Kožarska struka - krznar

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Kneginje Milice br. 21, lokal br. 13 (na spratu), TC Stara Pošta, Jagodina, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
09.06.2023.
Trajanje kursa:
300 radnih sati
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Ada, Aleksandrovac, Aleksinac, Apatin, Aranđelovac, Arilje, Babušnica, Bač, Bačka Palanka, Bačka Topola, Bački Petrovac, Bačko Dušanovo, Bajina Bašta, Banatski Despotovac, Banja Koviljača, Banja Vrujci, Batočina, Bečej, Bečići, Bela Crkva, Bela Palanka, Beočin, Beograd, Blace, Bogatić, Bojnik, Boljevac, Bor, Bosilegrad, Brus, Bujanovac, Čačak, Čajetina, Čelarevo, Ćićevac, Čoka, Čokot, Crna Trava, Crvenka, Ćuprija, Čurčin, Despotovac, Despotovo, Dimitrovgrad, Doljevac, Donji Milanovac, Dragaš, Ečka, Erdevik, Futog, G. Sabanta, Gadžin Han, Gajdobra, Golubac, Gornja Vrežina, Gornji Matejevac, Gornji Milanovac, Grocka, Hajdučica, Inđija, Irig, Ivanjica, Jagodina, Jasenovik, Jelašnica, Kać, Kanjiža, Kikinda, Kladovo, Knić, Knjaževac, Koceljeva, Kopaonik, Kosjerić, Kostolac, Kovačica, Kovin, Kragujevac, Kraljevo, Krčedin, Krupanj, Kruševac, Kučevo, Kucura, Kula, Kuršumlija, Lajkovac, Lapovo, Lazarevac, Lebane, Leposavić, Leskovac, Lipljan, Ljig, Ljubovija, Loznica, Luča

CENA: 15000 din

Iskustva polaznika

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

Kurs za masera

Jos uvek pohađam kurs za masera u Pacevu, zadovoljna sam predavanjem. Potpisala sam ugovor sa Akademijom Oxford na tri meseca, mislim da je to malo da bi se kvalitetno naučilo gradivo.

17.12.2015. - Kristina


Kurs za masera

Završavam kurs masaže za nekih dve nedelje u Beogradu i nisam zadovoljna kursom. Prvo, zato što je na njihovom sajtu pisala cena od 10000 din, koja se po kontaktiranju škole pretvorila u 25000 din za 76 radnih sati. Posle dužeg dvoumljenja sam ipak upisala ovu školu uprkos netačnoj informaciji sa sajta zbog obima gradiva i broja časova. Kvalitet instruktora i samih časova je zadovoljavajući, gradivo koje smo prešli prešli smo kvalitetno. Veliki je problem što nas je bilo puno u grupi, a škola ima samo jedan sto za masažu i jako male učionice, pa dok jedan radi ostali moraju da gledaju. Zbog toga i zbog činjenice da su mnogi zaposleni instruktor nas je delio u grupe. Međutim, pojavio se problem da zbog tih manjih grupa instruktor odbija da nam održi sve predviđene časove. Za sada smo imali oko 30 školskih časova a ne radnih sati, a predviđeno je da kurs završimo za 2 nedelje. Od gradiva smo prešli relaks masažu leđa i lica i terapeutsku leđa. A kad ćemo ostatak gradiva zaista ne znam kao i kako da se održi još više od polovine časova. Zbog svega toga planiram da uložim žalbu koordinatorima nastave zato što je oglas bio manipulativan i neistinit. Ovu školu sigurno ne bih ponovo upisala. Ako se nešto bude promenilo napisaću ponovo komentar sa novostima.

10.11.2015. - Ana


Online kursevi stranih jezika

Završila sam A1 kurs španskog jezika, online. Zadovoljna sam profesorom, cenom i intenzitetom kursa.

18.10.2015. - Hristina


Kurs nemačkog jezika

Sve pohvale za Akademiju iz Niša, prezadovoljna sam časovima i intenzitetom rada. Odlična cena i odličan kvalitet.

08.10.2015. - Marija


Kurs za grafički dizajn

Sve pohvale za Akademiju Oxford za organizaciju i posebna pohvala za predavače iz Beograda koji su svoji kvalitetnim predavanjima i savršenim prenosom znanja uspeli čak i mene da nauče. Hvala svima.

17.05.2014. - Zoran


Profesionalni kurs za prevodioce i sudske tumače

Sviđa mi se sto ima dosta primera prevoda za razne institucije, jer je tako najlakše da se savladaju osnove stručnog prevođenja. Bilo je super.

10.05.2014. - Relena


Ubrzani kurs nemačkog jezika za medicinare

Završila sam kurs nemackog jezika za medicinske radnike, položila B1 na Goethe institutu, zaposlila se u Berlinu. Hvala Akademiji Oxford na svemu.

08.05.2014. - Danijela


Kurs za masera

Prezadovoljan sam kursom masaže, pravi profesionalci. Po završenom kursu nakon 20 dana na preporuku Akademije Oxford dobio sam posao. Hvala Vam, preporučujem svima.

02.05.2014. - Marko


Online kurs daktilografije i knjigovodstva

Htela bih da pohvalim Akademiju Oxford, završila sam dva online kursa i prezadovoljna sam organizacijom posla, jednostavno se pilagođavaju meni u svakom pogledu i kada je u pitanju plaćanje, kod njih jednostavno možeš da platiš na koliko rata tebi odgovara, profesori jednostavno znaju da prenesu znanje. Svima toplo preporučujem ovu čkolu, imaju nemački sistem poslovanja, precizni i nikada nijedan čas ne kasni. Čista desetka.

01.05.2014. - Karolina


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.
=Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.

Povratak na opis kursaPogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com