Kurs za muško ženskog frizera

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Bulevar Mihajla Pupina 6 sprat 5 soba 501, Novi Sad, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
03.02.2020.
Trajanje kursa:
Četiri meseca, 170 školskih časova teorije i prakse
Vreme održavanja:
prepodnevni, večernji, vikendom, poslepodnevni, termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Aleksinac, Beograd, Niš, Niška Banja, Novi Beograd, Novi Sad, Odžaci, Šabac, Senta, Smederevo, Srbobran, Vladičin Han

CENA: 33000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

KURS ZA MUŠKO ŽENSKOG FRIZERA osposobljava polaznike za rad u frizerskim salonima, da vode sopsteve frizerske salone, da rade u WELNESS i SPA centrima u zemlji i inostranstvu i na luksuznim prekoookeanskim brodovima. Nastavu drži kvalifikovan, vrlo iskusan predavač. Nakon polaganja ispita polaznici dobijaju diplomu stručne osposobljenosti za muško ženskog frizera. Bilo da se podsećate ili učite frizerski zanat prvi put diploma vam pomaže da se zaposlite, napredujete na poslu ili započnete sopstveni posao.

Kurs za muško ženskog frizera  se odvija u kabinetu Zanatsko obrazovnog centra Adžija i traje četiri meseca.

Obuka je rasporedjena u 170 školskih časova rada (teorije - 32 školska časa i prakse – 138 časa,) u kabinetu za frizere u Adžiji i četiri meseca dodatnog praktičnog rada u frizerskim salonima sa kojima Adžija ima potpisan ugovor o poslovnoj saradnji.

Nastava se odvija dva puta nedeljno po 4 školska časa.

Praktičan rad je na živim modelima i u realnim salonskim uslovima.

Nakon obuke organizujemo ispit koji se sastoji iz dva dela. Prvi deo se odnosi na usmeno ispitivanje iz  osnova struke, tehnologije zanimanja i dermatologije. Drugi  deo se odnosi na praktičan rad.

Cena obuke je 33.000.00 dinara i plaća se na 4 mesečne rate. Cena literature je 1.000,00 dinara.

Cena ispita je 3.000,00 dinara.

Plaćanje u 4 mesečne rate.

PROVERA ZNANJA – je predvidjena za polaznike koji imaju radno iskustvo kao muško ženski frizeri u trajanju od najmanje četiri meseca. Provera znanja se organizuje svake poslednje nedelje u mesecu a po potrebi i češće.

Cena provere znanja je 25.000,00 dinara i može se platiti u dve rate.

Osim kursa za muško ženskog frizera u Centru za negu lepote možemo ponuditi i druge kurseve npr. kurs za kozmetičara, masera – klasična masaža i viši nivo masaže, kurs za pedikira – manikira sa nadogradnjom noktiju, kurs šminkanja, kurs depilacije...

Specifičnost ovakvih obuka Centra je da u svojim kabinetima izvodi praktičnu i teorijsku nastavu. Programi koji prate savremene trendove, dobro osmišljen rad sa polaznicama, razlog su velikog broja zaposlenih, a diploma je međunarodno priznata zbog standarda TÜV NORD EN ISO 9001:2015. Nakon obuke u ovom centru dobijaju se diplome koji vam daju mogućnost zaposlenja  u salonima ili otvaranje sopstvenog salona (samostalna delatnost), kako u našoj zemlji tako i u inostranstvu.

Poglejdate slike sa kursa - SLIKE

slika1.png 

slika2.png

slika3.png

slika4.png

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com