Online kurs Trening trenera Autogenog treninga

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Beograd, skype grupe, Novi Sad
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
11.04.2020.
Trajanje kursa:
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Novi Sad, Online - putem interneta

CENA: 35000 din

Opis kursa

 

TRENING ZA TRENERE AUTOGENOG TRENINGA 

Edukacija je namenjena: specijalistima iz ljudskih resursa, zdravstvenim radnicima, zdravstvenim saradnicima: psiholozima, defektolozima, socijalnim radnicima, stručnim radnicima u oblasti socijalne zaštite, joga majstorima i svim zainteresovanim profesionalcima koji se u svom radu susreću sa klijentima kojima je potrebna duboka relaksacija. Savetnici koji u praksi primenjuju neke od psihoterapijskih modaliteta mogu da prošire psihoterapijski rad sa dubokim tehnikama relaksacije.

Teme koje se obrađuju: upravljanje stresom, tehnike prevazilaženja stresa, o spavanju, moždanim talasima, hipnagogno stanje, o tehnikama relaksacije i meditaciji, o psihogenim bolestima – poremećajima uzrokovanim stresom, grupa i grupni rad, funkcionalna autonomija motiva i relaksacione tehnike, ABC model i upravljanje emocijama (REBT psihoterapijski pravac), afirmacije i vizualizacije, plan treninga, kada se ne koristi/ko ne treba da trenira, vežbe ventilacije emocija, vođenje duboke relaksacione tehnike i kratke relaksacione tehnike, obuka prema principima učenja odraslih, prevazilaženje potencijalnih izazova nove uloge trenera, tehnike za umanjenje treme. Autogeni trening kao duboka ili cela tehnika se ne preporučuje kod mlađih od 16 godina, ali pojedine vežbe, kratke relaksacione tehnike, mogu da se koriste uspešno u radu sa decom.

CILJ programa je obuka budućih trenera za samostalno vođenje iskustvenog nivoa Autogenog treninga

Početak:

SKYPE GRUPA: subotom 11.4.2020., 12 – 14:30 časova, 11 susreta, jednom ili dva puta nedeljno u dogovoru sa grupom. Mogući su i drugi termini u dogovoru sa učesnicima.

Za one koji su prošli iskustveni AT u Psihorelaksu cena je 30.000 dinara. Cena celog treninga je 35.000 dinara i može se platiti u dve ili tri mesečne rate. U cenu je uključeno dobijanje sertifikata.

Trening vodi Sonja Šovljanski, psiholog, sertifikovani voditelj Progresivno mišićne relaksacije i Autogenog treninga, sa preko dvanaest godina iskustva u ovim tehnikama, član Internacionalnog udruženja za psihološke tehnike duboke relaksacije ISATAP, savetnik u psihoterapijskom pravcu Transakcione analize, doktorant iz psihologije na Univerzitetu u Beogradu.063 487870, psihorelaks@gmail.com

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com