Kurs nadogradnje noktiju

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Trg cara Jovana Nenada 15, Subotica, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
50 časova
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Subotica

CENA: 20000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

 

Zašto učiti nadogradnju noktiju?

Kod određenog broja žena i u specifičnim situacijama za održavanje noktiju nije dovoljan običan manikir. Usled izloženosti ruku, a pre svega noktiju, različitim klimatskim, hemijskim i mehaničkim uticajima, nokti postaju slabi i gube na svom kvalitetu. Jedno od najrasprostranjenijih rešenja za takve probleme je nadogradnja noktiju. Manikir koji je osposobljen za nadogradnju noktiju, pored preciznosti, treba da poseduje i kreativnost, ali i želju za konstantnim usavršavanjem i praćenjem svetskih trendova.

Ishodi učenja
Polaznici koji sa uspehom završe program obuke i polože ispit iz teorijskog i praktičnog dela bićete osposobljeni za nadogradnju noktiju koristeći tri najzastupljenije tehnike: gel, akril i tips, kao i za korekciju nadograđenih noktiju. Tokom trajanja kursa, svaki polaznik može da se odluči želi li da se specijalizuje za samo jednu od navedeniih tehnika ili želi da savlada sve tri tehnike u ponudi.

Izvođenje nastave i trajanje
Obuka za nadogradnju noktiju traje tri meseca. Teorijska i praktična nastava se izvodi u grupama u namenski opremljenom salonu Otvorenog univerziteta, uz obezbeđen sav potreban alat, materijal i literaturu.
Svim polaznicima, koji sa uspehom polože teorijski i praktični deo ispita, Otvoreni univerzitet izdaje certifikat o osposobljenosti za nadogradnju noktiju.

Prijave, upis i način plaćanja
Upis se vrši tokom cele godine. Za sve obrazovne oblike važi mogućnost plaćanja na rate.

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com