Kurs knjigovodstva

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Ustanička 189/4a, Beograd, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
30 časova
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: 39900 din | Moguće je plaćanje na rate.

Iskustva polaznika

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

Kurs knjigovodstva

Obzirom da sam imala nesiguran radni odnos, odlučila sam da se prekvalifikujem i osposobim za samostalan rad. Oduvek me je privlačilo knjigovodstvo i odlučila sam da pohađam online kurs KGB akademije. Bila sam u početku malo sumnjičava u domete kursa, ali sam ubrzo uvidela da online platforma Moodle i računovodstveni softver MiniMax pružaju optimalne mogućnosti za učenje. Uložila sam ogroman lični napor i uz mentore uspešno savladala kurs. Osećam da sam upotpunila znanje i da se mogu uhvatiti ukoštac sa praktičnim radom u knjigovodstvu. Očekujem u narednom periodu da se uključim u online praksu čime ću još više podići nivo osposobljenosti za samostalan rad. Moja je preporuka da ko ne može pohađati face-to-face kurs računovodstna (uživo u nastavnom centru) to može uspešno sasvladati kroz ONLINE pristup. Ako sam ja to uspela (sa petoro dece oko sebe) vi ćete još bolje.

18.02.2022. - RUŽENA


Kurs knjigovodstva

Završila sam srednju školu i fakultet u Italiji i po preseljenju u Srbiju želela sam da se osposobim za samostalno vođenje poslovnih knjiga. Slučajno sam saznala od prijateljice da KGB akademija drži odlične kurseve i da je ta pravo mesto za edukaciju. Početak je bio malo konfuzan, ali što je vreme odmicalo ja sam se prilagodila tempu rada i uspešno savladala kurs. Posebno ističem edukativnu praksu koja podrazumeva rad stvarnih firmi koji se nalaze u portfoliju KGB finance doo Beograd primenjujući jedan od najpopularnijih knjigovodsvenih softera - MiniMax. Uz moj nesebičan trud i podršku mentora stekla sam visok stepen samostalnosti u radu i na ideju profesora Krstovića otvorila sam svoje privredno društvo MONDO finance doo Beograd za pružanje knjigovodstvenih usluga. Danas, nakon 10 godina rada, sa preko tridesetak firmi, lagodno živim od sopstvenog biznisa. Ako sam ja uspela u ispunjenju svojih ciljeva sigurna sam da i vi možete uz pomoć KGB akademije da trasirate sopstveni životni put.

14.10.2020. - Jasmina


Kurs knjigovodstva

Zovem se Saša Aleksić, diplomirani sam ekonomista, vlasnik  preduzetničke firme ASM LEADER CONSULTING koja posluje unazad 4 godine; freelancer; Za kurs sam se odlučio u sklopu strategije za buduće poslovanje a to je usmerenje na controling poslove za šta mi je razumevanje procesa knjiženja bilo neophodno. Kgb akademiju sam odabrao analizom aktuelnih internet ponuda za online kurseve, jer mi je trebao online kurs koji traje kraće od 2 meseca, sa ozbiljnom e-Learning platformom ( sa čim sam se upoznao iz recenzija i komentara prethodnih polaznika); Generalno sam zadovoljan kursom, znanje koje je stečeno u tako kratkom roku da bi se održalo mora stalno da se ponavlja i obnavlja. Mnoge stvari su lepo prezentovane, bilo je i kategorija koje uopšte nisu tangirane kao npr. knjiženje kredita, pasivnih i aktivnih vremenskih razgraničenja i sl., što je mene kao bivšeg bankara posebno interesovalo. Svideo mi se pristup ručnog knjiženja u dnevniku, glavnoj knjizi i analitičkim karticama. Što se programa tiče, eksperimentalno sam radio u MiniMaxu vrlo kratko a najviše u Billansu na čije funkcionisanje imam mnogo primedbi; Trenutno pohađam ONLINE edukativnu praksu i još uvek ne mogu da dam svoj sud o njoj. U svakom slučaju, mislim da je knjigovodstvo izuzetno odgovorna delatnost koja proizvodi i veliku zakonsku odgovornost, tako da su moja očekivanja da se nakon izvesnog vremena provedenih na praksi i uz podršku mentora osposobim za samostalan rad; Preporučio bih kurs zainteresovanim kandidatima i to sam i uradio u dva slučaja i pokušao da ubedim svoje prijatelje da krenu sa kursom u KGB akademiji. Kurs ima sve neophodne mehanizme za nesmetan rad, pre svega Online verzija koja omogućava da radite kad god za to imate vremena, čak i pojačanim intenzitetom; Naravno bilo je stvari koje su mi smetale tokom kursa, ali koje nisu bitno narušavale sam koncept i rezultat kursa od čega posebno ističem: neuskladjenost teorijskih lekcija - Tema i Video materijala (koji su u nekim slučajevima nisu bili ažurirani – dobio sam objašnjenje da sam sa još jednim kolegom poslednja grupa na staroj platform i da se radi nova u kojoj sam i okončao kurs); vođenje kepu knjige u VP (od 2016. god. je ukinuta ta obaveza); odsustvo blagovremene reakcije na moje komentare na samoj platformi Moodle-a (doduše reagovalo se ažurno na poslate mejlove); samokontrola domaćih zadataka i upoređivanje sa dostupnim rešenjima (smatram da bi ih ipak trebalo pregledati); Pohvala za g-dina Krstovića da je veoma staložen i sa bogatim iskustvom i znanjem, bio je spreman da me sasluša i u večernjim časovima i nakon isteka radnog vremena i da rešimo sve nejasnoće i na toj komunikaciji nemam nikakvu zamerku, samo pohvale. 

14.10.2020. - Saša


Kurs knjigovodstva

Imam sve pohvale za KGB kurs knjigovodstva koji sam završila posle srednje škole. Ovaj kurs je pravi izbor za ljude koji su spremni da odvoje dobar deo svog vremena i posvete se učenju, jer je kurs sam po sebi jako intezivan, ali uz odličnog predavača sve se brzo savlada. Nakon završenog kursa, praksa koja vam se pruža u agenciji upotpunjuje vaše znanje koje ste stekli tokom kursa, što lično meni jako puno znači. Onoliko koliko ste spremni i koliko želite da naučite toliko vam pruža KGB finance.

14.10.2020. - Aleksandra


Kurs knjigovodstva

Moje ime je Nataša Martinović i po zanimanju sam diplomirani ekonomista. Trenutno sam nezaposlena, a obzirom da sam uspešno savladala ispit na kursu knjigovodstva sada obavljam edukativnu praksu u KGB akademiji. Moja ljubav prema računovodstvu datira još iz srednje škole. Nakon završenog fakulteta svo moje dosadašnje iskustvo je vezano za računovodstvo i finansije. Želja da svoje znanje proširim i započnem posao jednog knjigovodje navela me je da upišem kurs knjigovodstva. Čitajući razne komentare na internetu na osnovu iskustva sa računovodstvenih kurseva, pažnju mi je privukao sajt KGB akademije i to najviše zbog neograničene prakse i rada u realnom poslovnom okruženju. Prijavila sam se za kurs i moje putovanje kreće... Kurs je izuzetno intenzivan, a za sve one koji nemaju prethodnog iskustva sa računovodstvom može biti u početku pomalo konfuzan. Međutim, učenjem i radom se sve može savladati. Nakon položenog ispita, krećem sa praksom što je još jedan od koraka ka ostvarenju cilja: postati pouzdani knjigovodja. Praksa se radi na konkretnim primerima u realnom okruženju u programu MiniMax. Svi koji se bave ovim poslom znaju prednosti ovog programa. Svakodnevno suočavanje sa novim situacijama i dogadjajima je nešto što se ne uči na času, već se kroz praksu i znanje mentora uči "na terenu", a to je nešto što nema cenu. Ništa se ne može naučiti preko noći pa ni ovaj posao. Zato svi oni koji su spremni da se posvete učenju i savetima mentora i profesora KGB akademije sigurno neće biti nezadovljni. Koliko budete spremni da radite i učite kroz rad i naravno na svojim greškama, toliko će dugo trajati proces vašeg osamostaljivanja. Moje putovanje ka proširivanju knjigovodstvenog znanja još uvek traje iako je trenutno na visokom nivou. Međutim, sve dok ne bude na vrhunskom, ostajem u KGB akademiji...

14.10.2020. - Nataša


Online kurs knjigovodstva

Zovem se Maja Ljubinković, diplomirani ekonomista – master menadžer ljudskih resursa. Zaposlena sam u struci. Za kurs knjigovodstva sam se odlučila zato što mi je bilo potrebno da ovladam praktičnim osnovama knjiženja. KGB Akademiju sam odabrala nakon detaljne potrage i čitanja komentara na internetu o školama knjigovodstva. Bilo mi je važno da je kurs koncipiran tako da učimo kroz primere iz prakse, kako ručno knjiženje tako i u odgovarajućem knjigovodstvenom programu. Još uvek nisam stigla da pohađam edukativnu praksu u prostorijama KGB Finance, ali planiram čim budem imala vremena za to. Smatram da će mi praksa veoma doprineti da obnovim i učvrstim gradivo savladano kroz kurs, ali i da se susretnem sa drugačijim primerima iz prakse i time naučim dosta novih stvari. Zbog nedostatka vremena, ponuđena mi je i opcija da praksu obavljam online, što trenutno razmatram. Ovaj kurs bih preporučila svima koji žele da uče i napreduju. Potrebno je prilično vremena i angažovanja ukoliko želite da kvalitetno savladate gradivo i položite ispit, ali je velika prednost što je kurs osmišljen tako da se prolazi i kroz teoretski i kroz praktični deo, kako ručna evidencija knjiženja tako i u programu MiniMax, i uvek se možete obratiti mentoru za pomoć i razjašnjavanje nedoumica u toku učenja.

14.10.2020. - Maja


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.
=Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.

Povratak na opis kursaPogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com