Kurs za muškog / ženskog frizera

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Trg cara Jovana Nenada 15, Subotica, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
288 časova
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Subotica

CENA: 28000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

 

 Kurs za muškog/ženskog frizera

Ishodi učenja

Nastava na kursu za frizera se sastoji od 80 časova teorijske i 400 časova praktične nastave. Polaznci koji uspešno polože ispit iz teorijskog dela biće upoznati sa alatom i materijalima koji se koriste, tipovima kose i načinima negovanja i oblikovanja kose, kao i sa svim ostalim temama bitnim za frizerski zanat. Svaki polaznik kursa za frizere ima obavezu da obavi i stručnu praksu u trajanju od 400 časova u nekom od komercijalnih frizerskih salona ili u specijalnom frizerskom salonu Otvorenog univerziteta, uz nadzor i instruktažu vrhunskih stručnjaka.

Nakon praktičnog dela obuke, polaznici će naučiti kako se pravilno pere i suši kosa, upoznaće se sa svetskim trendovima linija i tehnikama šišanja, tehnikama farbanja kose, kao i aktuelnim trendovima u ovoj oblasti. Po završetku praktične nastave polaznici polažu ispit iz praktičnog dela i svoje modele predstavljaju na tradicionalnoj završnoj modnoj reviji frizura.

Izvođenje nastave i trajanje

Obuka za muškog/ženskog frizera traje pet meseci. Teorijska i praktična nastava se izvodi u grupama u savremeno opremljenom frizerskom salonu Otvorenog univerziteta, uz obezbeđen sav potreban alat, materijal i literaturu.

Svim polaznicima, koji sa uspehom polože teorijski i praktični deo ispita, Otvoreni univerzitet izdaje certifikat o osposobljenosti za muškog/ženskog frizera.

Način plaćanja

Za sve obrazovne oblike važi mogućnost plaćanja na rate.

Prijave i dodatne informacije:

Info pult Otvorenog univerziteta: ponedeljak - petak 8.00 - 19.00h i putem telefona ili emaila.

 

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com