Smart working - tajna kreativnih i inovativnih timova

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Stanoja Glavaša 17A, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
14.10.2019.
Trajanje kursa:
1 dan
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Srbija, Beograd

76%
popust
CENA: 6000 din
Cena bez popusta: 25000 din
Popust važi do: 31-10-2019

Opis kursa

 

Smart working - tajna kreativnih i inovativnih timova

 

Zašto raditi teško kad je bolje pametnije? 

 


 

 

Tajna je u balansu privatnog i poslovnog života koji, grubo gledano, sadrži dva segmenta:

  • Prvi se odnosi na pojedinca (kako svako od nas da doprinose boljem balansiranju - postavljanje ciljeva, upravljanje vremenom, upravljanje stresom, efekti lične istorije/vrednosti/pretpostavke).
  • Drugi se odnosi na organizaciju - šta organizacija može da uradi da podrži balansiranije funkcionisanje zaposlenih i zašto bi uopšte bila motivisana da se time bavi (sem iz razloga društvene odogovrnosti). Naravno, pored programa podrške (work-life balance program) potreban je i niz drugih preduslova da bude ispunjen kako bi program dao rezultate.

Balans privatnog i poslovnog života na prvi pogled zvuči kao prosto ugađanje zaposlenom čijih posledica se poslodavci vrlo često plaše. Plaše se najviše gubitka kontrole, nesavesnog rada, pada produktivnosti, pa čak i propasti poslovanja.

Međutim, ne radi se samo o "ugađanju" niti je "ugađanje" dovoljno. Radi se zapravo o mudrom balansiranju kontrole i fleksibilnosti u radu sa zaposlenima. Podrazumeva zaokret u odnosu na "klasičan" (uniforman i nefleksibilan) odnos gazda-zaposleni (koji je uglavnom davao isto tako "klasične" i u najboljem slučaju osrednje rezultate).

Podržavanje balansa privatnog i poslovnog života, podrazumeva izgradnju odnosa uzajamnog poverenja i timski rad na ostvarenju jasnih i realnih poslovnih ciljeva. Podrazumeva podršku slobode, ali i lične odgovornosti. Iznad svega to je promena pristupa koja podrazumeva strateški iskorak iz uobičajenih obrazaca razmišljanja i postupanja za poslodavca, ali i za zaposlenog. To znači da i sam preduzetnik i kompanija treba da ostvare određeni stepen "zrelosti" kako bi napravili iskorak koji donosi nemerljive benefite i jednoj i drugoj strani u vidu veće posvećenosti i lojalnosti zaposlenih, bolje saradnje, većeg zadovoljstva, veće kreativnosti i boljih rezultata.

Balans privatnog i poslovnog života je, sasvim izvesno, tema budućnosti jer se povećava broj poslodavaca koji žele da pruže bolje uslove rada i za uzvrat dobiju zadovoljnije zaposlene, bolju radnu atmosferu, kreativna i inovativna rešenja i bolje rezultate rada. Osim toga, kompanije su motivisane da budu percipirane kao poželjni poslodavci i da tako privuku i zadrže kvalitetne zaposlene.

 

 

Trajanje obuke: Jednodnevna obuka. Uključuje predavanja i radionice.

Predavač je doktor psihologije sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti upravljanja kadrovima.

 

 

Obuka se održava u grupama do 12 polaznika, u samom centru Beograda u krugu "dvojke". Kabinet poseduje veliku tablu i LCD TV radi lakšeg praćenja obuke.

Obezbeđen je materijal sa kursa u digitalnom obliku i Sertifikat Centra za obrazovanje Edukat. Potrebna je najava i rezervacija.

Naše iskustvo je najbolja garancija Vašeg uspeha!

 

 

Cena obuke direktno zavisi od datuma uplate.

Dodatni popust za prijavljivanje više polaznika odjednom.

Mogućnost organizacije IN HOUSE obuke (u Vašem prostoru) uz korekciju cene po dogovoru.

Posebne pogodnosti za obuke većeg broja kandidata u firmama.

 

Za uplate 15 dana pre obuke Za uplate pred obuku SMART WORKING
6,000 7,500 grupe iz iste firme
(minimum 10 polaznika)
7,500 9,000 grupe iz iste firme
(5 do 9 polaznika)
8,000 9,500 stari
polaznici
8,500 10,000 ostali
polaznici

*Cene su izražene u dinarima i zavise od datuma uplate

** BROJ MESTA JE OGRANIČEN!

 


 

Edukat je spoj tradicionalnih metoda učenja i modernog poslovanja.

Dobrodošli!

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com