Kurs knjigovodstva

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Salvadora Aljendea 23, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
15.09.2018.
Trajanje kursa:
55 časova
Vreme održavanja:
celodnevni
Gradovi u kojima se kurs održava:
Pančevo, Vršac, Ruma, Kovin, Beograd, Smederevo, Požarevac, Kragujevac, Kruševac

CENA: od 24000 din

Opis kursa

KNJIGOVODSTVO SA RAČUNARIMA – BEOGRAD

Obuhvata osposobljavanje za obavljanje knjigovodstvenih poslova za privatna i društvena preduzeća i vođenje poslovnih knjiga za trgovinske, ugostiteljske i zanatske radnje i agencije. Ukupni fond časova je 69 od čega je 50 časova ručno vođenje knjiga, 4 časa je ispit-pismena provera znanja i 15 časova je rad na računaru što podrazumeva 9 časova uvoda u računare (Windows, Word i Excel) i 6 časova prezentacija programa za vođenje poslovnih knjiga na računaru. Realizuje se jednom nedeljno po 4 časa, ukupno 3 meseca. Obezbeđeni su prateći materijali : knjiga koja prati kurs u kojoj imaju praktični primeri knjiženja, kontni okvir, zbirka zadataka i CD ZA VOĐENJE POSLOVNIH KNJIGA NA RAČUNARU GRATIS SVAKOM UPISANOM. Po završetku ručnog vođenja knjiga polaže se pismena provera znanja i u zavisnosti od broja poena na tom ispitu dobija se diploma stručne osposobljenosti za knjigovođu ili samostalnog knjigovođu sa kojom se mogu samostalno voditi knjige, otvoriti knjigovodstvena agencija ili preduzeće za pružanje usluga vođenja poslovnih knjiga. Po novom Zakonu o računovodstvu i reviziji, svako lice koje ima sertifikat za vođenje poslovnih knjiga može potpisivati završni račun pod uslovom da ima otvorenu agenciju ili preduzeće za knjigovodstvo.

KNJIGOVODSTVO BEZ RAČUNARA – NA TERENU

Obuhvata osposobljavanje za obavljanje knjigovodstvenih poslova za privatna i društvena preduzeća i vođenje poslovnih knjiga za trgovinske, ugostiteljske i zanatske radnje i agencije. Ukupni fond časova je 54 od čega je 50 časova ručno vođenje knjiga, a 4 časa je ispit-pismena provera znanja Realizuje se jednom nedeljno po 4 ~asa, ukupno 2 meseca. Obezbeđeni su prateći materijali : knjiga koja prati kurs u kojoj imaju praktični primeri knjiženja, kontni okvir, zbirka zadataka i BESPLATAN CD ZA VOĐEWE POSLOVNIH KNJIGA NA RAČUNARU. Po završetku ručnog vođenja knjiga polaže se pismena provera znanja i u zavisnosti od broja poena na tom ispitu dobija se diploma stručne osposobljenosti za knjigovođu ili samostalnog knjigovođu sa kojom se mogu samostalno voditi knjige, otvoriti knjigovodstvenu agenciju ili preduzeće za pružanje usluga vođenja poslovnih knjiga. Po novom Zakonu o računovodstvu i reviziji, svako lice koje ima sertifikat za vođenje poslovnih knjiga može potpisivati završni račun pod uslovom da ima otvorenu agenciju ili preduze}e za knjigovodstvo.

INDIVIDUALNA NASTAVA (1 -2 polaznika) PO ODOBRENJU DIREKTORA

Ukupno 10 dolazaka, 11 dolazak je ispit.

Cena je: 31.000.00+2000 knjige +1500 ispit = 34.500.00

Cene kurseva su više nego pristupačne i pravljene shodno kupovnoj moći u zemlji.

Prijavite se online i ostvarite popust na cenu kursa!

Cena za nastavu u grupi je  24 000 dinara. Važeći sertifikati za otvaranje agencije za pružanje usluga trećem licu. Fond časova je 55. Ralizacija nastave je u okviru 14 dolazaka.

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com