HR kurs za početnike u IT-u

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Vlajkovićeva 19, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
Mesec dana, 4 dvočasa.
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: 390 eur

Opis kursa

Ukoliko želite da se bavite ljudskim resursima u IT sektoru ili ste tek početnik i želite da steknete nova znanja iz oblasti ljudskih resursa, naša obuka će Vam omogućiti da to i postignete.

U toku obuke za HR početnike uz pomoć naših iskusnih predavača, na praktičan i kreativan način ćete steći znanja osnovnih HR aktivnosti i odgovornosti uključujući i veštine sistematizacije radnih mesta, regrutacije i selekcije kandidata kako on-line tako i on-site, motivacije i razvoja zaposlenih, razvoja timova, administrativne funkcije itd.

Veliku pažnju posvećujemo pripremi svakog seminara i praćenju inovacija u oblasti HR-a kako bi svako predavanje oplemenili novim informacijama, uputili Vas u najnovije HR trendove, najnovije softverske alate, na koji način se meri radni učinak i kompetencije zaposlenih, šta je to što možete uraditi po pitanju team building-a, koje su to odgovornosti sve popularnije pozicije u svetu poznate kao HR Happiness Manager.

HR u IT-u stavlja akcenat na programske jezike i framework-ove koji se najčešće traže i koriste, kako kod nas tako i u inostranstvu, razlike između open-source i proprietary tehnologija i IT zajednica, razvoj LinkedIn profila, strateško širenje profesionalne mreže, upotreba drugih platformi i socijalnih mreža u svrhe umrežavanja i regrutovanja IT profesionalaca. Takođe, praktično ćemo koristiti platforme i alate za praćenje radnog učinka, komunikaciju između HR-ova i komunikaciju između programera i drugih IT stručnjaka.

Kao deo praktične obuke, imaćete priliku da iz prve ruke od IT profesionalaca čujete njihova iskustva sa HR kadrovima, kako pozitivna tako i negativna, kao i šta oni to konkretno traže i kakav pristup prilikom regrutacije očekuju.

Pošto su neki naši gostujući predavači HR direktori, menadžeri, IT inženjeri u inostranim kompanijama koji ne samo da rade nego i žive u inostranstvu to nam omogućava da Vam pružimo uvid u to kako ljudski resursi funkcionišu u inostranstvu, da radimo uporedne praktične vežbe i pratimo inovacije u svetu HR-a.

Rad u grupama do 6 polaznika obezbeđuje neposredan i direktan kontakt sa predavačem i mogućnost polaznika da dobiju odgovor na konkretna pitanja I da se svakom polazniku posvetimo.

Za polaznike zainteresovane za ljudske resurse u IT sektoru je neophodno poznavanje engleskog jezika jer će neka predavaja biti i na engleskom. Takođe, imaćemo praktičan deo razvoja Vaših LinkedIn profila i CV-eva zbog čega je poznavanje istog veoma bitno. 

Preporučuje se da svaki polaznik ponese svo laptop kako bi mogao da radi na izgradnji profesionalnog identiteta.

Napomena: Cena kursa se plaća u dinarima, obračun po dnevnom kursu na dan plaćanja.

 

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com