Kurs za nutricionistu

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Studenski trg br.17 , Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
 
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
5 dana, 2h dnevno
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Srbija, Beograd

CENA: 15000 din

Opis kursa

 

Kurs za nutricionistu ili Akademski kurs za nutricioniste (kurs ishrane) pruža sticanje naprednih teorijskih i praktičnih znanja i veština iz oblasti ishrane. Ovaj kurs je temeljan i bogat program, koji obuhvata predavanja iz principa i zakona ishrane, rada sa klijentima i ličnog razvoja polaznika.

CILJ

Kada je reč o kursu ishrane, cilj Edukativnog Centra Regular People  je da polaznici steknu znanja i veštine iz oblasti kojima se bave nutricionisti i budu pomoć i savet svima koji žele zdravo da se hrane. 

TEME

Nutricionista podrazumeva hranljivu vrednost hrane, odnosno način na koji se hranljive materije koriste u organizmu i vezu između ishrane i zdravstvenog stanja. Nutricionista sastavlja planove ishrane i nadgleda način pripreme, sprečava i leči bolesti, promovišući zdravu ishranu i predlaže izmenu u načinu ishrane. Određene navike u životu, a jedna od najznačajnijih je ishrana, mogu stvoriti snažne predispozicije ka različitim bolestima, a naravno zdrave navike imaju moć da ih spreče, smanje ili otklone.

Ono što izdvaja ovaj akademski kurs nutricionizma je obuka polaznika za ovladavanje jedinstvenim sistematskim pristupom u izboru savetovanja klijenata. Kurs za nutricionistu je postao veoma popularan, zbog širokog spektra mogućnosti, koje pruža kako laicima, tako i lekarima, apotekarima, sportistima i sličnim zanimanjima!

CENA

15.000 dinara. Svaki polaznik dobija sertifikat, koji je priznat za rad na kruzerima, u inostranstvu i naravno i kod nas.

TRAJANJE

Kurs traje 5 dana, po dva sata dnevno. Polaznik je sam sa edukatorom, nije rad u grupi, pa samim tim se može još bolje preneti znanje!

Polaganje kursa:

Mogućnost polaganja u svim gradovima Srbije

 

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com