Kurs za negovateljice

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Radoslava Grujića 3 - Vračar, Beograd, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
3 meseca
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: 37000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Povratak na opis kursa


Iskustva polaznika

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

Obuka za masažu oklagijama (maderoterapija)

Odličan kurs. Puno praktične nastave, odličan profesor. Zaista pametno uložen novac.

28.02.2018. - Marija


Engleski jezik nivo B1

Ne znam koliko sam kompetentna da komentarišem kurs ove ustanove s obzirom da smo do sada imali samo 4 časa, detaljne informacije ću vam saopštiti na kraju kursa, ali ono što sad mogu reći: jako sam zadovoljna i predavačem a još više knjigom iz koje učimo, smatram da je jako dobro koncipirana i napisana.Časovi su tako osmišljeni da puno pričamo, čitamo, slušamo cd, radimo gramatiku i što je najzanimljivije uzivamo i smejemo se. Ja sam neko ko je silom prilika morao da uči engleski i od istog sam bežala ko "đavo od krsta", ali ovde zaista uživam. Zadovoljna sam i lokacijom jer je u blizini Slavije. Malo mi smeta što u grupi ima nas desetak i što smo generacijski pomešani. Smatram da su možda malo skuplji i ja kao student teško sebi mogu da priuštim takav "luksuz". Takodje zameram što profesorka kasni,ali za sve ukupni paket za sada dajem ocenu 4+(na skali od 1 do 5).I da nisam dobila stranog predavača, već je predavač naseg porekla.

11.11.2012. - Dragana


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.
=Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.

Povratak na opis kursaPrilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com