaciji. U svakoj lekciji sam dobio sve neophodne materijale za rad koje sam čuvao i koristiću ih i dalje u svom radu (zakoni, pravilnici, blanko obrasci, itd.). Vežbe su dosta dobro objašnjene i bio sam u mogućnosti da vidim i knjižim na osnovu realnih dokumenata. Promene su povezane od prve do poslednje vežbe tako da sam imao utisak da stvarno radim u knjigovodstvu u nekom preduzeću. Sve u svemu, utisci su pozitivni i preporučio bih svima da pohađaju kurs, sigurno neće pogrešiti.

04.03.2020. - Aleksandar


Kurs knjigovodstva Samostalni knjigovođa - online

Kurs za samostalnog knjigovođu (online) je zaista kompletan i sadržajan kako za početnike u računovodstvu tako i za one koji se već njime bave.Lekcije i vežbe su detaljno objašnjenje i bez problema se prelaze.Materijal koji se dobija u toku rada može vam poslužiti i kasnije pogotovo je značajan deo koji se odnosi na aktuelne zakone. Mentor uvek na raspolaganju da pomogne.Nećete pogrešiti ako se odlučite da pohađate ovaj kurs.

04.03.2020. - ivana


Kurs knjigovodstva Samostalni knjigovođa - online

Kurs samostalna knjigovođa online je vrlo dobro osmišljen, jasan i veoma praktičan. Online kurs bi preporučila zaposlenima i onima koji nisu u mogućnosti da fizički prisustvuju predavanjima. Nadam se da će mi stečeno znanje pomoći u daljem radu. Sve pohvale za mentore Nadu i Jelenu koje su imale mnogo strpljenja i razumevanja u toku kursa. Želim Vam uspešan rad i sve najbolje!

04.03.2020. - Višnjei


Kurs knjigovodstva Samostalni knjigovođa - online

Kurs samostalni knjigovođa – online je odlično osmišljen sa konkretnim primerima iz prakse. Veoma sam zadovoljna, kako sa teorijskom edukacijom, tako i sa praktičnom obukom u aplikaciji i knjigovodstvenom programu. Sve pohvale za kurs!!!

04.03.2020. - Jasmina


Kurs knjigovodstva Samostalni knjigovođa - online

Kurs samostalni knjigovodja-online je odlicno osmisljen za sve koji tek pocinju ili zele da ucvrste svoje steceno iskustvo.Lekcije i vezbe su detaljno objasnjene i stvarno se lako snaci ,odusevljena sam pristupom aplikaciji koja je dostupna 24 casa. Takodje veliko HVALA mentoru Jeleni Bogdanovic na podrsci u svakom trenutku i ogromnom razumevanju. Sve preporuke za kurs!

04.03.2020. - Sladjana


Kurs knjigovodstva Samostalni knjigovođa - online

U školi Finance Team sam završila kurs ovlašćeni knjigovođa – napradni akademski. Sto se tice kursa, prezadovoljna sam i zaista sam uzivala u nacinu rada i pristupa materiji, kao i programu i svemu ostalom. Mentor Jelena je izuzetna, strucna i iznad svega strpljiva i temeljna. Zahvalna sam sto sam imala priliku uciti od nje i sto sam imala priliku pohadjati Vas kurs.

04.03.2020. - Suzana


Kurs knjigovodstva Samostalni knjigovođa - online

Kurs samostalni knjigovodja – online je praktican i efikasan nacin da se nauci knjigovodstvo kao i da se obnovi ranije steceno znanje. Svaka lekcija i vezbe su sazete i dobro objasnjene tako da se brzo i sa lakocom moze savladati gradivo. Mentor Jelena je u svakom trenutku dostupna ako vam nesto nije jasno. Sve pohvale i iskrena preporuka!

01.07.2019. - Ranka


Kurs knjigovodstva Samostalni knjigovođa - online

Kurs Samostalni knjigovođa – online je odličan izbor za svakoga ko želi da savlada mnogo oblasti potrebnih za bavljenje knjigovodstvom. Takođe, dobar je izbor i za one koji žele da utvrde znanje koje imaju, na brz i efikasan način, radom od kuće. Svima zainteresovanim za knjigovodstvo bih ga preporučila.

01.07.2019. - Aleksandra


Kurs knjigovodstva Samostalni knjigovođa - online

SAMOSTALNI KNJIGOVODJA online kurs je praktican, jasan, odlicno osmisljen za pocetnike, preporucujem ga svima koji zele da nauce vodjenje knjigovodstva. Sve pohvale…

01.07.2019. - Bojana


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.
=Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.

Povratak na opis kursaPogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com